marioslefk Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλημερα σε ολους θα ηθελα την βοηθεια σας, ενδιαφερομαι για αγορα μεταχειρισμενου mini countryman 1,6d του 2012,ειναι αξιοπιστο οχημα η γενικα εχουν μεγαλο ιστορικο βλαβων? τι να προσεξω? γενικα σαν επιλογη ειναι καλη η να το απορριψω,σας ευχαριστω εκ τον προτερων Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2019 από marioslefk
kalmik Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 πολύ ακριβά ανταλλακτικά, μέτρια αξιοπιστία, ενδιαφέρουσα οδική συμπεριφορά, όπως όλα τα προΪόντα BMW! ΑΝ ΑΝΤΕΧΕΙ Η ΤΣΕΠΗ....
marioslefk Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 2 λεπτά πριν, kalmik είπε πολύ ακριβά ανταλλακτικά, μέτρια αξιοπιστία, ενδιαφέρουσα οδική συμπεριφορά, όπως όλα τα προΪόντα BMW! ΑΝ ΑΝΤΕΧΕΙ Η ΤΣΕΠΗ.... Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση υπαρχουν καποια συγκεκριμενες ζημιες που βγαζουν πιο συχνα τα πρωτης γενιας? ροταω ωστε να ελεγξω το υποψηφιο μεταχειρισμενο καθως η αγορα του θα γινει στο εξωτερικο.
kalmik Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δεν ξέρω το Countryman αλλά το Mini Cooper 1ης και 2ης γενιάς από δύο τουλάχιστον ανθρωπους στον φιλικό μου κύκλο.
marioslefk Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 1 λεπτό πριν, kalmik είπε Δεν ξέρω το Countryman αλλά το Mini Cooper 1ης και 2ης γενιάς από δύο τουλάχιστον ανθρωπους στον φιλικό μου κύκλο. νομιζω ειναι διαφορετικα σε αξιοπιστια.....
adi32 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Γιατί θέλεις να πάρεις αυτό το έκτρωμα? Τι ειναι μίνι, suv? Πήραν ένα μίνι αυτοκίνητο και το μετέτρεψαν σε φορτηγάκι?
panoskatos Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, adi32 είπε Γιατί θέλεις να πάρεις αυτό το έκτρωμα? Τι ειναι μίνι, suv? Πήραν ένα μίνι αυτοκίνητο και το μετέτρεψαν σε φορτηγάκι? Αυτά είναι γούστα, αν του αρέσει του TS εσένα δεν σου πέφτει λόγος! Φιλικά πάντα. 11 ώρες πριν, marioslefk είπε Καλημερα σε ολους θα ηθελα την βοηθεια σας, ενδιαφερομαι για αγορα μεταχειρισμενου mini countryman 1,6d του 2012,ειναι αξιοπιστο οχημα η γενικα εχουν μεγαλο ιστορικο βλαβων? τι να προσεξω? γενικα σαν επιλογη ειναι καλη η να το απορριψω,σας ευχαριστω εκ τον προτερων Είναι αυτοκίνητό που Ελλάδα τουλάχιστον δεν έχει πουλήσει πολύ. Δύσκολο να βρεις απαντήσεις σε αυτό το φόρουμ. Καλύτερα επισκεψου φόρουμ για mini ή BMW. Εγώ το μόνο που θα σου πω να τσεκάρεις επειδή γράφεις για 2012 μοντέλο και πετρέλαιο πολύ φοβάμαι ότι πρόκειται για Euro 5 αυτοκίνητο. Οπότε έχε αυτό στον νου σου για αρχή. Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2019 από panoskatos
bc00l Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Περα απο την πανάκριβη συντήρηση σε αντιπροσωπεία, δεν εχω ακουσει κατι αλλο ιδιαίτερα κακο για το συγκεκριμένο Ενταξει για τα πρωτης και 2ης (?) γενιας mini & mini-S ψιλο γινετε χαμος, οι περισσότεροι σχεδον ιδιοκτήτες που εχω μιλησει κλεγονται με το ποσο καημοι τους βγηκαν και το κοστος των επισκευών. Ιδιως τα πρωτα Mini S
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα