Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Sapphire Radeon RX Vega 56 8GB Pulse (11276-02-40G) 348 ευρώ @ amazon.fr

Συμμετέχει στο promo με τα τρία παιχνίδια: Tom Clancy's the division, Devil May Cry 5 και Resident Evil 2.

Ελλάδα από 374 euro συν μεταφορικά και κατόπιν παραγγελίας και μάλλον χωρίς τα παιχνίδια.

Επεξ/σία από DsLmAnIaC
  • Like 4
  • Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, DsLmAnIaC είπε

Sapphire Radeon RX Vega 56 8GB Pulse (11276-02-40G) 348 ευρώ @ amazon.fr

Συμμετέχει στο promo με τα τρία παιχνίδια: Tom Clancy's the division, Devil May Cry 5 και Resident Evil 2.

Ελλάδα από 374 euro συν μεταφορικά και κατόπιν παραγγελίας και μάλλον χωρίς τα παιχνίδια.

στα χρηματα αυτα και μαζι με τρια πρωτοκλασατα παιχνιδια και την εγγυησαρα του αμαζον δεν υπαρχει ανταγωνιστης για μενα

τα μεταφορικα δεν ειναι μεσα... 

• Like 2
Δημοσ.

Καλή τιμή αλλά κυρίως για όποιον ενδιαφέρεται για τουλάχιστον 2 από τα 3 παιχνιδια. Γενικά βλέπουμε καλές προσφορές και σε vega τελευταία. Αντε να πέσουν λίγο παραπάνω 😁

Δημοσ.

323 μου βγηκε aus Deutschland  με τη βοηθεια ξαδελφου. Βεβαια δεν εχω την ιδια εγγυηση με Αμαζονα αλλα νταξ. Θετικο πνευμα.  Δεν νομιζω πως υπαρχουν πολλα περιθωρια για σημαντικες μειωσεις για τις καλες υλοποιησεις της 56. Που να φθασουν δηλαδη; Εξακολουθει να τρεχει και η προωθητικη με τα τρια παιχνιδια..

• Like 1
Δημοσ.
48 λεπτά πριν, naruto14 είπε

Καλή τιμή αλλά κυρίως για όποιον ενδιαφέρεται για τουλάχιστον 2 από τα 3 παιχνιδια. Γενικά βλέπουμε καλές προσφορές και σε vega τελευταία. Αντε να πέσουν λίγο παραπάνω 😁

Τα πουλάει αν δεν τα θέλει και κερδίζει από εκεί.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, naruto14 είπε

εσυ προχθες μου την ελεγες οτι δεν προκειται να πεσουν γιατι η hbm ειναι ακριβη κτλ και τωρα περιμενεις φθηνοτερη?:P

πολυ λιγο φθηνοτερα μπορει, κατω απο 320 ολα μεσα (+ παιχνιδια) να ερθει ελλαδα δυσκολα.

αν θες παντως το 1 παιχνιδι, τα αλλα δυο ξεφτιλα τα ξεπουλας ενα 30αρι+ πανευκολα. div 2 μπορει να πιασει και κανα 30αρι

--------------------------

επισης αυτη  στο ισπανικο βγαινει κανα 10αρικο φθηνοτερα. σαν υλοποιηση δεν ξερω.

παντως fwiw φιλος μου που πηρε pulse απ τη προσφορα mindfactory ηρθε με samsung μνημη

Επεξ/σία από rofl
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

κοιτα που θα γεμισει ο κοσμος vega... εκει που ολοι τις κραζανε... περα απο την πλακα bvfm... 8 gb vram που γινονται 16 μεσω hbcc(οτι πρεπει για division 2  που διψαει για μνημη) και επιδοσεις 1070ti...

3 ώρες πριν, DsLmAnIaC είπε

Με τα μεταφορικά είναι. Έχει εκπτωτικό κουπόνι.

image.png.47b8933958178ed94d329694b87f92fb.png

Τοτε σουπερ.... 

Επεξ/σία από billeiros
Δημοσ.

εγω παντως λεω να παω σε 1660ti

μιλαμε για πολυ μικροτερη καταναλωση.

πραγματικο vfm στα 290 - 300 ευρω και δεν τρολλαρει καθολου η nvidia.

α και κρυα. μιλαμε με μια τετοια μες το δωματιο, τα aircondition τελος:P

Δημοσ.
Μόλις τώρα, rofl είπε

εγω παντως λεω να παω σε 1660ti

μιλαμε για πολυ μικροτερη καταναλωση.

πραγματικο vfm στα 290 - 300 ευρω και δεν τρολλαρει καθολου η nvidia.

α και κρυα. μιλαμε με μια τετοια μες το δωματιο, τα aircondition τελος:P

ειναι γυρω στο 10 15% κατω, χωρις παιχνιδια και με 2gb vram λιγοτερα. αλλα αν εχεις μικρο psu και δε θες να ασχοληθεις με uv παω πασο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, billeiros είπε

ειναι γυρω στο 10 15% κατω, χωρις παιχνιδια και με 2gb vram λιγοτερα. αλλα αν εχεις μικρο psu και δε θες να ασχοληθεις με uv παω πασο

μια μερα καποτε πρεπει να αρχισεις να καταλαβαινεις το trolling :P 

Spoiler

~ για μολις 40-50 ευρω κατω, - τα παιχνιδια - επιδοσεις - vram to λες οκ? εγω παλι οχι.

μονο τα παιχνιδια φερνουν την vega στα ιδια λεφτα... και μιλαμε για ελλαδα που εχουμε εξτρα φπα και μεταφορικα.

γιατι για ισπανο γερμανο και γαλλο η vega βγαινει 20-30 ευρω φθηνοτερα απ οτι για να ρθει εδω.

Επεξ/σία από rofl
  • Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, logo15 είπε

Με μεταφορικά μου την βγάζει 368 άρα οριακά προσφορά σε σχέση με ελλαδα

παρε την αλλη που λινκαρα εγω εσυ. αφου δεν μπορεις να βρεις το κουπονι...

Δημοσ.

Όλο διαβαζω για Samsung μνήμες στις 56άρες. Ξέρουν οι δυνητικοι flashers που θα περάσουν BIOS από 64 ότι υπάρχουν συνέπειες; 

1) Αχρηστεύεται το ενα displayport

2) Δεν μπορεί μετά να ξαναγινει 56αρα. Οπότε ουσιαστικά χάνεται η εγγύηση.

• Like 3
Δημοσ.
9 ώρες πριν, DsLmAnIaC είπε

Τα πουλάει αν δεν τα θέλει και κερδίζει από εκεί.

Έχω την εντύπωση πως τα παιχνίδια πρέπει να ενεργοποιηθουν στο PC που θα μπει η κάρτα. Αν δεν κάνω λάθος όπως και πιο παλιά με promotion της 580 όλη η διαδικασία γίνεται μέσω του site της AMD. Φιλος που είχε πάρει 580 δεν μπορούσε να τα ενεργοποιήσει μέχρι να του έρθει η κάρτα και να τη βάλει στο PC του. Οπότε αν ισχύει και εδώ, δεν είναι τόσο εύκολη η πώληση τους. 

7 ώρες πριν, rofl είπε

εσυ προχθες μου την ελεγες οτι δεν προκειται να πεσουν γιατι η hbm ειναι ακριβη κτλ και τωρα περιμενεις φθηνοτερη?:P

πολυ λιγο φθηνοτερα μπορει, κατω απο 320 ολα μεσα (+ παιχνιδια) να ερθει ελλαδα δυσκολα.

αν θες παντως το 1 παιχνιδι, τα αλλα δυο ξεφτιλα τα ξεπουλας ενα 30αρι+ πανευκολα. div 2 μπορει να πιασει και κανα 30αρι

--------------------------

επισης αυτη  στο ισπανικο βγαινει κανα 10αρικο φθηνοτερα. σαν υλοποιηση δεν ξερω.

παντως fwiw φιλος μου που πηρε pulse απ τη προσφορα mindfactory ηρθε με samsung μνημη

Ναι οι τιμές να πέσουν δεν υπάρχει περίπτωση. Να βλέπουμε όμως προσφορές από εδώ και από εκεί είναι αρκετά πιθανό. Προσωπικά μέχρι 300 ευρώ θα έδινα για vega 56 χωρίς games. 

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...