Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, φετος πέρνω το πρυχιο της "Αγγλικης γλωσσας και φιλολογιας" απο το ΕΚΠΑ.

Δεν ειμαι σιγουρη εαν θελω να ασχοληθω με την διδασκαλια και ετσι σκεφτηκα να κανω μεταπτυχιακο σε αλλο αντικειμενο αλλα δεν ξερω εαν αυτο ειναι εφικτο. (π.χ Business, marketing, law) Επισης, εαν εχετε καμια ιδεα για το τι θα μπορουσα να κανω θα με βοηθουσατε παρα πολυ!

Δημοσ.

Νομίζω καλή ιδέα είναι να σκεφτείς σοβαρά, επιτέλους, το τι θέλεις να κάνεις στην ζωή σου. 

Ούτε στο πρώτο πτυχίο σου το έκανες, ούτε και τώρα το κάνεις. 

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Fortistis είπε

Νομίζω καλή ιδέα είναι να σκεφτείς σοβαρά, επιτέλους, το τι θέλεις να κάνεις στην ζωή σου. 

Ούτε στο πρώτο πτυχίο σου το έκανες, ούτε και τώρα το κάνεις. 

Μεχρι στιγμης ηθελα διδασκαλία, αλλα φετος που εκανα πρακτικη εχω δευτερες σκεψεις. Αν δεν σκεφτομουνα σοβαρα δεν θα ρωτουσα και πολυ πιθανον να μην επερνα και το πτυχιο μου.

Δημοσ.
13 hours ago, Maria.21 said:

Καλησπέρα, φετος πέρνω το πρυχιο της "Αγγλικης γλωσσας και φιλολογιας" απο το ΕΚΠΑ.

Δεν ειμαι σιγουρη εαν θελω να ασχοληθω με την διδασκαλια και ετσι σκεφτηκα να κανω μεταπτυχιακο σε αλλο αντικειμενο αλλα δεν ξερω εαν αυτο ειναι εφικτο. (π.χ Business, marketing, law) Επισης, εαν εχετε καμια ιδεα για το τι θα μπορουσα να κανω θα με βοηθουσατε παρα πολυ!

Αν κατσεις και ξανασκεφτεις ολα τα μαθηματα που περιλαμβανει η σχολη τοτε θα διαπιστωσεις ότι ηδη σου εχει δωσει τα πρωτα εφοδια για πολλους τομεις περα απο την διδασκαλια: γλωσσολογια (+sociolinguistics κλπ), μεταφραση, κριτικη, συγγραφη και όχι μονο. Οσον αφορα την διδακτικη, σιγουρα δεν θα σας μιλησαν στην σχολη μονο για διδασκαλια σε σχολεια/φροντιστήρια/ιδιαιτερα...ψαξου για πλατφορμες e-learning & instructional design, ψαξου για teacher training, ψαξου για management σχολικων μονάδων κλπ.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...