Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, tsibosp είπε

Ρε παλικαρε για διαφωτισε και μενα τον πτωχο, εχω 1 Νote 4x, δεν εχω δει ποτε διαφημιση που λεει ο φιλος αλλα προφανως γτ ειχα απενεργοποιησει καποια επιλογη, οταν πατησω πανω στο ονομα φακελου μου εχει την επιλογη promoted apps γυρισμενη στο off. Εχω την εκδοση 10.2.3.0 Stable. Τι σχεση εχει οτι το κινητο ειναι παραεισαγωγη με το αν παιρνει ολα τα Updates; "However, the device you purchased is not an official global version and user experience may be affected."   μου λεει στο ΙΜΕΙ Checker. Δεν νομιζω οτι εχει καποια σχεση το ενα με το αλλο.

Τα global δεν έχουν διαφημίσεις αυτό που πήρες είναι κινεζικό με custom ROM γι'αυτό σου βγάζει ότι δεν είναι official global ROM και γι'αυτό έχει αυτή την επιλογή

• Απαντ. 340
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 minute ago, Istros said:

Τα global δεν έχουν διαφημίσεις αυτό που πήρες είναι κινεζικό με custom ROM γι'αυτό σου βγάζει ότι δεν είναι official global ROM και γι'αυτό έχει αυτή την επιλογή

μια χαρά διαφημίσεις έχουν και τα global

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, LIGHT1NG είπε

Απλά είναι αγορασμένο το china μοντέλο συνήθως όλα με τον MTK επεξεργαστή είναι έτσι. 

@KoreanW βάλτο σε φωτογραφία με την ζελατίνα ;) όπως τις άλλες 10

Δεν εχω την mediatek εκδοση εχω τον snapdragon. Δεν μου απαντας ομως, τι σχεση εχει οτι ειναι παραεισαγωγη με αυτο που συζητατε με τον αλλο φιλο πιο πανω για τις διαφημισεις στο firmware; Απο την στιγμη που παιρνει ολα τα επισημα update κτλ τι σχεση εχει αν ειναι παραεισαγωγη ή οχι; Γιατι το χρησιμοποιεις αρκετα σαν επιχειρημα και δεν μπορω να διακρινω καποια σχεση. Παιρνω σαν παραδειγμα την δικη μου περιπτωση που δεν ειχα δει ΠΟΤΕ διαφημιση, παρολαυτα αυτο συνεβαινε γτ ειχα κλεισει τις επιλογες, ειναι δλδ οντως μερος του OS τα promoted apps κτλ που λεει ο φιλος πιο πανω και το κινητο τυγχανει να ειναι παραεισαγωγη.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, KoreanW είπε

μια χαρά διαφημίσεις έχουν και τα global

Εννοειται οτι εχουν αφου το λες εσυ τι να λεμε εμεις...........εσυ ξερεις απο αερολογιες......κλαιω με ατομα σαν εσενα......γραφουν οτι κουλο ναναι και μετα προσπαθουν παλι με αλλα κουλα να το σωσουν...........αλλα δεν..........

Αντε παω για υπνο γιατι το βραδυ θα παω σε ενα μασκε και ολοι θα εχουμε χιαομι με γκλομπαλ ρομ και θα ανταλλασουμε διαφημισεις............χαχαχαχ!!!

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, KoreanW είπε

αβαβα για το xiaomi που δεν έχω αλλά σάς δουλεύεω, και εσείς δουλεύεστε LOL

ναι billdanos δείξτους τη φωτογραφία από τις πλαστικούρες κινεζοκινητά της xiaomi που την περνάνε για apple μερικοί 

χαχαχαχα

Όταν το δεις αυτό και γράφει international version έλα να το ξανασυζησουμε

Screenshot_20190309_140744.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 minutes ago, tsibosp said:

Δεν εχω την mediatek εκδοση εχω τον snapdragon. Δεν μου απαντας ομως, τι σχεση εχει οτι ειναι παραεισαγωγη με αυτο που συζητατε με τον αλλο φιλο πιο πανω για τις διαφημισεις στο firmware; Απο την στιγμη που παιρνει ολα τα επισημα update κτλ τι σχεση εχει αν ειναι παραεισαγωγη ή οχι; Γιατι το χρησιμοποιεις αρκετα σαν επιχειρημα και δεν μπορω να διακρινω καποια σχεση. Παιρνω σαν παραδειγμα την δικη μου περιπτωση που δεν ειχα δει ΠΟΤΕ διαφημιση, παρολαυτα αυτο συνεβαινε γτ ειχα κλεισει τις επιλογες, ειναι δλδ οντως μερος του OS τα promoted apps κτλ που λεει ο φιλος πιο πανω και το κινητο τυγχανει να ειναι παραεισαγωγη.

το ίδιο και εδώ

snapdragon και εδώ, διαφημίσεις μέρος του λειτουργικού, ελληνική αγορά από αντπροσωπεία, imei verification, official glbal rom

δεν έχουν άλλες απαντήσεις τα παιδιά

xiaomi rules

Επεξ/σία από KoreanW
  • Confused 1
  • Sad 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, KoreanW είπε

αβαβα για το xiaomi που δεν έχω αλλά σάς δουλεύω, και εσείς δουλεύεστε LOL

ναι billdanos δείξτους τη φωτογραφία από τις πλαστικούρες κινεζοκινητά της xiaomi που την περνάνε για apple μερικοί 

χαχαχαχα

υγ: τί λέει ,μετά το imei έχει καμιά δικαιολογία ακόμη το xiaomi fanclub ; ...

Είσαι λίγο διπολικός πρέπει να το τσεκάρεις λίγο. 

Αυτό με το ΙΜΕΙ σου είπα πως να μου το αποδείξεις ;) όταν μπει η άλλη προσωπικότητα να την ενημερώσεις να την βάλει :D ούτε εγώ έχω προς το παρόν xiaomi το μι μαξ είναι της κοπέλας 😁 αντε καλή τύχη με τον ΜΤΚ κινεζοαλιμπαμπακα που σου πούλησε το 4Α για global

Δημοσ.
1 ώρα πριν, KoreanW είπε

εδώ υπάρχουν άλλοι που δεν καταλαβαίνουν λένε για την ύπαρξή τους

θα ποστάρω και άλλες φωτό

από περιέργεια τί αλλο θα λέμε...

φιλε KoreanW, επειδη εχω διαβασει τις τελευταιες σελιδες και τα περισσοτερα ποστ τσακωνεστε για διαφημισεις ή οχι.  

Για να διευκρινισουμε τα μηλα απο τα πορτοκαλια.....!!! 

1 ΔΕΝ ειναι διαφημισεις, αλλα promoted APPS. ειναι εφαρμογες που "προωθουνται" για Χ-Ψ λογους (ισως λογω πληρωμης) απο την ΧΙΑΟΜΙ.  μπορει καποιους να τους ενδιαφερει, καποιους οχι. αλλα ΔΕΝ ειανι οι ενοχλητικες διαφημισεις που πεταγονται απο παντου. 

2 εφ' οσον εχεις την δυνατοτητα απενεργοποιησης, γιατι ωρυεσαι?  κλειστες και ησυχασε.....!   

ΑΜΑΝ ΠΙΑ.....!! μας τα ζαλισατε.......!    και στο κατω κατω, αμα δεν σου αρεσει, πουλα το το ρημαδι και παρε κατι αλλο ......!!!!! 

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Istros είπε

Μα πως δεν ειναι official η rom του απο την στιγμη που κανει ολα τα Update αυτοματα και φοραει την 10.2.3.0 Global Official Stable  (NCFMIXM);

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οι μισοί και παραπάνω είστε off topic... κάντε ένα νέο για το Miui και το bloatware, αλλά ακολουθήστε την είδηση όχι την αντιπαράθεση για κάτι που ο καθένας πιστεύει ή νομίζει... έχουμε τελικά τους πολιτικούς που μας αξίζουν (δίκιο έχει ο Αρκάς;!;)

Η είδηση είναι ότι η Xiaomi θέλει να αυξήσει τις τιμές γιατί πιστεύει ότι έτσι θα μοιάζει πιο premium παρεπιπτόντως 

Επεξ/σία από teovag
  • Like 2
Δημοσ.
1 minute ago, Istros said:

Όταν το δεις αυτό και γράφει international version έλα να το ξανασυζησουμε

Screenshot_20190309_140744.jpg

yeap

κόπιαρα και το text και βγήκε το font σε παραπάνω μου σχόλιο

όταν τελειώσεις το σχολείο τα ξαναλέμε

Δημοσ.
Μόλις τώρα, tsibosp είπε

Μα πως δεν ειναι official η rom του απο την στιγμη που κανει ολα τα Update αυτοματα και φοραει την 10.2.3.0 Global Official Stable  (NCFMIXM);

Ίσως κινεζικό και του πέρασαν την global από πάνω.Τσεκαρε το εδώ https://www.mi.com/global/verify/#/en/tab/imei

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, cabdik είπε

φιλε KoreanW, επειδη εχω διαβασει τις τελευταιες σελιδες και τα περισσοτερα ποστ τσακωνεστε για διαφημισεις ή οχι.  

Για να διευκρινισουμε τα μηλα απο τα πορτοκαλια.....!!! 

1 ΔΕΝ ειναι διαφημισεις, αλλα promoted APPS. ειναι εφαρμογες που "προωθουνται" για Χ-Ψ λογους (ισως λογω πληρωμης) απο την ΧΙΑΟΜΙ.  μπορει καποιους να τους ενδιαφερει, καποιους οχι. αλλα ΔΕΝ ειανι οι ενοχλητικες διαφημισεις που πεταγονται απο παντου. 

2 εφ' οσον εχεις την δυνατοτητα απενεργοποιησης, γιατι ωρυεσαι?  κλειστες και ησυχασε.....!   

ΑΜΑΝ ΠΙΑ.....!! μας τα ζαλισατε.......!    και στο κατω κατω, αμα δεν σου αρεσει, πουλα το το ρημαδι και παρε κατι αλλο ......!!!!! 

ΟΧΙ εσυ και ολοι εμεις ΔΕΝ ξερουμε..............αυτος ξερει.Ξερεις ο γραφικος του νηματος κτλ......

Επεξ/σία από sakispap

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...