i love rock Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Παιδιά καλησπέρα , έχω ένα παλιο ποδήλατο mountain bike 26 και μου ήρθε να ξεκινήσω μετα απο παρα πολλά χρόνια ποδήλατο . Βλέπω ότι οι ρόδες απ τα χρόνια τα λάστιχα δηλαδή έχουν σκιστεί . Απ ότι βλέπω ενα απλό λάστοιχο το ζευγάρι θα πάει 40 ευρώ δεν θα είναι και 10 τα περαστικά . Με 80 μπορείς να βρεις ποιο καινούριο και ελαφρώς μεταχειρισμένο . Πιστεύεται αξίζει η αλλαγή του λάστιχου ;
TechnoState Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) ...αν είναι μόνο τα λάστιχα, ναι αξίζει, είναι κάτι που μπορείς πολύ εύκολα να το κάνεις σωστά και μόνος σου. (Δες tutorial στο YouTube). Αρκεί να δώσεις δέουσα προσοχή στις λεπτομέρειες. Εγώ έτσι έμαθα κ πλέον συντηρώ τα ποδήλατα μου (τα οποία έχουν σεβαστό κόστος). Συνήθως, αν είναι παρατημένο πλέον 10ετιας χρειάζεται γενικό service κ ίσως απο λιγάκι έμπειρο μάτι. Δεν θα ήθελες ίσως να σου κοπεί κάποια ντιζα φρένων εν κινήσει ούτε να σφηνωσει κρίκος της αλυσίδας σε ενα στραβωμενο ντεραγιέ ή μεσαία τριβή κλπ. Το ποδήλατο είναι κάποιο επώνυμο mountain bike? Σίγουρα μπορείς να βρεις πολύ οικονομικά ποδήλατα... αλλά ..αυτά απο supermarket(praktiker, leroy, etc) συνήθως είναι πιο ακριβά σε βάθος χρόνου κ ίσως πιο επικίνδυνα για τον αναβάτη. Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2019 από TechnoState
Haldol Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Πέρυσι έδωσα 20€ για ένα απλό ζευγάρι λάστιχα. Υπάρχουν και πιο φτηνά δηλαδή. Τώρα, ποδήλατο με 80€, βρίσκεις, κάποιο μεταχειρισμένο χαμηλής κατηγορίας. Σίγουρα όχι κάτι καλό. Οπότε κι εδώ εξαρτώνται όλα από τη χρήση που θες να κάνεις αλλά και από το ποδήλατο που είχες ως τώρα. Εάν έχεις κάτι καλό, κρίμα είναι να λυπηθείς τα 40-50-80-100 ευρώ. Εάν είναι του supermarket, οκ, πάρε κάποιο άλλο.
i love rock Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Αυτό έχω είναι για απλή χρήση , απλά είπα να ξεκινήσω λίγο με περπάτημα τρέξιμο και είπα να βάλω και ποδήλατο . Είναι 26 η ρόδα και έχει 18 ταχύτητες . Κάποια στιγμή αργότερα μπορεί να πάω σε κάτι καλύτερο αλλα προς το παρών 1
dpolal Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 40 ευρώ για απλά mountain λάστιχα ;;;; Με την καμμία. Επίσης 10 ευρώ περαστικά πάλι με την καμμία. Από 7-8 ευρώ ξενικάνε περίπου, μπορεί και ποιό κάτω. Καλό είναι πάντως να το πας σε ένα ποδηλατάδικο και μαζί με τα λάστιχα νά κάνει και ένα τσέκ στις ντίζες των φρένων και μία λίπανση στην αλυσίδα για να μην βρεθείς προ εκπλήξεων.. Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2019 από dpolal
i love rock Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 ένα απλό τηλ που εκανα σε μερικούς μου έδωσαν μια τιμή 18 και με περαστικά 22 αν εχετε κάποιον να προτείνετε για θεσσαλονίκη πείτε μου . Σας ευχαριστώ όλους για την ανταπόκριση παιδιά
VonLoutsos Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 2 hours ago, i love rock said: Αυτό έχω είναι για απλή χρήση , απλά είπα να ξεκινήσω λίγο με περπάτημα τρέξιμο και είπα να βάλω και ποδήλατο . Είναι 26 η ρόδα και έχει 18 ταχύτητες . Κάποια στιγμή αργότερα μπορεί να πάω σε κάτι καλύτερο αλλα προς το παρών Είναι σε αρκετά καλή κατάσταση. Αν δεις πως ήταν το δικό μου και πως έγινε μετά απο full service δεν θα το πιστεύεις. Τουλάχιστον 15 χρόνια ακινησία αλλά μετά έγραψα 4000Κm σε 2 χρόνια
opcorsa Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 φιλε μου τα λαστιχα σου ΓΙΑ ΒΑΣΙΚΗ ΧΡΗΣΗ φαινονται μια χαρα προσπαθησε να τα φουσκωσεις, αν δεν φουσκωσουν μπαλωσε τις σαμπρελες ή αλλαξε τες το πολυ 10 ευρω κοστος καλες βολτες
TechnoState Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) .....στην φωτογραφία δείχνει μια χαρά (σαν ποδήλατο overall). Αλλά δεν είμαι εγώ αυτός που θα κρίνει την επάρκεια της ασφάλειας κ της λειτουργικότητας του, απο μια φωτογραφία. Με ένα ζευγάρι λάστιχα δρομου (26x1.5-1.9) γίνεται ένα αποτελεσματικό fitness bike. Ενδεικτικά, βρίσκεις απο 6€ τεμαχιο (Schwalbe, Kenda, Maxxis) Το ποδήλατο δείχνει επώνυμο (rossignol) βέβαια το μονομπλοκ κολλημένο stem, τα πολύ απλά hand levels/grips, οι πλαστικές μανετες, η έλλειψη quick release στην εμπρόσθια κ πίσω τριβή, με κάνουν να σκέφτομαι μήπως είναι φασον απο κάποιο άλλο εργοστάσιο (όπως πχ με το 90% των yeti που κυκλοφορούν στην Ελλάδα). Οι ταχύτητες είναι shimano? Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2019 από TechnoState
i love rock Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 8 ώρες πριν, opcorsa είπε φιλε μου τα λαστιχα σου ΓΙΑ ΒΑΣΙΚΗ ΧΡΗΣΗ φαινονται μια χαρα προσπαθησε να τα φουσκωσεις, αν δεν φουσκωσουν μπαλωσε τις σαμπρελες ή αλλαξε τες το πολυ 10 ευρω κοστος καλες βολτες Καλημέρα , αυτή είναι η κατάσταση και στα δυο λάστιχα . Όταν λες να τα μπαλώσω ; Δεν ειναι καλύτερα να παω να βάλω 2 καινούρια . Πρεπει να προσέξω κάτι ; η απλά ότι μου δώσει ;
opcorsa Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, i love rock είπε Καλημέρα , αυτή είναι η κατάσταση και στα δυο λάστιχα . Όταν λες να τα μπαλώσω ; Δεν ειναι καλύτερα να παω να βάλω 2 καινούρια . Πρεπει να προσέξω κάτι ; η απλά ότι μου δώσει ; δυστυχως η φωτο δεν βοηθαει..με το μπαλωμα γλυτωνεις λεφτα, απλα επειδη ειναι πολλων χρονων καλυτερα παρε καινουργιες... 3-3μισι ευρω η μια θα σου βγει...
i love rock Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 σε κάποια μαγαζιά που πήρα τηλ μου είπαν 18 ευρώ το ζευγάρι . Φαντάζομαι δεν ειναι και ότι καλύτερο αλλα δεν ειναι πιο καλά απ αυτά τα 3,5 ευρώ ;
christopher0016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 8 λεπτά πριν, opcorsa είπε δυστυχως η φωτο δεν βοηθαει..με το μπαλωμα γλυτωνεις λεφτα, απλα επειδη ειναι πολλων χρονων καλυτερα παρε καινουργιες... 3-3μισι ευρω η μια θα σου βγει... Τύπε λάστιχα χρειάζεται όχι σαμπρέλες
opcorsa Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 23 λεπτά πριν, christopher0016 είπε Τύπε λάστιχα χρειάζεται όχι σαμπρέλες τυπε τα λαστιχα του εγω μια χαρα τα βλεπω δεν θα πηγαινει και με 50 λες κ εχει καμια κουρσα... κανονικα θα πρεπει να τα αλλαξει και τα 2 σιγα το κοστος
christopher0016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Η φωτό με το σκισιμο είναι από την σαμπρέλα; Εάν ναι τότε καλά λες θέλει σαμπρέλα Δέν φαίνεται καλά η φωτό δείχνει για λάστιχο Και λέει ότι είναι λάστιχο που το είδες το μια χαρά δεν βλέπεις το σκισιμο τύπε.. Σαμπρέλες άμα δεν είναι τρύπιες γιατί να της αλλάξει; Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2019 από christopher0016
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα