Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας ινσομνίτες,

μέχρι τώρα ο μόνος τρόπος να προσθέσω frames στο υπάρχων σύστημα μου ήταν το SVP, στο οποίο υπάρχει και αυτό το ενοχλητικό trail που μένει πίσω..

Διάβασα από έναν χρήστη εδώ μέσα πως είναι εφικτό να κερδίσεις ΛΙΓΑ hz παραπάνω από τα 60hz εάν clockάρεις το iGPU του monitor. Ισχύει; Είναι do-able; Παίζει να τα κάψω όλα; :P

Δημοσ.

κοιτα να δεις εγω που το δοκιμασα σε tv-monitor πραγματικα ανεβηκε αλλα το εκανα απο περιεργια και μονο και το γυρισα παλι στα κανονικα !αν εχεις nvidia καρτα γινεται πολυ ευκολα υπαρχουνε αρκετα βιντεο ,μπορεις να το δοκιμασεις σιγα σιγα στην αρχη και βλεπεις αν και δεν νομιζω πως αξηζει απο τη στιγμη που υπαρχουνε φθηνα μονιτορ εξω .

• 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πανεύκολο ήταν. Απλά απίθανο.

Το ανέβασα μέχρι τα 80Hz και δεν βλέπω κανένα θέμα. Στα 120Hz που το πήγα κατευθείαν έτσι από περιέργεια έβγαζε πράσινες γραμμές πάνω σε milisec (σαν artifacts) και το επανέφερα κατευθείαν.

Να ανεβάζω 5-5 μέχρι να δω πως έχει θέμα; Υπάρχουν κίνδυνοι να πάθει κάτι το monitor;

Δημοσ.
Στις 8/3/2019 στις 1:43 ΜΜ, JiovanniGeorgeo είπε

Γεια σας ινσομνίτες,

μέχρι τώρα ο μόνος τρόπος να προσθέσω frames στο υπάρχων σύστημα μου ήταν το SVP, στο οποίο υπάρχει και αυτό το ενοχλητικό trail που μένει πίσω..

Διάβασα από έναν χρήστη εδώ μέσα πως είναι εφικτό να κερδίσεις ΛΙΓΑ hz παραπάνω από τα 60hz εάν clockάρεις το iGPU του monitor. Ισχύει; Είναι do-able; Παίζει να τα κάψω όλα; :P

Δεν μπορώ να καταλάβω όμως σε τι θα βοηθήσει στην περίπτωση σου αυτό (SVP)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...