drapanakis Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 εχω ενα Τ440s. Θελω να του βαλω εναν πιο γρηγορο ssd που εχω . Μπορω να κανω μονος μου την αλλαγη η θελει τεχνικο ; Eiναι ευκολο για εναν αρχαριο ;
alkis13 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δες βιντεο στο youtube για το μοντελο σου, εαν καταλαβαινεις τι κανεις και αισθανεσαι οτι μπορεις go for it. Εαν δεν εισαι σιγουρος, καλυτερα οχι. Σε παλαιότερα laptop με πορτακια ήταν παιχνιδι, εσενα ειναι ολο fix. Βγαινει ολο το καπακι απο κατω και εχει κλιπς, τα οποια ειναι αρκετα ευκολο να σπασουν (μικρο το κακο), ακομα και σε καποιον εμπειρο τεχνικο μπορει να του ξεφυγει και να σπασει κανενα, εαν σπασεις πολλά όμως θα υπάρχει ενα θέμα, τριξίματος, μη στιβαρότητας.
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Πόσα να σου πάρει κάποιος να στο αλλάξει χωρίς ζημιά.... ??? 10-20€€€??? Εκτός αν δεν σε νοιάζει αν προκληθεί κάποια ζημιά στο λαπτοπ όπου σε αυτήν την περίπτωση ξεκινάς το σφάξιμο.... Καλή επιτυχία Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2019 από CharalampisCrete
meletis_m Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Πέρα από τη εγκατάσταση του Ssd ξέρεις μετά να κάνεις την εγκατάσταση ή θα κάνεις κλωνοποίηση του λειτουργικού συστήματος; Βέβαια το πιο σωστό είναι καθαρή εγκατάσταση λειτουργικού, οδηγών συσκευών, και προγράμματα
alkis13 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, meletis_m είπε Βέβαια το πιο σωστό είναι καθαρή εγκατάσταση λειτουργικού, οδηγών συσκευών, και προγράμματα Και να σημειωθει οτι η εκδοση των Windows 10, να ειναι οσο πιο φρεσκια (rs5) για να μη τρωει βραδια για ενημερώσεις. ( Η microsoft το δινει και σου δινει τη δυνατοτητα με δικο της software να φτιαξεις bootable device) ΥΓ. Και αυτο γιατι μπαινει κανεις καμια φορα στον 'θειο' βαζει greek, και βρισκει εκδοση του 1821 και τρωει μερες update Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2019 από alkis13 1
meletis_m Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 2 λεπτά πριν, alkis13 είπε Και να σημειωθει οτι η εκδοση των Windows 10, να ειναι οσο πιο φρεσκια (rs5) για να μη τρωει βραδια για ενημερώσεις. ( Η microsoft το δινει και σου δινει τη δυνατοτητα με δικο της software να φτιαξεις bootable device) ΥΓ. Και αυτο γιατι μπαινει κανεις καμια φορα στον 'θειο' βαζει greek, και βρισκει εκδοση του 1821 και τρωει μερες update Συνήθως το φτιάχνω με το Rufus
alkis13 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 3 λεπτά πριν, meletis_m είπε Συνήθως το φτιάχνω με το Rufus Και εγω, απλα για καποιον απειρο, το "εργαλειο" των windows και το προγραμμα χρηστη ειναι πολυ φιλικο, ουτε βρες torrent, ουτε το ρισκο του πειραγμενου και να ειναι τρύπιο, ουτε επιλογες gpt, uefi κτλ κτλ κτλ. Spoiler Προσωπικα επιλεγω το rufus, και κατι lite εκδοσεις,χωρις τα πολλα μπλιμπλικια, παναλαφρες και σταθερες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα