drpain Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλημερα στην παρεα. Εχω το εξης πληκτρολογιο https://www.skroutz.gr/s/6174281/CoolerMaster-Suppressor.html απο το οποιο ειμαι πληρως ικανοποιημενος. Το θεμα ειναι οτι σημερα μου χαλασε(στραβωσε) το βυσμα του καλωδιου που κουμπωνει στο πληκτρολογιο 😪 και δεν κανει καλη επαφη. Το πρωτο που θα ηθελα να ρωτησω ειναι αν υπαρχει περιπτωση αυτο να επιδιορθωνεται? Και αν οχι παω για αλλο πληκτρολογιο. Θα ηθελα κατι αντιστοιχο οχι απαραιτητα μηχανικο, να εχει ledakia για να βλεπω στο σκοταδι και να ειναι οσο το δυνατον αθορυβο ,ανετο και να μη δωσω μια περιουσια Αν θεωρειτε οτι κατι αξιζει και ας ειναι ακριβουτσικο μην διστασεται να μου το προτεινεται! Ευχαριστω!!! Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2019 από drpain
johnpopexi Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 31 λεπτά πριν, drpain είπε Καλημερα στην παρεα. Εχω το εξης πληκτρολογιο https://www.skroutz.gr/s/6174281/CoolerMaster-Suppressor.html απο το οποιο ειμαι πληρως ικανοποιημενος. Το θεμα ειναι οτι σημερα μου χαλασε(στραβωσε) το βυσμα του καλωδιου που κουμπωνει στο πληκτρολογιο 😪 και δεν κανει καλη επαφη. Το πρωτο που θα ηθελα να ρωτησω ειναι αν υπαρχει περιπτωση αυτο να επιδιορθωνεται? Και αν οχι παω για αλλο πληκτρολογιο. Θα ηθελα κατι αντιστοιχο οχι απαραιτητα μηχανικο, να εχει ledakia για να βλεπω στο σκοταδι και να ειναι οσο το δυνατον αθορυβο ,ανετο και να μη δωσω μια περιουσια Αν θεωρειτε οτι κατι αξιζει και ας ειναι ακριβουτσικο μην διστασεται να μου το προτεινεται! Ευχαριστω!!! Αν χάλασε το καλώδιο και όχι η θύρα στο πληκτρολόγιο τότε άλλαξε καλώδιο. Micro usb το λέει η coolermaster στα specs εδω . Μάλλον τυπογραφικό λάθος είναι. Mini usb το κόβω. mini micro Δες ποιο απο τα 2 είναι και κινήσου αναλόγως. 1
drpain Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου !! νομιζω το mini ειναι οντως! Δεν περιμενα να ναι τοσο ευκολο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα