Salseroskg Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Καλησπέρα σε όλους! Θέλω να αγοράσω ενα tablet απο εξωτερικό και επειδή το Ευρωπαϊκό amazon δεν το στέλνει Ελλάδα αναγκαστικά επικοινώνησα με την επίσημη εταιρία. Τα βασικά μου ερωτηματα είναι : - Ποιά εξτρά έξοδα μπορεί να προκύψουν? - Με αυτά που μου λένε στις φωτογραφιες παρακάτω για Vat & ddp καλύπτουν όντως το ενδεχόμενο να εχω εκπλήξεις στο τελωνείο? Ρώτησα ενα φίλο εκτελωνιστη και μου είπε πως κανονικά αν το προϊόν δεν βρίσκεται ηδη εκτελωνισμενο σε κάποια αποθήκη της Ευρώπης θα χρειαστεί εκτελωνισμο. Η εταιρία ομως στο 2ο email μου απάντησε οτι δεν θα συμβεί κατι τέτοιο. Τι πιστεύετε εσεις? Έχει κάποιος εμπειρία να βοηθήσει? Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας παιδιά. Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
God Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Αν στο στείλει DDP (Delivery Duties Prepaid) δεν περνάει τελωνείο σε καμία περίπτωση. Απλά θα σε καλέσει η DHL αν δεν έχεις ξαναεκτελωνίσει μαζί τους για να τους δώσεις στοιχεία και να φτιάξεις ηλεκτρονική εξουσιοδότηση εκτελωνιστή ώστε να το εκτελωνίσουν (δωρεάν) για λογαριασμό σου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Salseroskg Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Οh ..thanks .."God" hehe 😀 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
3oxic Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Απο το επίσημο site της remarkable δεν το πηρες ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Salseroskg Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 12 λεπτά πριν, 3oxic είπε Απο το επίσημο site της remarkable δεν το πηρες ; Δεν το πήρα ακόμα αλλά απο εκεί σκέφτομαι να το πάρω ναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Yiannis87 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 5 ώρες πριν, Salseroskg είπε Δεν το πήρα ακόμα αλλά απο εκεί σκέφτομαι να το πάρω ναι. Αν το πάρεις πες πως πήγε και πω είναι και η χρήση του. Φαίνεται πολύ καλό!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimnikou1971 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 Εγώ το αγόρασα τον Σεπτέμβρη , δεν πλήρωσα κάτι στο τελωνειο, ίσως μου ζήτησαν το αποδεικτικό πληρωμής για να δουν τι έχει μέσα, αλλά δεν θυμαμαι κ σίγουρα. Πάντως τελωνειο δεν πλήρωσα. Αλλά από το official site. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα