rafinos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά! Θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος που να ξέρει πως μπορώ να τρέχω στον browser εικονικά urls και ανάλογα το περιεχόμενο του url να κάνει κάτι διαφορετικό το index.php μου. Για παράδειγμα έχω καταφέρει να τρέχω url της μορφής mydomain.gr/page/sigkekrimeni-selida και να δουλεύει όπως το θέλω. Αλλά δεν μπορώ να τρέξω κάτι τέτοιο mydomain.gr/rafinos γιατί μου βγάζει πως δεν υπάρχει. Καταλαβαίνω ότι η πρώτη περίπτωση τρέχει γιατί έχω ένα rewrite rule στο .htaccess, αλλά δεν ξέρω τι να κάνω για να τρέχει και τα δύο είδη urls. Έχω αυτό στο .htaccess RewriteRule ^page/([0-9a-z_-]+)$ index.php?page=$1 [NC,L] RewriteRule ^page/$ /? [L,R=301] Γενικότερα με νοιάζει να τρέχω ό,τι εικονικό url θέλω χωρίς περιορισμούς. Τώρα καταλαβαίνω ότι περιορίζομαι στο page/tade. Βασικά όλο αυτό πρέπει να το κάνω αναγκαστικά μέσω .htaccess; ****** Αν δεν κάνω λάθος η λύση βρίσκεται εδώ: https://stackoverflow.com/questions/18406156/redirect-all-to-index-php-htaccess Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2019 από rafinos
rafinos Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, παπι είπε Φτιαξε και αλλο rule Τι εννοείς; Να κάνω rule για κάθε ένα εικονικό url που θέλω; Πάντως όπως είδες η λύση βρέθηκε στο stack overflow. Επεξ/σία 10 Μαρτίου 2019 από rafinos
παπι Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 Στο στακοβερφλοου σου εχει για πιετσπι ρουτερ, εσυ λες οτι θες μονο με ht, αρα ναι θα βαλεις και αλλα rules.
rafinos Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, παπι είπε Στο στακοβερφλοου σου εχει για πιετσπι ρουτερ, εσυ λες οτι θες μονο με ht, αρα ναι θα βαλεις και αλλα rules. Μα για index.php θέλω και εγώ... Με εκείνα τα rules δουλεύει όπως το θέλω (μέχρι στιγμής τουλάχιστον). Επίσης, αν σου είναι εύκολο γράψε κάποιο από τα rule που λες για να καταλάβω καλύτερα (αν ήξερα τα rules θα τα είχα γράψει χωρίς να ρωτήσω :P) Επεξ/σία 10 Μαρτίου 2019 από rafinos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα