Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μέχρι χτες είχαμε κανονικά αριθμητικές ειδοποιήσεις σε ομάδες σε σίγαση στο viber. Από τότε ενώ έχουμε μηνύματα δεν έχουμε στην αρχική εξωτερικά πριν μπούμε στην εφαρμογή σε ομαδικές, αριθμητικές ειδοποιήσεις. Σε προσωπικά μυνηματα φαινονται κανονικά οι αριθμητικές ειδοποιήσεις. Δεν το έπαθα μόνο εγώ σε σονυ, αλλά και φίλοι μου σε χιαομι, Huawei και Asus. Ξαφνικά σε όλους μαζί, ενώ δεν έγινε καμία αναβάθμιση της εφαρμογής (τουλάχιστον στο δικό μου). Καμία ιδέα πως επανέρχεται;;  είναι καμιά ιδιαίτεροτητα της 9.0? πάντως σε όλα τα υπόλοιπα εικονίδια έχει κανονικά αριθμούς (πχ Gmail, SMS, κλήσεις, κλπ) 

Δημοσ.
Στις 9/3/2019 στις 11:31 ΠΜ, naimore είπε

και οντως, με παλιοτερη παιζει ρολοι, 10.0.0.12 εβαλα και τζετ

ωραιος σε ευχαριστω θα κατεβασω την ιδια , γιατι σε μια παλιοτερη παλι ειχα το προβλημα

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μου εστειλαν οδηγιες για debug:

αλλα βαριεμαι...
αν εχει κανενας ορεξη ας το κανει..

We want to investigate this issue further. To do so we need you to install a debug version of Viber. This version tracks and logs Viber’s activity so that we can really analyze these logs to identify why the problem you’re experiencing is occurring.

Please follow these instructions:

Open Android settings > Security > [✓] Unknown sources
Download & Install the file: https://viles.viber.com/index.php/s/veQLRnPLp1dTOaU
Please backup your history first: https://vb.me/771eb60c
Open the app and double check that the problem you experienced still occurs
Click More options menu > Send log
Choose the app to use to email the file
Email to [email protected] with the subject: [Ivy R.]: Log file for case 6342684

Επεξ/σία από naimore
Δημοσ.

εντωμεταξυ βγηκε η 10.3, την οποια την δοκιμασε συναδελφος (σε iphone ομως) και δουλευουν οι "αριθμητικες ειδοποιησεις" για συνομιλιες σε σιγαση,

καποιος που την εχει βαλει, μπορει να μας πει αν παιζουν;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...