Dark_Beast_John_Gr Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Γειά σας Θέλω να αγοράσω ένα Bluetooth speaker μέχρι 40€ κυρίως (με βαρύτητα στην 1ον μουσική - > λιγότερο 2ον ταινίες - >και τέλος 3ον παιχνίδια. Η μουσική που θα ακούσω έχει μπάσο (ηλεκτρονική, ραπ, Rnb) οπότε αυτό με ενδιαφέρει περισσότερο να έχει καλό (extra δυνατό ήχο) . Δεν θέλω να αγωρασω από εξωτερικό αλλά από την Αθήνα Έχω δει τα παρακάτω, μπορείτε να μου πείτε ποιο είναι το καλύτερο και τι θα μου προτείνατε εσείς? Rebeltec Soundbox 400 JBL Go & 2 Xiaomi Mi Bluetooth Speaker Xiaomi Square Box Design Bluetooth-Speaker Speaker 2 Ευχαριστώ φιλικά Γιάννης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pleo Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Creative metallix plus. Και μας ευχαριστείς αργότερα. Από το ευρωπαϊκό site της creative απ' ευθείας αγοράζεις. Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2019 από Pleo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chios Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 https://www.skroutz.gr/s/7558396/Creative-Sound-Blaster-FRee.html Πήρα αυτό που είχε βγει προσφορά στα 35€ από public, είναι πάρα πολύ καλό και απίστευτα δυνατό. Συγνώμη 45€ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pleo Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Σχεδόν τσάμπα το δίνει αυτό το public... . Πολύ καλή τιμή. Το μόνο μειονέκτημα ο εκτεθειμένος παθητικός ακτινοβόλητης της πλάτης που θέλει προσοχή όταν το πετάς σε ένα σακίδιο μέσα. Μπορεί να πιεστεί και θέλει κάποια ώρα για να επανέλθει στη θέση του. Μιλάω και ως χρήστης του creative muvo 2c που έχει το ίδιο ακριβώς μειονέκτημα. Κατά τα λοιπά, 45 ευρώ για το free το παίρνεις και φεύγεις πριν καλέσουν την αστυνομία για... ληστεία... 😁 Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2019 από Pleo 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα