Christos21417 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Θέλω να εκτυπώσω κάποιες φωτογραφίες από το κινητό. Ξέρω ότι ο Γερμανός έχει μηχάνημα για εκτύπωση. Αλλά δεν ξέρω αν είναι καλό. Να προτιμήσω τον Γερμανό ή κάποιο φωτογραφείο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zx1234r Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Αυτά τα μηχανήματα δεν βγάζουν και τις καλύτερες εκτυπώσεις. Βέβαια είναι οικονομικά. Για μία φωτογραφία στο ψυγείο είναι καλά. Για οτιδήποτε παραπάνω καλύτερα σε φωτογράφο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Στις 8/3/2019 στις 3:10 ΜΜ, zx1234r είπε Αυτά τα μηχανήματα δεν βγάζουν και τις καλύτερες εκτυπώσεις. Βέβαια είναι οικονομικά. Για μία φωτογραφία στο ψυγείο είναι καλά. Για οτιδήποτε παραπάνω καλύτερα σε φωτογράφο. Ποσο κοστιζει η εκτυπωση ανα τεμαχιο σε 10x15cm? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα