greekbusters Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Μέχρι χτες είχαμε κανονικά αριθμητικές ειδοποιήσεις σε ομάδες σε σίγαση στο viber. Από τότε ενώ έχουμε μηνύματα δεν έχουμε στην αρχική εξωτερικά πριν μπούμε στην εφαρμογή σε ομαδικές, αριθμητικές ειδοποιήσεις. Σε προσωπικά μυνηματα φαινονται κανονικά οι αριθμητικές ειδοποιήσεις. Δεν το έπαθα μόνο εγώ σε σονυ, αλλά και φίλοι μου σε χιαομι, Huawei και Asus. Ξαφνικά σε όλους μαζί, ενώ δεν έγινε καμία αναβάθμιση της εφαρμογής (τουλάχιστον στο δικό μου). Καμία ιδέα πως επανέρχεται;; είναι καμιά ιδιαίτεροτητα της 9.0? πάντως σε όλα τα υπόλοιπα εικονίδια έχει κανονικά αριθμούς (πχ Gmail, SMS, κλήσεις, κλπ)
naimore Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 όντως, μεγάλη πατάτα, δεν είχα καταλάβει ότι φταίει η έκδοση, καλά που το είπες να βάλω παλιότερη
naimore Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 και οντως, με παλιοτερη παιζει ρολοι, 10.0.0.12 εβαλα και τζετ
greekbusters Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 Στις 9/3/2019 στις 11:31 ΠΜ, naimore είπε και οντως, με παλιοτερη παιζει ρολοι, 10.0.0.12 εβαλα και τζετ ωραιος σε ευχαριστω θα κατεβασω την ιδια , γιατι σε μια παλιοτερη παλι ειχα το προβλημα 1
naimore Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) μου εστειλαν οδηγιες για debug: αλλα βαριεμαι... αν εχει κανενας ορεξη ας το κανει.. Quote We want to investigate this issue further. To do so we need you to install a debug version of Viber. This version tracks and logs Viber’s activity so that we can really analyze these logs to identify why the problem you’re experiencing is occurring. Please follow these instructions: Open Android settings > Security > [✓] Unknown sources Download & Install the file: https://viles.viber.com/index.php/s/veQLRnPLp1dTOaU Please backup your history first: https://vb.me/771eb60c Open the app and double check that the problem you experienced still occurs Click More options menu > Send log Choose the app to use to email the file Email to [email protected] with the subject: [Ivy R.]: Log file for case 6342684 Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2019 από naimore
naimore Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 εντωμεταξυ βγηκε η 10.3, την οποια την δοκιμασε συναδελφος (σε iphone ομως) και δουλευουν οι "αριθμητικες ειδοποιησεις" για συνομιλιες σε σιγαση, καποιος που την εχει βαλει, μπορει να μας πει αν παιζουν;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα