giwrgos2192 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) καλησπέρα σας. το τελευταίο διάστημα έχω ενα προβλημα με καποιες εφαρμογες στο κινητο. συγκεκριμένα, αν και δεν πιστευω πως παιζει ρολο, οι εφαρμογες ειναι alpha bank και stoiximan.. δηλαδη: με δεδομενα κινητου και οποιοδήποτε αλλο wifi οι εφαρμογες αυτες δουλευουν σωστα. οταν ομως συνδεθώ στο wifi του σπιτιου μου, οι εφαρμογες αυτες δεν ανοιγουν. και οι 2 μου βγαζουν ειδοποιήσεις οτι ειναι μη διαθέσιμες. δεν γνωριζω αν ειναι καποιο θεμα με το ρουτερ στις ρυθμίσεις του ή καποια ρυθμιση στο κινητο, για αυτο γραφω σε αυτην την ενοτητα το θεμα. φυσικα εχει γινει 100000 φορες reboot το ρουτερ. xiaomi A1 Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2019 από giwrgos2192
saruman123 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Δοκίμασε αυτήν την εφαρμογή Spoiler https://play.google.com/store/apps/details?id=org.wahtod.wififixer&hl=en&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Dfix+wifi&pcampaignid=APPU_1_2lGCXP4b0d5q8bK2KA Αλλιώς από την στιγμή που μπαίνει με data και με άλλο WiFi τότε είναι το router του σπιτιού. Άλλαξε συχνότητα στο router και ξανά δες. Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2019 από saruman123
giwrgos2192 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 δεν ειναι συμβατο με την συσκευη μου λεει. για την συχνοτητα στο ρουτερ δεν το γνωριζω πως γινεται 😕
chios Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Τι ρουτερ έχεις; μπες στο ρουτερ και άλλαξε κανάλι, ή αν έχεις άλλο ρουτερ δοκίμασε το.
giwrgos2192 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 30 λεπτά πριν, chios είπε Τι ρουτερ έχεις; μπες στο ρουτερ και άλλαξε κανάλι, ή αν έχεις άλλο ρουτερ δοκίμασε το. ειναι στο auto το καναλι... θα ψαξω να βρω ρουτερ για δοκιμη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα