desperados Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Εχοντας επι 12 χρονια συνδεση ADSL και ταχυτητες μεχρι 4mbps, αποφασισα να βαλω VDSL μιας και επιτελους εγιναν εργα στην περιοχη μου και δοθηκε διαθεσιμοτητα. Εκανα λοιπον αιτηση στον ΟΤΕ στα μεσα Γεναρη διαδικτυακα. Μου εστειλαν τα εγγραφα κτλ. και απλα περιμενα. Περασε ενας μηνας χωρις να με παρει κανεις τηλεφωνο απο τον ΟΤΕ και η αιτηση μου ακυρωθηκε αυτοματα. Ετσι, μεσα Φλεβαρη πηγα απο το καταστημα του ΟΤΕ να κανω απο εκει ξανα την αιτηση. Ολα κομπλε, μου λεει η υπαλληλος οτι σε ενα μηνα το πολυ (λογω φορητοτητας απο forthnet) θα με παρει τηλεφωνο ο τεχνικος για την εγκατασταση. 6/3 με παιρνει ο τεχνικος και μου λεει οτι θα περασει την Πεμπτη μεχρι τις 15:00. Του εξηγω οτι δεν θα ειναι κανεις στο σπιτι. Μου λεει να ξαναπαρω αργοτερα στον ιδιο αριθμο να κανονισω εκ νεου ραντεβου. Ξαναπαιρνω τηλεφωνο, λεω οτι θελω να κλεισω ραντεβου. Με εχει στην αναμονη 5 λεπτα και μετα μου λεει οτι δεν κλεινει ραντεβου αυτος να μιλησω με την εξυπηρετηση πελατων του ΟΤΕ. Μιλαω με την εξυπηρετηση πελατων, μου λενε οτι η εγκατασταση γινεται απο 11:00 μεχρι 15:00. Ωραια τους λεω, Παρασκευη θα ειμαι σπιτι, να κλεισουμε ραντεβου. Μου λεει ξαναπαρε στο τηλεφωνο που σε πηραν την πρωτη φορα. Ξαναπαιρνω στο τηλεφωνο την επομενη μερα και μου ΞΑΝΑλενε να μιλησω με την εξυπηρετηση πελατων. Και ερωτω εγω, 1) σε ποσα σπιτικα υπαρχει κοσμος που να βρισκεται στο σπιτι στις συγκεκριμενες ωρες; Πιο ακυρη ωρα για εγκατασταση δεν μπορουσαν να βρουν; Και απο που και ως που δεν γινεται εγκατασταση απογευμα; Cosmote TV στις 18:00 ειχαν ερθει περυσι και μου εβαλαν. 2) Γιατι ειναι τοσο ανικανοι στον π(ΟΤΕ); Ειλικρινα, δεν εχω ξαναδει τοσο ανοργανωτη εταιρια. Μα, να μην ξερει κανεις εκει μεσα πως να κλεισω ραντεβου με τεχνικο; Επειδη δεν με βλεπω να βγαζω ακρη με τον ιδιο τον ΟΤΕ, ξερει κανεις που πρεπει να απευθυνθω; Ευχαριστω εκ των πρωτερων. EDIT: Εν τω μεταξυ το ποσταρα σε λαθος κατηγορια, αν μπορει καποιος mod να το μεταφερει. Ευχαριστω. Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2019 από desperados
takoulou Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 15 ώρες πριν, desperados είπε Εχοντας επι 12 χρονια συνδεση ADSL και ταχυτητες μεχρι 4mbps, αποφασισα να βαλω VDSL μιας και επιτελους εγιναν εργα στην περιοχη μου και δοθηκε διαθεσιμοτητα. Εκανα λοιπον αιτηση στον ΟΤΕ στα μεσα Γεναρη διαδικτυακα. Μου εστειλαν τα εγγραφα κτλ. και απλα περιμενα. Περασε ενας μηνας χωρις να με παρει κανεις τηλεφωνο απο τον ΟΤΕ και η αιτηση μου ακυρωθηκε αυτοματα. Ετσι, μεσα Φλεβαρη πηγα απο το καταστημα του ΟΤΕ να κανω απο εκει ξανα την αιτηση. Ολα κομπλε, μου λεει η υπαλληλος οτι σε ενα μηνα το πολυ (λογω φορητοτητας απο forthnet) θα με παρει τηλεφωνο ο τεχνικος για την εγκατασταση. 6/3 με παιρνει ο τεχνικος και μου λεει οτι θα περασει την Πεμπτη μεχρι τις 15:00. Του εξηγω οτι δεν θα ειναι κανεις στο σπιτι. Μου λεει να ξαναπαρω αργοτερα στον ιδιο αριθμο να κανονισω εκ νεου ραντεβου. Ξαναπαιρνω τηλεφωνο, λεω οτι θελω να κλεισω ραντεβου. Με εχει στην αναμονη 5 λεπτα και μετα μου λεει οτι δεν κλεινει ραντεβου αυτος να μιλησω με την εξυπηρετηση πελατων του ΟΤΕ. Μιλαω με την εξυπηρετηση πελατων, μου λενε οτι η εγκατασταση γινεται απο 11:00 μεχρι 15:00. Ωραια τους λεω, Παρασκευη θα ειμαι σπιτι, να κλεισουμε ραντεβου. Μου λεει ξαναπαρε στο τηλεφωνο που σε πηραν την πρωτη φορα. Ξαναπαιρνω στο τηλεφωνο την επομενη μερα και μου ΞΑΝΑλενε να μιλησω με την εξυπηρετηση πελατων. Και ερωτω εγω, 1) σε ποσα σπιτικα υπαρχει κοσμος που να βρισκεται στο σπιτι στις συγκεκριμενες ωρες; Πιο ακυρη ωρα για εγκατασταση δεν μπορουσαν να βρουν; Και απο που και ως που δεν γινεται εγκατασταση απογευμα; Cosmote TV στις 18:00 ειχαν ερθει περυσι και μου εβαλαν. 2) Γιατι ειναι τοσο ανικανοι στον π(ΟΤΕ); Ειλικρινα, δεν εχω ξαναδει τοσο ανοργανωτη εταιρια. Μα, να μην ξερει κανεις εκει μεσα πως να κλεισω ραντεβου με τεχνικο; Επειδη δεν με βλεπω να βγαζω ακρη με τον ιδιο τον ΟΤΕ, ξερει κανεις που πρεπει να απευθυνθω; Ευχαριστω εκ των πρωτερων. EDIT: Εν τω μεταξυ το ποσταρα σε λαθος κατηγορια, αν μπορει καποιος mod να το μεταφερει. Ευχαριστω. Καλησπερα... Ναι γιατι το ωραριο τους ειναι μονο το πρωι...Δεν μπορουν να πανε το απογευμα... Μονο αν υπαρχει καποια σημαντικη βλαβη...
markon Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Συγγνώμη αλλα για ποια εγκατάσταση εννοείς την εγκατάσταση του ρουτερ γιατί εάν είναι για αυτό μπορείς να την κανεις και εσυ ο ιδιος τωρα από την στιγμή που υπάρχει ενεργή γραμμή (λογω φορητοτητας απο forthnet) από τη γραφείς εσυ τι χρειάζεται ο τεχνικός να έρθει στο σπίτι σου ότι δουλεία είναι να γίνει θα γίνει από το κέντρο που είσαι και από το καφαο εάν ήταν να συνδεθεί για πρώτη φορά τηλέφωνο θα χρειάζονταν να έρθει τεχνικός στο σπίτι για να βρει τη γραμμή σου και να κάνει τη μεικτονομηση
adi32 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Ο πΟΤΕ αυτό που κοιτάει ειναι να κάνει ηλιθιες διαφημίσεις να πουλάει ασφάλειες αυτοκινήτων και πίτσες, να δείχνει σ αγαπώ μ αγαπάς και να έχει την πιο άχρηστη εξυπηρέτηση πελατών σαν δημόσια υπηρεσία. Μακρυά από την πιο ακριβή και πιο άχρηστη εταιρεία ταλαιπωρίας Επεξ/σία 10 Μαρτίου 2019 από adi32 1 2 1
adi32 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 Ειπα "σαν" δημοσιο οτι φερονται Επειδη δυστυχως εχουμε πΟΤΕ στη δουλεια εχω ακουσει απο αυτους τα απειρα τραγικα
alkis13 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 Εφοσον δε μπορουν να σε εξυπηρετήσουν, γιατι δεν αλλαζεις παροχο;
Salvation81 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 5 ώρες πριν, adi32 είπε Ειπα "σαν" δημοσιο οτι φερονται Επειδη δυστυχως εχουμε πΟΤΕ στη δουλεια εχω ακουσει απο αυτους τα απειρα τραγικα Αν δεν μπορει να σε εξυπηρετησει ο ΟΤΕ δεν θα μπορει κανενας παροχος, μην ξεχνας πως κατα 90% η και παραπανω χρησιμοποιουν τις ηδη υπαρχουσες γραμμες του ΟΤΕ.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Ευτυχώς, πεταμένα λεφτά θα ήταν η επένδυση σε (νέο) χαλκό. Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2019 από ThReSh
Salvation81 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 41 λεπτά πριν, ThReSh είπε Ευτυχώς, πεταμένα λεφτά θα ήταν η επένδυση σε (νέο) χαλκό. Χρωστανε εκκατομυρια των εκκατομυριων στον ΟΤΕ, δεν νομιζω πως θα αντεχαν να κανουν καμια σοβαρη επενδυση ουτως η αλλιως.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 17 minutes ago, divo said: γιατι πιστεύεις οτι θα ειμαστε καπου αλλου τουλαχιστον για 10 χρονια ακομα? Όχι, αλλά από την στιγμή που ούτε ο ΟΤΕ πχ ενδιαφέρεται στην "ανανέωση" του χάλκινου last mile αυτό τα λέει όλα, δεν αξίζει να δίνουν λεφτά... 17 minutes ago, Salvation81 said: Χρωστανε εκκατομυρια των εκκατομυριων στον ΟΤΕ Link plz?
Salvation81 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 1 λεπτό πριν, ThReSh είπε Όχι, αλλά από την στιγμή που ούτε ο ΟΤΕ πχ ενδιαφέρεται στην "ανανέωση" του χάλκινου last mile αυτό τα λέει όλα, δεν αξίζει να δίνουν λεφτά... Link plz? Δεν θα βρεις πλεον επισημα νουμερα, πριν καμια 5αρια χρονια χρωστουσαν εκκατομυρια οι εναλλακτικοι και δεν τους εκλεινε η επιτροπη ανταγωνισμου για να μην εχουμε μονοπωλιο απο τον ΟΤΕ. Πλεον αν κοιταξεις τα χρεη των εναλλακτικων γενικα (πχ η Forthnet χρωσταει γυρω στα 300+ εκκατομυρια σε τραπεζες, προμηθευτες και στον ΟΤΕ) θα καταλαβεις πως χρωστανε ακομα και μαλλον περισσοτερα απο οτι χρωστουσαν αλλα αφου δεν γινεται να κλεισουν δεν τους νοιαζει και τοσο.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 minutes ago, Salvation81 said: Δεν θα βρεις πλεον επισημα νουμερα, πριν καμια 5αρια χρονια χρωστουσαν εκκατομυρια οι εναλλακτικοι και δεν τους εκλεινε η επιτροπη ανταγωνισμου για να μην εχουμε μονοπωλιο απο τον ΟΤΕ. Πλεον αν κοιταξεις τα χρεη των εναλλακτικων γενικα (πχ η Forthnet χρωσταει γυρω στα 300+ εκκατομυρια σε τραπεζες, προμηθευτες και στον ΟΤΕ) θα καταλαβεις πως χρωστανε ακομα και μαλλον περισσοτερα απο οτι χρωστουσαν αλλα αφου δεν γινεται να κλεισουν δεν τους νοιαζει και τοσο. Οι τελευταίες ειδήσεις που υπάρχουν για οφειλές εναλλακτικών προς ΟΤΕ ήταν 10+ ετών. Αποκλείεται να μην έβγαινε κάτι τα τελευταία χρόνια. Για την Forthnet είναι γνωστά τα πράγματα εδώ και καιρό, την διαχείρηση της την έχουν αναλάβει πλέον οι τράπεζες στις οποίες ανήκουν τα δάνειά της. Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2019 από ThReSh
Salvation81 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 1 λεπτό πριν, ThReSh είπε Οι τελευταίες ειδήσεις που υπάρχουν για οφειλές εναλλακτικών προς ΟΤΕ ήταν 10+ ετών. Αποκλείεται να μην έβγαινε κάτι τα τελευταία χρόνια. Για την Forthnet είναι γνωστά τα πράγματα εδώ και καιρό, την διαχείρηση την έχουν αναλάβει οι τράπεζες στις οποίες ανήκουν τα δάνειά της. Δεν υπαρχει λογος να βγει κατι, απο την στιγμη που δεν αφηνει η επιτροπη να κλεισουν ακομα και αν χρωστανε και της μιχαλους να βγει και να σου πει ο ΟΤΕ πως του χρωστανε το Χ χρηματικο ποσο τι θα αλλαξει; Η αποφαση της επιτροπης βγηκε οποτε τιποτα. Ισως αν τελικα βαλει λουκετο η Forthnet αφου χρωσταει οσα χρωσταει να βγει και αυτο στην επιφανεια.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 minutes ago, Salvation81 said: Δεν υπαρχει λογος να βγει κατι, απο την στιγμη που δεν αφηνει η επιτροπη να κλεισουν ακομα και αν χρωστανε και της μιχαλους να βγει και να σου πει ο ΟΤΕ πως του χρωστανε το Χ χρηματικο ποσο τι θα αλλαξει; Η αποφαση της επιτροπης βγηκε οποτε τιποτα. Ισως αν τελικα βαλει λουκετο η Forthnet αφου χρωσταει οσα χρωσταει να βγει και αυτο στην επιφανεια. Δεν βγαίνει κάτι, αλλά εσύ τα ξέρεις, ναι ναι από "γνωστό μέσα στον ΟΤΕ"... 😛 For the sake of the argument, αν πει κάποιος ότι έχει κι αυτός γνωστό ο οποίος ισχύριζεται ότι δεν χρωστάνε, ποιον θα πιστέψουμε από τους 2? Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2019 από ThReSh 1
Salvation81 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, ThReSh είπε Δεν βγαίνει κάτι, αλλά εσύ τα ξέρεις, ναι ναι από "γνωστό μέσα στον ΟΤΕ"... 😛 Δεν εχω μονο 1 γνωστο μεσα στον ΟΤΕ...... Αλλα οχι δεν τα ξερω απο εκει, απλα θεωρω απιθανο οι εναλλακτικοι να ξοφλησαν και τα εκκατομυρια που χρωστουσαν Και να ειναι και up to date στις πληρωμες τους.......Αν βγουν ποτε νουμερα θα δουμε τι ισχυει. Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2019 από Salvation81
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα