Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 1/2/2021 στις 11:27 ΠΜ, AkisARou είπε

velociraptoras, στην θεση σου θα επαιρνα το MacBook Air με m1 (το καινουριο). Εχω το Pro m1 16gb κ εχω παθει πλακα. Ασχολουμαι με προγραμματισμο κ δεν εχω ακουσει ποτε το ανεμιστηρακι.. Απιστευτα εργαλεια τα καινουρια

Δεν το έχεις ακούσει γιατί το M1 Air δεν έχει ανεμιστηράκι 

Spoiler

:D

Spoiler

Συμφωνώ όμως

Επεξ/σία από Dinos_12345
Δημοσ.
17 ώρες πριν, Dinos_12345 είπε

Δεν το έχεις ακούσει γιατί το M1 Air δεν έχει ανεμιστηράκι 

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

:D

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Συμφωνώ όμως

Αν διαβασεις καλα, εχω παρει το Pro που εχει ανεμιστηρακι :D

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Ένας γνωστός μου, που ασχολείται, με επεξεργασία Video, και προγραμνστισμο , θέλει ένα καλό laptop, είδε αυτό 

https://www.public.gr/product/computers-and-software/laptops/lenovo-thinkpad-t16-gen1-16-wqxga-ips-core-i7-1260p32gb1tb-ssdgeforce-mx550win11pro-laptop/MRK3078901

είναι του 22 , αλλά νομίζω πως είναι αρκετά καλό, εσείς τι πιστεύετε ; Ο επεξεργαστης, θα τραβάει η όχι ; 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων 😎

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, ss13 είπε

Ένας γνωστός μου, που ασχολείται, με επεξεργασία Video, και προγραμνστισμο , θέλει ένα καλό laptop, είδε αυτό 

https://www.public.gr/product/computers-and-software/laptops/lenovo-thinkpad-t16-gen1-16-wqxga-ips-core-i7-1260p32gb1tb-ssdgeforce-mx550win11pro-laptop/MRK3078901

είναι του 22 , αλλά νομίζω πως είναι αρκετά καλό, εσείς τι πιστεύετε ; Ο επεξεργαστης, θα τραβάει η όχι ; 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων 😎

εγώ θα έλεγα πάρε άλλο, πιο νέο, αλλά 

ρώτα εδώ

Επεξ/σία από Kthulhou
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Kthulhou είπε

εγώ θα έλεγα πάρε άλλο, πιο νέο, αλλά 

ρώτα εδώ

Νομίζω πως εδώ είναι καλυτερα, γιατί ψάχνω ακριβώς αυτό που λέει ο τίτλος , δεν ψάχνω γνώμη για laptop, γενικά, αλλά ειδικά για προγραμματισμό, και επεξεργασία Video 😎

• Το θέμα έχει κλειδωθεί
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...