drdedus Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) οτι λεει ο τίτλος, τίποτα το ιδιαίτερο. το κουπόνι ειναι το SHOPNEW για λίγες ώρες ακόμα. ίσως κάποιους τους βολέψει.. Στην πορεία μου έβγαλε και άλλα. Κοιτάξτε στο app καλύτερα. Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2019 από drdedus 3
Billator Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Εγώ πήρα αυτό που είναι στην πιο χαμηλή τιμή που το έχω βρει ότι έχει παίξει. US $19.45 48%OFF | Xiaomi SOOCAS SO WHITE ES3 USB Rechargeable Electric Shaver (Είμαι από κινητό δεν μπορώ να βάλω το link, δεν είναι referral) Βάλτε μια βλακεία να πάει 20$ και βάλτε το κουπόνι. Στα 17$ (15€ περίπου) πιστεύω ειναι πολύ καλό deal το παραπάνω. Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2019 από matrixxx αφαιρεση referral 1
George! Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, Billator είπε Εγώ πήρα αυτό που είναι στην πιο χαμηλή τιμή που το έχω βρει ότι έχει παίξει. US $19.45 48%OFF | Xiaomi SOOCAS SO WHITE ES3 USB Rechargeable Electric Shaver (Είμαι από κινητό δεν μπορώ να βάλω το link, δεν είναι referral) Βάλτε μια βλακεία να πάει 20$ και βάλτε το κουπόνι. Στα 17$ (15€ περίπου) πιστεύω ειναι πολύ καλό deal το παραπάνω. καμία σώματος έχεις δει; Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2019 από matrixxx
lionheart75 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, Billator είπε Εγώ πήρα αυτό που είναι στην πιο χαμηλή τιμή που το έχω βρει ότι έχει παίξει. US $19.45 48%OFF | Xiaomi SOOCAS SO WHITE ES3 USB Rechargeable Electric Shaver (Είμαι από κινητό δεν μπορώ να βάλω το link, δεν είναι referral) Βάλτε μια βλακεία να πάει 20$ και βάλτε το κουπόνι. Στα 17$ (15€ περίπου) πιστεύω ειναι πολύ καλό deal το παραπάνω. Ωραίος, την πήρα και εγώ, έβαλα και 100 τεμάχια cable ties με 0,50€ και πλήρωσα τελική ~15,42€. (πληρωμή σε € λόγω κάρτας Πειραιώς) Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2019 από matrixxx
Salvation81 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, Billator είπε Εγώ πήρα αυτό που είναι στην πιο χαμηλή τιμή που το έχω βρει ότι έχει παίξει. US $19.45 48%OFF | Xiaomi SOOCAS SO WHITE ES3 USB Rechargeable Electric Shaver (Είμαι από κινητό δεν μπορώ να βάλω το link, δεν είναι referral) Βάλτε μια βλακεία να πάει 20$ και βάλτε το κουπόνι. Στα 17$ (15€ περίπου) πιστεύω ειναι πολύ καλό deal το παραπάνω. Δεν με βολεψαν ποτε οι ηλεκτρικες, καποτε ειχα 2 Philips (η μια μαλιστα ηταν πανακριβη αφου ηταν η James Bond εκδοση - 2005 αν θυμαμαι καλα) και στο τελος τις ειχα μονο μεσα στο αμαξι για να ξυριζομαι ελαφρα ενω πηγαινα δουλεια. Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2019 από matrixxx
drdedus Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) μου εμφανίζει διαθέσιμο και ενα κουπόνι 4,5€ για πανω απο 22.. € και αυτό το δίνει διαθέσιμο για ολο το aliexpress και το δίνει για πάνω απο 1 φορά. ακομα δοκιμάστε απο ενα "φιλικό" account να στείλτε τα προϊόντα πριν τα αγοράσετε σε εσάς και να τα αγοράστε μέσα απο sharing link. δίνει και επιστροφή. Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2019 από drdedus 1
Billator Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, drdedus είπε μου εμφανίζει διαθέσιμο και ενα κουπόνι 4,5€ για πανω απο 22.. € και αυτό το δίνει διαθέσιμο για ολο το aliexpress και το δίνει για πάνω απο 1 φορά. ακομα δοκιμάστε απο ενα "φιλικό" account να στείλτε τα προϊόντα πριν τα αγοράσετε σε εσάς και να τα αγοράστε μέσα απο sharing link. δίνει και επιστροφή. Εμένα χθες μου έδωσε κουπόνι 10$ για 30$ επειδή έκλεισα 4 χρόνια που αγοράζω και ένα δεύτερο 5$ για 25$ μετά. Το sharing link που υπάρχει; Δεν βλέπω κάποια τέτοια επιλογή σε μένα. Δίνει καλύτερη επιστροφή πχ από quidco, topcashback; Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2019 από Billator
drdedus Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) θα το βρεις μεσα απο το app, νομιζω μεσα στο my account. δεν παιρνεις επιστροφη για ολα τα προιοντα. Ερωτημα Αν σε μια παραγγελια ζητηθει αποδειξη απο τελωνειο και στειλεις απο το ali που θα φαινετε οτι πχ μια παραγγελια ηταν 23 ευρω αλλα λογο εκπτωσης πληρωσες 21.7 ευρω, θα εχεις προβλημα? Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2019 από drdedus
ulb Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Τέλειωσε απ' ότι φαίνεται: Αναφορά σε κείμενο This promo code is a limited offer and is no longer available.
Προτεινόμενες αναρτήσεις