Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 1 minute ago, Salvation81 said: Αν βγουν ποτε νουμερα θα δουμε τι ισχυει. Μέχρι τότε όμως θα λέμε ότι θέλουμε δίχως παροχή αποδείξεων. Αν τελικά διαψευστούμε, oops shit happens. 😛 3
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 hours ago, divo said: http://www.helex.gr/documents/10180/43442/Στοιχεία και Πληροφορίες Ο.Τ.Ε.+Α.Ε.+(2018%2CΕννιαμηνιαία%2CΜητρική-Ενοποιημένη).pdf/1cdbb403-d4e8-45cd-92b8-fb1d31520363?version=1.0 λες να του χρωστανε πελατες της ταξης των 30€ το μηνα?😉 Αποκλειστικά οχι, αλλά λογικά θα συμπεριλαμβάνονται και τα πιστόλια αυτών στις "απαιτήσεις από πελάτες". Αναρωτιέμαι αν κρατάει κι αυτός στις απαιτήσεις αυτές χρωστούμενα από ISPs που έχουν κλείσει, αν και δεν νομίζω να έχει ίδιες αυταπάτες με το κράτος... Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2019 από ThReSh
Mhlogiatros Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Ποιος νομίζεις δίνει τσάμπα σε οταδες , στρατά ,κομματα , τοπικές αυτομλκισεις σκ@τα , βολεμένους και συγγενείς των , παλαμακηδες κτλ ,κτλ . Αλλα σε ενοχλεί για τα 30 οφειλή λίγων ημερών και σου κόβει με 2 λογαριασμούς - με τέλος επανασυνδεσης και τόκο . Βλέπε πόσα μύρια χρωστάνε τηλεφωνα μόνο οι συνδικαλησταρες και θα καταλάβεις τα φέσια . Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2019 από Mhlogiatros
Mhlogiatros Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Εξαρτάται που δουλεύεις διπλωματικό είναι να μη καταλαβαινεις 1
Alexandros7474 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 16 λεπτά πριν, divo είπε Τι σε κάνει να πιστευεις ότι μια ιδιωτική εταιρεια και μάλιστα χρηματιστηριακη θα έδινε τσάμπα τηλέφωνα σε κάποιους; Ιδίως όταν ελέγχετε από ξένα κεφάλαια. Για να μη σου πω οτι εγω που επεσα πανω σε προσφορες πληρωνω λιγοτερα απο τους υπαλληλους τους. Έχει και είναι χιλιάδες . Και για να τα λέμε όπως είναι τα καλωδια και όλη η υποδομή που πλήρωσαν οι γίνεις μας και ο ελληνικός λαός με φόρους δεν είναι της COSMOTE - Γερμανικής εταιρίας και παράνομα σε μια νύχτα τα πούλησαν για 350.000.000€ αφού πρώτα αγόρασαν τον Γερμανό για 1,5δις για λογαριασμό της . Το μεγαλύτερο σκανδαλο που έχει γίνει στην Ελλάδα . κριμα για τις υπόλοιπες εταιρίες που γονάτισαν καθώς έπρεπε να πληρώνουν στον ανταγωνιστή τους αδικαιολόγητα , τεράστια ποσά για την κάθε γραμμή και τεράστια τέλη τερματισμού . 11 ώρες πριν, Salvation81 είπε Δεν θα βρεις πλεον επισημα νουμερα, πριν καμια 5αρια χρονια χρωστουσαν εκκατομυρια οι εναλλακτικοι και δεν τους εκλεινε η επιτροπη ανταγωνισμου για να μην εχουμε μονοπωλιο απο τον ΟΤΕ. Πλεον αν κοιταξεις τα χρεη των εναλλακτικων γενικα (πχ η Forthnet χρωσταει γυρω στα 300+ εκκατομυρια σε τραπεζες, προμηθευτες και στον ΟΤΕ) θα καταλαβεις πως χρωστανε ακομα και μαλλον περισσοτερα απο οτι χρωστουσαν αλλα αφου δεν γινεται να κλεισουν δεν τους νοιαζει και τοσο. Καταρχιν δεν χρωστάει καμία στον ΟΤΕ πέραν των ανοικτών τρεχουσών υποχρεώσεων που έχουν . Κατα δεύτερον δεν αποφασίζει η επιτροπή ανταγωνισμού για τέτοιου είδους θέματα . κατα τρίτον γιατί μαλλον είσαι μικρός σε ηλικία , δεν κλείνει μια εταιρία μια άλλη για οφειλές . Κάνει απαιτητά τα χρέη και ακολουθείτε μια άλλη διαδικασία.
Salvation81 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, Alexandros7474 είπε Έχει και είναι χιλιάδες . Και για να τα λέμε όπως είναι τα καλωδια και όλη η υποδομή που πλήρωσαν οι γίνεις μας και ο ελληνικός λαός με φόρους δεν είναι της COSMOTE - Γερμανικής εταιρίας και παράνομα σε μια νύχτα τα πούλησαν για 350.000.000€ αφού πρώτα αγόρασαν τον Γερμανό για 1,5δις για λογαριασμό της . Το μεγαλύτερο σκανδαλο που έχει γίνει στην Ελλάδα . κριμα για τις υπόλοιπες εταιρίες που γονάτισαν καθώς έπρεπε να πληρώνουν στον ανταγωνιστή τους αδικαιολόγητα , τεράστια ποσά για την κάθε γραμμή και τεράστια τέλη τερματισμού . Καταρχιν δεν χρωστάει καμία στον ΟΤΕ πέραν των ανοικτών τρεχουσών υποχρεώσεων που έχουν . Κατα δεύτερον δεν αποφασίζει η επιτροπή ανταγωνισμού για τέτοιου είδους θέματα . κατα τρίτον γιατί μαλλον είσαι μικρός σε ηλικία , δεν κλείνει μια εταιρία μια άλλη για οφειλές . Κάνει απαιτητά τα χρέη και ακολουθείτε μια άλλη διαδικασία. Και ομως η αποφαση της επιτροπης ανταγωνισμου ηταν ξεκαθαρη οπως ηταν ξεκαθαρη οσες φορες ο ΟΤΕ προσπαθησε να ριξει τις τιμες του και την βρηκε μπροστα του λεγοντας πως αν ριξει ο ΟΤΕ τις τιμες θα εκλειναν οι εναλλακτικοι αφου κανεις δεν θα πηγαινε σε εκεινους (με λιγα λογια δεν θα μπορουσαν να εχουν πακετα ουτε καν στις ιδιες τιμες με τον ΟΤΕ). Οσο για το θεμα ηλικια δικιο εχεις, νεογνο.
aeljim Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Στις 9/3/2019 στις 12:39 ΠΜ, desperados είπε Εχοντας επι 12 χρονια συνδεση ADSL και ταχυτητες μεχρι 4mbps, αποφασισα να βαλω VDSL μιας και επιτελους εγιναν εργα στην περιοχη μου και δοθηκε διαθεσιμοτητα. Εκανα λοιπον αιτηση στον ΟΤΕ στα μεσα Γεναρη διαδικτυακα. Μου εστειλαν τα εγγραφα κτλ. και απλα περιμενα. Περασε ενας μηνας χωρις να με παρει κανεις τηλεφωνο απο τον ΟΤΕ και η αιτηση μου ακυρωθηκε αυτοματα. Ετσι, μεσα Φλεβαρη πηγα απο το καταστημα του ΟΤΕ να κανω απο εκει ξανα την αιτηση. Ολα κομπλε, μου λεει η υπαλληλος οτι σε ενα μηνα το πολυ (λογω φορητοτητας απο forthnet) θα με παρει τηλεφωνο ο τεχνικος για την εγκατασταση. 6/3 με παιρνει ο τεχνικος και μου λεει οτι θα περασει την Πεμπτη μεχρι τις 15:00. Του εξηγω οτι δεν θα ειναι κανεις στο σπιτι. Μου λεει να ξαναπαρω αργοτερα στον ιδιο αριθμο να κανονισω εκ νεου ραντεβου. Ξαναπαιρνω τηλεφωνο, λεω οτι θελω να κλεισω ραντεβου. Με εχει στην αναμονη 5 λεπτα και μετα μου λεει οτι δεν κλεινει ραντεβου αυτος να μιλησω με την εξυπηρετηση πελατων του ΟΤΕ. Μιλαω με την εξυπηρετηση πελατων, μου λενε οτι η εγκατασταση γινεται απο 11:00 μεχρι 15:00. Ωραια τους λεω, Παρασκευη θα ειμαι σπιτι, να κλεισουμε ραντεβου. Μου λεει ξαναπαρε στο τηλεφωνο που σε πηραν την πρωτη φορα. Ξαναπαιρνω στο τηλεφωνο την επομενη μερα και μου ΞΑΝΑλενε να μιλησω με την εξυπηρετηση πελατων. Και ερωτω εγω, 1) σε ποσα σπιτικα υπαρχει κοσμος που να βρισκεται στο σπιτι στις συγκεκριμενες ωρες; Πιο ακυρη ωρα για εγκατασταση δεν μπορουσαν να βρουν; Και απο που και ως που δεν γινεται εγκατασταση απογευμα; Cosmote TV στις 18:00 ειχαν ερθει περυσι και μου εβαλαν. 2) Γιατι ειναι τοσο ανικανοι στον π(ΟΤΕ); Ειλικρινα, δεν εχω ξαναδει τοσο ανοργανωτη εταιρια. Μα, να μην ξερει κανεις εκει μεσα πως να κλεισω ραντεβου με τεχνικο; Επειδη δεν με βλεπω να βγαζω ακρη με τον ιδιο τον ΟΤΕ, ξερει κανεις που πρεπει να απευθυνθω; Ευχαριστω εκ των πρωτερων. EDIT: Εν τω μεταξυ το ποσταρα σε λαθος κατηγορια, αν μπορει καποιος mod να το μεταφερει. Ευχαριστω. Ποτέ μα ποτέ δεν είχα πρόβλημα με τον ΟΤΕ. Πάντα είχα άριστη εξυπηρέτηση. Και οχι δεν τρολάρω. Τον θεωρώ απο τις καλύτερες εταιρίες σε αυτόν τον τομέα στην Ελλάδα. 1 1
Alexandros7474 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 10 ώρες πριν, divo είπε θεωρω οι καταλαβαινεις οτι καποιος πληρωνει καποιον οταν παιρνει υπηρεσιες και προιον, απο αυτον. Οπως επισης αυτο το τελος τερματισμου που το ειδες; Ή μαλλον τι εννοεις; πως εισαι σίγουρος οτι δεν χρωσταει κανεις τιποτα τον οτε; Έχεις δει ποτέ συνδυαστικό να κλεινει με υπαιτιότητα παροχου; Αυτες τις ανοιχτες υποθεσεις λες; οσο για το 1.5 δις του γερμανου και τα 350εκ που πουληθηκε ο οτε τοτε στη dt κατι λαθος εχεις καταλαβει. μεχρι το 96 ηταν κρατικος και το 2009 αγορασε μετοχες η dt αφου ηδη ειχε μπει στο χρηματιστηριο απο το 2000. ριξε μια ματια οπως επισης και για τη germanos και να θες τη γνωμη μου σαν καταναλωτης, καλα που πουληθηκε και ιδιωτικοποιηθηκε, γιατι θα ειχε κλεισει μετα την τοτε ρουσφετολογια των "ημετέρων". Εκτος αν πιστευει οτι αν σημερα την ειχε το κρατος την εταιρεια θα ειχε τα κερδη και την ανάπτυξη που εχει σημερα. Έλα ρε φίλε με την προπαγάνδα ημαρτων . 1,5δις αγόρασε ο ΟΤΕ τον Γερμανό και πουλήθηκε 350εκατ. Στους Γερμανούς Τονγραφεινκαι στο link που έβαλες ....
Mhlogiatros Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Άμα δε παινέψει το σπίτι του τι θες να σου πει .... Ως φακάτοι που είμαστε ξεπουλήσαμε υποδομές δεκαετιών και ήμαστε και περήφανοι αφού τις απαξίωσαν οι ίδιοι από μέσα .
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, aeljim είπε Ποτέ μα ποτέ δεν είχα πρόβλημα με τον ΟΤΕ. Πάντα είχα άριστη εξυπηρέτηση. Και οχι δεν τρολάρω. Τον θεωρώ απο τις καλύτερες εταιρίες σε αυτόν τον τομέα στην Ελλάδα. Και εγω την ιδια αποψη εχω, αλλα είμαι μολις 2 χρονια στον ΟΤΕ.Τα προηγουμενα ~15 ημουν σε αλλους... Αλλα σιγουρα υπαρχουν προβλήματα παντου. Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2019 από Αλεξανδρος A.92
adi32 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Παροχος δεν ειναι μονο τα καλωδια, ειναι και οι υπηρεσιες η εξυπηρετηση κλπ Οσοι ειναι ευχαριτημενοι μαλλον ειναι απλοι χρηστες Πως θα σας φαινοταν αν σας λεγανε οτι το εταιρικο email δεν μπορουν να το χρησιμοποιουν πανω απο ενας ? Οτι αν το χρησιμοποιησουν 2 απο διαφορετικο χωρο θα μπλοκαριστει και για να ξεμπλοκαριστει πρεπει να γινει οτι γινει μεχρι τις 2 το μεσημερι αλλιως αυριο γιατι μετα δε δουλευουν? Οτι εχεις συμφωνησει για 2 γραμμες και σου χρεωνουν 5 για 2 χρονια και δεν μπορουν να βγαλουν ακρη και σε καλουν απο δικηγορικα γραφεια οτι χρωστας για ανυπαρκτες χρεωσεις ? Οτι εχεις χαλασμενο ρουτερ και σου φερνουν αλλο μετα απο 2 μερες το οποιο ειναι κι αυτο χαλασμενο ? Να μην αναφέρω ότι απειλούσαν γιαγιά ότι αν πάει σε άλλη εταιρεία θα της κόβανε και το κατ εξοχήν στο χωριό Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2019 από adi32
Salvation81 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 7 λεπτά πριν, adi32 είπε Παροχος δεν ειναι μονο τα καλωδια, ειναι και οι υπηρεσιες η εξυπηρετηση κλπ Οσοι ειναι ευχαριτημενοι μαλλον ειναι απλοι χρηστες Πως θα σας φαινοταν αν σας λεγανε οτι το εταιρικο email δεν μπορουν να το χρησιμοποιουν πανω απο ενας ? Οτι αν το χρησιμοποιησουν 2 απο διαφορετικο χωρο θα μπλοκαριστει και για να ξεμπλοκαριστει πρεπει να γινει οτι γινει μεχρι τις 2 το μεσημερι αλλιως αυριο γιατι μετα δε δουλευουν? Οτι εχεις συμφωνησει για 2 γραμμες και σου χρεωνουν 5 για 2 χρονια και δεν μπορουν να βγαλουν ακρη και σε καλουν απο δικηγορικα γραφεια οτι χρωστας για ανυπαρκτες χρεωσεις ? Οτι εχεις χαλασμενο ρουτερ και σου φερνουν αλλο μετα απο 2 μερες το οποιο ειναι κι αυτο χαλασμενο ? Δεν ξερω για ολα τα αλλα (βεβαια αν εχεις υπογραψει για 2 γραμμες και σου χρεωνουν 5 τι σε νοιαζει; Εχεις τα χαρτια σου οποτε αστους να λενε) αλλα δεν συμφωνω στο τελευταιο. Και σε εμενα ειχαν φερει ελλατωματικο ρουτερ, τι με αυτο; Σφραγισμενο ηταν στο κουτι του δεν ειναι λες και και ειναι μεσα ο ΟΤΕ στο κουτι για να δει αν δουλευει η οχι. Βαλτα με την ΖΤΕ η οποιος ειναι ο κατασκευαστης, οχι με τον ΟΤΕ.
Mhlogiatros Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Πληρώνει κατοσταρες για επαγγ. υπηρεσίες που δεν έχει δεν είναι απλός οικιακός να του κολαει το facebook αυτό σου λέει . Εδω που είμαι μονο οτε υπαρχει γιατί ο άλλος εναλακτικος είναι τσίρκο . Μια και το θέμα έλεγε για τις επισκέψεις συνεργιών ο οτε στέλνει τώρα και άσχετους εξωτερικούς εργολάβους ; Όχι τους κλασικούς οτετζηδες δηλαδή αλλά γενικούς από ετ .security που βαζουνε καμερες /συναγερμους . Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2019 από Mhlogiatros
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 2 ώρες πριν, adi32 είπε Οσοι ειναι ευχαριτημενοι μαλλον ειναι απλοι χρηστες Τι παει να πει απλος χρηστης? Αν δεν μιλας για Servers ακομα και μια εταιρια απλος χρηστης ειναι. Στην εταιρια εχουμε OTE VDSL 50αρα για email κτλπ και δεν ειχαμε ποτε κανενα απολυτως προβλημα. 2 ώρες πριν, adi32 είπε Οτι εχεις χαλασμενο ρουτερ και σου φερνουν αλλο μετα απο 2 μερες το οποιο ειναι κι αυτο χαλασμενο ? Σε ποιον δεν εχει τυχει? Και εγω οταν αλλαξα σε Forthnet VDSL για 1 βδομαδα ειχε "προβλημα" και ηταν κολλημενο στα 24 η γραμμη. Λαθη γινονται δεν τα εσπασα ολα να φυγω...Ο οτε παντως δεν εκανε τετοιο λαθος. 2 ώρες πριν, adi32 είπε Να μην αναφέρω ότι απειλούσαν γιαγιά ότι αν πάει σε άλλη εταιρεία θα της κόβανε και το κατ εξοχήν στο χωριό Αν δεν εχεις αποδειξεις μην γραφεις μπαρουφες. Και αν εχεις οντως αποδειξεις δεν καταλαβαινω γιατι δεν τις χρησιμοποιεις για να τους σκισεις?
adi32 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Τι παει να πει απλος χρηστης? Αν δεν μιλας για Servers ακομα και μια εταιρια απλος χρηστης ειναι. Στην εταιρια εχουμε OTE VDSL 50αρα για email κτλπ και δεν ειχαμε ποτε κανενα απολυτως προβλημα. Σε ποιον δεν εχει τυχει? Και εγω οταν αλλαξα σε Forthnet VDSL για 1 βδομαδα ειχε "προβλημα" και ηταν κολλημενο στα 24 η γραμμη. Λαθη γινονται δεν τα εσπασα ολα να φυγω...Ο οτε παντως δεν εκανε τετοιο λαθος. Αν δεν εχεις αποδειξεις μην γραφεις μπαρουφες. Και αν εχεις οντως αποδειξεις δεν καταλαβαινω γιατι δεν τις χρησιμοποιεις για να τους σκισεις? Απλός χρήστης είναι αυτός που έχει την οικιακή σύνδεση και τη χρησιμοποιεί στο σπίτι του περισσότερο για το χαβαλέ. Εταιρικός χρήστης είναι αυτός που έχει το εταιρικό πακέτο με πολλές γραμμές, φιλοξενία εταιρικών emails, domain Web hosting υπηρεσίες office κλπ και κάθε αστοχία ή χαμένο email μπορεί να κοστίζει και εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ. Αν δεν καταλαβαίνεις τη διαφορά τι να σου πω. Αφου λες ότι είσαι και σε εταιρεία βάλε το εταιρικό email σε pop 3 στο thundebird σε 3 υπολογιστές και δοκίμασε να κατεβάσεις σε όλους ταυτόχρονα τα emails. Αν δεν τα καταφέρεις και δεις μηνύματα λάθους πάρε τηλ στην εξυπηρέτηση να δεις τι θα σου πουν. Αυτό που σου λέω με τη γιαγιά έγινε πριν 3 χρόνια και ήμουν μπροστά και μετά πήρα τηλ και ξεφτυλισα αυτόν που το είπε. Ούτε έχω όρεξη να πω ψέμματα ούτε έχω μετοχές ούτε είμαι υπάλληλος σε καμία εταιρεία για να την υποστηρίζω έτσι. Το ποιος λέει μπαρούφες άσε να το κρίνουν αυτοί που διαβάζουν και ξέρουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα