Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα σε όλους. Δυστυχώς χθες κατάφερα να ρίξω το ρουτερ της κοσμοτε κάτω( πτώση 1 μέτρο) και από τότε δεν συνδέεται στο Ίντερνετ και είναι μόνο το φωτακι του power αναμενόμενο. Ξανά κούμπωσα όλα τα καλώδια αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Τι πρέπει να κάνω τώρα; Να μιλήσω με κοσμοτε να μου στείλουν καινούριο, λογικά επι πληρωμή; Η να κοιτάξω να πάρω ένα του εμπορίου;

Επεξ/σία από MrGerol
Δημοσ.

Και το δεύτερο μπορεί να γίνει, να πάρεις δηλαδή καινούργιο. Αλλά δοκίμασε πρώτα να του κάνεις ένα reset στα εργοστασιακά μήπως απλά έχει κολλήσει η rom του. Αν δεν παίξει, κάνε ένα τηλέφωνο πρώτα στην cosmote μήπως μπορούν να σε εξυπηρετήσουν αλλιώς ίσως χρειαστεί να πάρεις τελικά καινούργιο. Το κόστος πάντως δεν είναι μεγάλο και θα σου δώσει και μεγαλύτερη ευελιξία.

Δημοσ.

Πες απλά ότι έχεις πρόβλημα   δεν χρειάζεται να πεις ότι το έριξες κιόλας. Θα σου το αντικαταστήσουν.  Εκτός κ αν θέλεις να βάλεις δικο σου.. έχεις voip?

Δημοσ.
Στις 8/3/2019 στις 4:16 ΜΜ, achilles_g_ είπε

Πες απλά ότι έχεις πρόβλημα   δεν χρειάζεται να πεις ότι το έριξες κιόλας. Θα σου το αντικαταστήσουν.  Εκτός κ αν θέλεις να βάλεις δικο σου.. έχεις voip?

Για τη δική μου περίπτωση που θέλω να αντικαταστήσω το τρισάθλιο SpeedPort και έχω Ευρυζωνική Τηλεφωνία, υπάρχει πρόταση εμπορίου παίδες?

Υ.Γ. Είχα πάντα τη βεβαιότητα ότι ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΟ και ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ήταν έννοιες ταυτόσημες. Για τη COSMOTE πάλι το ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΟ είναι ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 12/3/2019 στις 3:49 ΜΜ, Knight of Mercy είπε

Για τη δική μου περίπτωση που θέλω να αντικαταστήσω το τρισάθλιο SpeedPort και έχω Ευρυζωνική Τηλεφωνία, υπάρχει πρόταση εμπορίου παίδες?

Υ.Γ. Είχα πάντα τη βεβαιότητα ότι ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΟ και ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ήταν έννοιες ταυτόσημες. Για τη COSMOTE πάλι το ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΟ είναι ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ

Fritz!box 7530, στα 150 ευρώ περίπου. Την  έκδοση  international που υποστηρίζεται από την cosmote.

Δημοσ.
1 hour ago, Mhlogiatros said:

Ποσο χρεωνει η κοτε ενα μτχ Fritz  ;

τα πουλαει και δεν τα δινει χρησιδανειο οποτε δεν νομιζω οτι θα  βρεις μεταχειρισμενο.κοιτα σε αγγελιες εδω στο ινσομνια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...