periklis Δημοσ. 26 Αυγούστου 2000 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2000 όλοι εσείς που νομίζετε ότι θα μάθετε από αυτήν την σελίδα να κλέβετε τα bfree είστε γελασμένοι!! σκεφτείτε μόνο αυτό ! ένας καταφέρνει να βρίσκει κατά κάποιο τρόπο τον αλγόριθμο ΑΝ(!) είναι αλγόριθμος . ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ ΣΕ ΣΑΣ;;;;;; ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝΕ ΠΟΛΛΟΙ; εγώ σιγά που θα σας έλεγα τον τρόπο αν τον ήξερα . θα τον κράταγα για την πάρτη μου <p>periklis...
Kafa0 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2000 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2000 ΜΠΡΑΒΟ! ρε περικλή το βρήκες!.Είσαι φοβερός....<p>Kafao...
passenger57 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2000 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2000 Εγώ πάντων ένα κέντρο μηνυμάτων που έμα8α για την Cosmote το ανέφερα εδώ και πολλοί είναι αυτοί που τον χρησιμοποιούν...ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΜΗΝ ΚΡΙΝΕΙΣ ΤΑ ΕΞ ΙΔΙΩΝ ΤΑ ΑΛΛΟΤΡΙΑ.Γελασμένοι δεν είμαστε ούτε προκειται να γίνουμε....Εσύ είσαι γελασμένος αν με τέτοια συμπεριφορά, θα βρείς ανταπόκριση εδώ μέσα.Το μόνο που κάναμε φυσικά...ήταν να γελάσουμε με την χωριατοσυμφεροντολογική αντίληψη που έχεις για τα πράγματα.....Καλύτερα να έπαιρνες ΝΙΝΤΕΝΤΟ παρά pc ... θα ήταν καλύτερα τα πράγματα για όλους μας!!!!<p><p>passenger57
gotchagr Δημοσ. 27 Αυγούστου 2000 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2000 Περικλή, το forum αυτό όπως και όλη η insomnia φτιάχτηκε προς αλληλεγγύη των απανταχού χρηστών που από τη μια μεριά γνωρίζουν 5-10 πράγματα παραπάνω και θέλουν να τα μοιραστούν και στην άλλη μεριά που ξέρουν λιγότερα και θέλουν να μάθουν.<br>Αν εσύ ποτέ μάθεις ένα τόσο χιλιάκριβο μυστικό και το κρατήσεις για την πάρτη σου, τότε δεν έχεις θέση στο forum...<br>Εκτός αν σου αρέσει να παίνριε και ποτέ να δίνεις οπότε δεν έχεις θέση και σ' αυτόν τον κόσμο...
boredmind Δημοσ. 27 Αυγούστου 2000 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2000 Re filarako exei kai alla eksipna paidia i mana sou extos apo esena????? An pairneis mono plirofories xoris na dineis einai anousio aytopou kanoume kai kanenas den tha kerdizei afou den tha leei tipota ara kapoia stigmi tha stamatisei<p>skepsou to ligo kai min kaneis san skato!!
boredmind Δημοσ. 27 Αυγούστου 2000 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2000 Re filarako exei kai alla eksipna paidia i mana sou extos apo esena????? An pairneis mono plirofories xoris na dineis einai anousio aytopou kanoume kai kanenas den tha kerdizei afou den tha leei tipota ara kapoia stigmi tha stamatisei<p>skepsou to ligo kai min kaneis san amialo skato!!
periklis Δημοσ. 27 Αυγούστου 2000 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2000 Λοιπόν παιδιά παραδέχομαι πως παραέκανα λίγο τον έξυπνο και παίρνω πίσω στο 80% αυτά που είπα!!! Στο μέλλον θα θέσω πολλά ερωτήματα και αξιοπερίεργα με την κινητη τηλεφωνία που έχω στο μυαλό μου και δε μπορούν να απαντηθούν .Εις στο επανιδείν....<p>periklis...
ntsili Δημοσ. 28 Αυγούστου 2000 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2000 φιλε Περικλη,ευχομαι το 20% που δε θα αλλαξεις να μην ειναι η τελευταια προταση του πρωτου σου post...Παντως λεγοντας:"Στο μέλλον θα θέσω πολλά ερωτήματα και αξιοπερίεργα με την κινητη τηλεφωνία που έχω στο μυαλό μου και δε μπορούν να απαντηθούν" δικαιωνεις τον φιλο GOTCHAGR σ'αυτο που λεει οτι οποιος εδωπερα ξερει μονο να παιρνει και <br>οχι να μοιραζεται δεν έχει θέση στον κόσμο του Forum...Δε μου λες,φιλε,τι μεσολαβησε αναμεσα στο πρωτο σου και στο τελευταιο σου post??Μηπως τα μπινελικια που εφαγες δικαιολογημενα απο τους αλλους users??...OΧΙ...Mαλλον μου φαινεται οτι παραγλυκαθηκες εδω μεσα(βλεπε free sms,<br>free calls).Γι'αυτο μας λες οτι το μυαλο σου αρχισε να γεννα δηθεν αποριες περι κινητης τηλεφωνιας.Αποριες που θες να σου απαντησουν <br>οι "βλακες" οι αλλοι...Δυστυχως,μονο να ΠΑΙΡΝΕΙΣ ξερεις.<br> <br>ntsili
gotchagr Δημοσ. 28 Αυγούστου 2000 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2000 Μην στεναχωριέσε φίλε Ntsili, δεν είμαστε (πιστεύω) και τόσο βλάκες εδώ μέσα να απαντάμε στην χαζομάρα του καθενός.<br>Έχεις παρατηρήσει ότι όταν ρωτάει κάτι τρελό ή κουφό κάποιος, δεν του απαντάει κανένας;<br>Γιατί δεν του απαντάει; Γιατί δεν βοηθάμε εδώ μέσα; Απλώς αν είναι να γίνουμε θεοί να κάνουμε θαύματα ή μέντιουμ να διαβάζουμε τη χούφτα, φτιάχνουμε ένα 090 και ξεκωλονόμαστε στο τάληρο...
gotchagr Δημοσ. 29 Αυγούστου 2000 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2000 Παιδιά πολύ το κουράζουμε...<br>Ας ασχοληθούμε με τίποτε πιο αποδοτικό...
boredmindnew Δημοσ. 29 Αυγούστου 2000 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2000 sosta ola ayta alla den iparxei periptosi na ta katalavei o tipos
periklis Δημοσ. 29 Αυγούστου 2000 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2000 ti lete re paidia diabasa olo to forum na poume gia ta kinhta kai tipota de douleue tipota den itan alithes olo moufes petate! <br>
Nikolaidis Δημοσ. 29 Αυγούστου 2000 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2000 Telika o monadikos pou den exei mialo edw mesa eisai esy!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.