adi32 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Έτσι είναι η ρετσινιά δε φεύγει ποτέ. Αν κάνουν το λάθος να αυξήσουν τις τιμές θα χάσουν πελάτες
KoreanW Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, LIGHT1NG said: έλα σε περιμένω https://www.mi.com/global/verify/#/en/tab/imei αγορασμένο από gearbest στα 210 πριν 3 μήνες σχεδόν κλάμα 12 minutes ago, Istros said: Στο δικό σου θα έβαλαν γιατί σε πήραν χαμπάρι μπα δεν ψωνίζω κινεζιές για πάρτη μου, μόνο εσύ το κάνεις Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2019 από KoreanW
Fulgore Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Στην Xiaomi ισχυει η γνωστη κουβεντα''οτι πληρωνεις,παιρνεις''.Αυτο σε καποιους τομεις ισχυει κυριολεκτικα,και σε αλλους μεταφορικα. Ειναι αναλογα πως το μεταφραζει ο καθενας με την καλη ή την κακη εννοια δηλαδη. Το ειχαμε ξαναπει και πιο παλια οτι η Xiaomi εχει σκοπο αρχικα να πιασει μεριδιο της πιτας αλα Huawei με τις χαμηλες τιμες και το ελαχιστον δυνατο κερδος,και μολις πιασει τον στοχο της θα αρχισει και αυτη να ανεβαζει τις τιμες οπως εκανε και κανει η Oneplus πχ. 1
kabamaru2372 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 3 ώρες πριν, KoreanW είπε https://www.mistore-greece.gr/ ναι έχεις δίκιο, η infoquest που έχει συμφωνήσει με την xiaomi είναι τυχαίοι μισό και να καταφέρω να βάλω screenshot με ελληνικότατα ελληνικά Εγώ προσωπικά δεν αμφιβάλλω για το τι βγάζει στο δικό σου κινητό, είπα ότι δεν βγάζει στο δικό μου... Οπότε ίσως να μην ισχύει για όλα τα Xiaomi? Ίσως ανάλογα το μοντέλο και όχι την ίδια την έκδοση ασχετα δλδ αν είναι global ή China. Δεν ξέρω τι να πω... Σε αυτό το κινητό που έχω τώρα δεν βγάζει τπτ και ούτε και στο προηγούμενο που είχα mi 5 1
Istros Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 1 λεπτό πριν, Fulgore είπε Στην Xiaomi ισχυει η γνωστη κουβεντα''οτι πληρωνεις,παιρνεις''.Αυτο σε καποιους τομεις ισχυει κυριολεκτικα,και σε αλλους μεταφορικα. Ειναι αναλογα πως το μεταφραζει ο καθενας με την καλη ή την κακη εννοια δηλαδη. Το ειχαμε ξαναπει και πιο παλια οτι η Xiaomi εχει σκοπο αρχικα να πιασει μεριδιο της πιτας αλα Huawei με τις χαμηλες τιμες και το ελαχιστον δυνατο κερδος,και μολις πιασει τον στοχο της θα αρχισει και αυτη να ανεβαζει τις τιμες οπως εκανε και κανει η Oneplus πχ. Όπως έκανε και η Samsung και η apple?
LIGHT1NG Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 1 λεπτό πριν, Istros είπε Όπως έκανε και η Samsung και η apple? Μεγαλύτερο promotions app από Samsung, sony δεν έχω δει με όλα τα google apps πάνω τώρα τη θέλει να πει ο άλλος για την διαφήμιση χαμπάρι δεν παίρνει.
KoreanW Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 10 minutes ago, kabamaru2372 said: Εγώ προσωπικά δεν αμφιβάλλω για το τι βγάζει στο δικό σου κινητό, είπα ότι δεν βγάζει στο δικό μου... Οπότε ίσως να μην ισχύει για όλα τα Xiaomi? Ίσως ανάλογα το μοντέλο και όχι την ίδια την έκδοση ασχετα δλδ αν είναι global ή China. Δεν ξέρω τι να πω... Σε αυτό το κινητό που έχω τώρα δεν βγάζει τπτ και ούτε και στο προηγούμενο που είχα mi 5 Δεκτό. Και δε θα μπορούσα να αποκλείσω αυτό που λες. Άλλο αυτό, και άλλο που μπαίνουν για να κάνουν bullying τα troll του fanclub λες και φταίει ο συνφορουμίτης για το xiaomi telemarketing... Τί να κάνουμε, ας κόψει κι η xiaomi τις διαφημίσεις αν θέλει να αυξήσει τις τιμές. 7 minutes ago, LIGHT1NG said: Μεγαλύτερο promotions app από Samsung, sony δεν έχω δει με όλα τα google apps πάνω τώρα τη θέλει να πει ο άλλος για την διαφήμιση χαμπάρι δεν παίρνει. εσύ έχεις να εξηγήσεις το δικό σου διπολισμό Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2019 από KoreanW 1
kabamaru2372 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 1 λεπτό πριν, KoreanW είπε Δεκτό. Και δε θα μπορούσα να αποκλείσω αυτό που λες. Άλλο αυτό, και άλλο που μπαίνουν για να κάνουν bullying ta troll του fanclub λες και φταίει ο συνφορουμότης για το xiaomi telemarketing... Τί να κάνουμε, ας κόψει κι η xiaomi τις διαφημίσεις αν θέλει να αυξήσει τις τιμές. Φαντάζεσαι κάποια στιγμή να κάνουν όπως στις εφαρμογές; Δλδ να λένε πχ το mi 9 κάνει 450€ αλλά αν το θέλετε χωρίς bloatware και διαφημίσεις κάνει 500€ χαχαχαχαχαχαχα 1
KoreanW Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 minute ago, kabamaru2372 said: Φαντάζεσαι κάποια στιγμή να κάνουν όπως στις εφαρμογές; Δλδ να λένε πχ το mi 9 κάνει 450€ αλλά αν το θέλετε χωρίς bloatware και διαφημίσεις κάνει 500€ χαχαχαχαχαχαχα χαχα θα είναι κάποτε κι αυτό μια επιλογή , αν δεν είναι ήδη δηλαδή... LOL Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2019 από KoreanW
HellgastJohn Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 προσέχτε όμως γιατί μαζί με την ρετσινιά θα φύγουν και οι πελάτες 😎 1
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Γ@μτ, σχόλιο νούμερο 256, έχασα το πάρτυ!!! Συγκρίνονται τα sammy και apple με τις ξιαομαρες? Γελάνε και τα γκαζάδικα στον Πειραιά. Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2019 από Επισκέπτης
Pandelas Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Το καταλάβαμε με το note 7 στα 250€... Ότι να ναι xiaomαρα
jimmykou Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Καλά,λές και άμα ήθελα πουλ μουρ θα έπαιρνα Xiaomi.Κάνε αυτό που κάνεις καλύτερα (vfm) και άσε τους άλλους να κλέβουν τα θύματα του μάρκετινγκ.Αλλιώς άλλαξε και όνομα και βγάλ'την OnePlus.
Istros Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 23 λεπτά πριν, KoreanW είπε κλάμα μπα δεν ψωνίζω κινεζιές για πάρτη μου, μόνο εσύ το κάνεις Το Redmi που έχεις τι είναι αμερικάνικο?Μήπως έχεις βάλει καμία αλλη ROM από πάνω?Τι spyware έχει δει στη συσκευή σου?
KoreanW Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 2 minutes ago, Istros said: Το Redmi που έχεις τι είναι αμερικάνικο?Μήπως έχεις βάλει καμία αλλη ROM από πάνω?Τι spyware έχει δει στη συσκευή σου? δηλαδή τώρα τί κάνεις; το συνεχίζεις; όταν σου λένε ότι αυτά πουλάει αυθεντικά η αντιπροσωπεία στην Ελλάδα, τί καταλαβαίνεις; να την χαιρόμαστε την xiaomi με τις διαφημίσεις της, αυτό έπρεπε να πεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα