Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, divo είπε

Εγω μετα απο ολα αυτα θα ειχα φυγει σφαιρα.... Εσυ παραμένεις;

Αν ήταν απόλυτα στο χέρι μου θα έφευγα 

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, adi32 είπε

Εταιρικός χρήστης είναι αυτός που έχει το εταιρικό πακέτο με πολλές γραμμές, φιλοξενία εταιρικών emails, domain Web hosting υπηρεσίες office κλπ και κάθε αστοχία ή χαμένο email μπορεί να κοστίζει και εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ. 

Φιλε μου δεν γνωριζω τι ειναι αυτα που αναφερεις...Ξερω μονο οτι 40 υπολογιστες μπαινουν στο ιντερνετ, κατεβαζουν και στελνουν mail χωρις κανενα προβλημα. 

Δημοσ.

Η μεγάλη κατάντια είναι που πήγα να βάλω γραμμή σε νέο σπίτι που νοίκιασα για ίντερνετ και δεν μπορούν γιατί δεν έχει γραμμές,  πως είναι δυνατόν εν έτη 2019 να μην υπάρχουν γραμμές και στα 500 μέτρα από το σπίτι έχει μπει καινούργια καμπίνα του ΟΤΕ. Είμαι σε σκέψεις να αλλάξω σπίτι.  

Δημοσ.
9 ώρες πριν, chios είπε

Η μεγάλη κατάντια είναι που πήγα να βάλω γραμμή σε νέο σπίτι που νοίκιασα για ίντερνετ και δεν μπορούν γιατί δεν έχει γραμμές,  πως είναι δυνατόν εν έτη 2019 να μην υπάρχουν γραμμές και στα 500 μέτρα από το σπίτι έχει μπει καινούργια καμπίνα του ΟΤΕ. Είμαι σε σκέψεις να αλλάξω σπίτι.  

αυτο ειναι οντως πολυ ασχημο...

Ειναι ακομα τοσο δυσκολο να ασε συνδεσουν?

Δημοσ.

Μου χαν πει δικτυαδες οτι υπάρχουν περιπτώσεις που και λίγα μετρα να ναι αδυνατούν .Σε δίκη μου περίπτωση βγαίνει προς τα εξω μια αυθαίρετη μάντρα που καβαλάει δρόμο και πεζοδρομια και τους κόβει την ευθεία .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ακόμη και σήμερα υπάρχει κόσμος που είναι ενάντια στην ιδιωτικοποίηση του ΟΤΕ και την απελευθέρωση των τηλεπικοινωνιών; 

Μάλλον αναπολούν αυτές τις εποχές:

OTE.jpg

Επεξ/σία από The_Judas
  • Like 1
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, The_Judas είπε

Ακόμη και σήμερα υπάρχει κόσμος που είναι ενάντια στην ιδιωτικοποίηση του ΟΤΕ και την απελευθέρωση των τηλεπικοινωνιών; 

Μάλλον αναπολούν αυτές τις εποχές:

OTE.jpg

Οσο θυμαμαι οτι πληρωναμε 300.000 δρχ για να κανουμε μονο κλησεις μολις ακουω τη λεξη ΟΤΕ μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αγοράζω ελεύθερο απερχόμενο VDSL  κανείς ;  "Απελευθέρωση " είχαμε και τότε :P 600,000 και πολιτικό μέσο για να πάρεις κ@λοτηλεφωνο .

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με πηραν χθες τηλεφωνο απο τον πΟΤΕ για να κλεισουμε ραντεβου. Τους εξηγω ομορφα και ωραια οτι η μονο διαθεσιμη μερα που μπορουν να ερθουν ειναι Παρασκευη και μου λενε θα δουμε τι θα κανουμε για αυτο, να αναμενεται νεα κληση αυτες τις μερες. Με παιρνει τηλεφωνο σημερα ο τεχνικος και μου λεει οτι θα περασει αυριο Πεμπτη, του εξηγω οσο πιο ηρεμα μπορω και με οση ψυχραιμια μου εχει μεινει οτι μονο Παρασκευη μπορω. Μου λεει καλεσε στο 8001196000 να κλεισεις εκ νεου ραντεβου. Πηρα τηλεφωνο λοιπον και ημουν μιση ωρα (32 λεπτα για την ακριβεια) στην αναμονη, μεχρι που εκλεισε η γραμμη απο μονη της... Ειλικρινα, δεν ξερω τι αλλο μπορω να κανω. Και να πεις οτι ειναι πολλες οι αιτησεις και λογω φορτου εργασιας δεν προλαβαινουν να ερθουν Παρασκευη να παει στο καλο αλλα αυτοι πανε και κλεινουν ραντεβου μια μερα ΝΩΡΙΤΕΡΑ απο οτι ζηταω. Η μονη λυση που σκεφτομαι ειναι να παω να κανω αιτηση στην Wind (δικες της ειναι αλλωστε οι καμπινες στην περιοχη μου), αλλα απο την αλλη φοβαμαι οτι θα παθω τα ιδια και χειροτερα και θα χασω και εκει κανα μηνα ακομα...

Η αρχικη μου αιτηση για VDSL εγινε πριν 2 μηνες και ακομα δεν μπορω να βγαλω ακρη. Ελλαδαρα και τρισμεγιστος ΟΤΕ 2019... Που να ηταν δημοσιος ακομα...

Επεξ/σία από desperados
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, divo είπε

Εγώ τι θα σου πρότεινα να έρθεις σε συνεννόηση με το τοπικό τεχνικό τμήμα του ΟΤΕ ώστε να σε βάλουν εμβόλιμα Παρασκευή η Σάββατο η να πάρεις το νούμερο που σου είπανε για τα ραντεβού και να του ζητήσεις μόνο Παρασκευή

Εχω επικοινωνησει μαζι τους ηδη 4 φορες και ΔΕΝ με βαζουν τις μερες που θελω. Btw κανουν εγκατασταση Σαββατο (καθημερινες μου ειπαν μονο); Ενω στο νουμερο που μου δωσανε ειμαι στην αναμονη μιση ωρα και δεν το σηκωνει ΚΑΝΕΙΣ οσες φορες και αν προσπαθησα...

Επεξ/σία από desperados
Δημοσ.
15 ώρες πριν, desperados είπε

Με πηραν χθες τηλεφωνο απο τον πΟΤΕ για να κλεισουμε ραντεβου. Τους εξηγω ομορφα και ωραια οτι η μονο διαθεσιμη μερα που μπορουν να ερθουν ειναι Παρασκευη και μου λενε θα δουμε τι θα κανουμε για αυτο, να αναμενεται νεα κληση αυτες τις μερες. Με παιρνει τηλεφωνο σημερα ο τεχνικος και μου λεει οτι θα περασει αυριο Πεμπτη, του εξηγω οσο πιο ηρεμα μπορω και με οση ψυχραιμια μου εχει μεινει οτι μονο Παρασκευη μπορω. Μου λεει καλεσε στο 8001196000 να κλεισεις εκ νεου ραντεβου. Πηρα τηλεφωνο λοιπον και ημουν μιση ωρα (32 λεπτα για την ακριβεια) στην αναμονη, μεχρι που εκλεισε η γραμμη απο μονη της... Ειλικρινα, δεν ξερω τι αλλο μπορω να κανω. Και να πεις οτι ειναι πολλες οι αιτησεις και λογω φορτου εργασιας δεν προλαβαινουν να ερθουν Παρασκευη να παει στο καλο αλλα αυτοι πανε και κλεινουν ραντεβου μια μερα ΝΩΡΙΤΕΡΑ απο οτι ζηταω. Η μονη λυση που σκεφτομαι ειναι να παω να κανω αιτηση στην Wind (δικες της ειναι αλλωστε οι καμπινες στην περιοχη μου), αλλα απο την αλλη φοβαμαι οτι θα παθω τα ιδια και χειροτερα και θα χασω και εκει κανα μηνα ακομα...

Η αρχικη μου αιτηση για VDSL εγινε πριν 2 μηνες και ακομα δεν μπορω να βγαλω ακρη. Ελλαδαρα και τρισμεγιστος ΟΤΕ 2019... Που να ηταν δημοσιος ακομα...

Προφανώς έχει γίνει ψευτο-ιδιωτικοποίηση με τους Γερμανούς και θα έχουν υπογράψει ότι θα έχουν προσωπικό να κάνει τη δουλειά που θα μπορούσε να κάνει ένα σύστημα μηχανογράφησης.

Είτε συμβαίνει αυτό είτε τους έρχεται πιο φθηνά να κάνουν κάτι με ανθρώπους αντί να το κάνουν μηχανογραφημένα μιας και είναι γνωστή η ψύχωση των Γερμανών με το κόστος.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, divo είπε

ουτε το ενα ουτε το αλλο.😁 παιρνουν τηλεφωνο συνηθως απο το τεχνικο τμημα την προηγούμενη μερα, για να ειναι σιγουροι πρωτα απο ολα οτι η βλαβη συνεχιζεται και κατα δευτερον να υπαρχει ατομο στο σπιτι για να την δουν. Γι αυτο και δεν κλείνουν ραντεβου οι συγκεκριμενοι ειναι απο το τεχνικο τμημα και οχι απο τα ραντεβου. 

Ναι ρε αγορίνα αλλά χρησιμοποίησε λίγο πιο σύγχρονα μέσα.

Ξερω εγώ τι γράφω για τους Γερμανούς μην ανησυχείς!

Δημοσ.

Επιτελους σημερα εκαναν την εγκατασταση και η Οδυσσεια μου ελαβε τελος. 
Μια ερωτησω αρχαριου εχω μονο. Εκανα με speedtest πρωτη μετρηση και ειχα 48mbps. Μετα απο καμια ωρα ομως αποσυνδεσα καταλαθος το καλωδιο του router απο πισω, οταν το ξανασυνδεσα και συνδεθηκα στο ιντερνετ ξανα, το speedtest μου εβγαζε 43 mbps ταχυτητα. Επαιξε ρολο το το οτι βγηκε το καλωδιο η ηταν τυχαιο;

Δημοσ.

Έχεις κυμαινόμενο επιτοκ ε συγχρονισμό θα πηγαίνει "τυχαια" κάπου ενδιάμεσα  - αλλά 5 mbps δεν είναι και μικρή διακύμανση . Αναλυτικά ότι σου δίνει μέσα το speedport . Βασικά αν μαζεύει λάθη θα δοκιμάσει να συνδεθεί σε μικρότερη ταχύτητα .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...