scalpel1 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Καλημέρα σε όλους, Γνωρίζετε κάποιο πρόγραμμα / app που να συγχρονίζει φωτογραφίες και βίντεο από το κινητό προς το pc μέσω Internet; Ταξιδεύω συχνά και θέλω να αδειάζω από οπουδήποτε το Android κινητό μου σε pc που έχω μόνιμα αναμμένο σπίτι μου. Εχω δοκιμάσει διαφορά μέχρι τώρα: Resilio Sync, Teamviewer, Wetransfer, GoogleDrive, OneDrive... δε με βόλεψε κανένα. Μήπως γνωρίζετε κάποιο καλύτερο για αυτήν την χρήση; Συνοπτικά, οι ανάγκες μου είναι οι εξης: - Να μπορώ να μεταφέρω τις φωτογραφίες και τα βίντεο μου από οπουδήποτε μεσω Internet. - Να μην υπάρχει όριο όγκου δεδομένων (πχ: Wetransfer, OneDrive, GoogleDrive) - Να μην αλλάζει η ημερομηνία δημιουργίας του αρχείου και τροποποίησής του(πχ: Resilio Sync). Να κρατάει δηλαδή τις ίδιες πληροφορίες που είχε και στο κινητό (συντεταγμένες της φωτογραφίας, ημερομηνία λήψης κλπ) - Να είναι πρακτικό. Μην χρειάζεται να επιλέγω 1-1 τις 500 φωτογραφίες που έχω να στείλω (πχ: TeamViewer) Υπενθυμίζω πως έχω μόνιμα αναμμένο και προσβάσιμο (μέσω TeamViewer) υπολογιστή στο σπίτι μου. Μερσί μποκού!
mpentenis Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 το onedrive δεν σου κανει? σε όλα τα ταξίδια τραβάω αβέρτα και τις ανεβάζει χωρίς να χαλάει το μέγεθος, επειδή όμως έχω 30GB στο onedrive μολις τις συγχρόνιζε στον υπολογιστή, τις αφαιρούσα απο το cloud ... θεωρώ οτι μπορείς να αγοράσεις περισσότερο χώρο για να κάνεις δουλειά
Doubt Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 Δεν είμαι σίγουρος αν σου κάνει, αλλά αξίζει. https://mega.nz/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα