gsolidak Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλημέρα. Το έχει κάποιος χρησιμοποιήσει? κατάφερα να το στήσω αλλά μου φαίνεται λίγο δύσχρηστο. Για την ώρα παίζω με μια κάμερα hikvision αλλά μελοντικά θα θέλω ένα σύστημα με 5-6 ip κάμερες Δοκίμασα και το blue iris αλλά χάνω τις ρυθμίσεις και τα trigger των κάμερων. Μήπως είναι καλύτερα να αγοράσω μελοντικά ένα ένα DVR από hikvision? πόσο γρήγορα και άμεσα είναι στο να κοιτά τα alerts σε σχέση με ένα πρόγραμμα σε PC ευχαριστώ; Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2019 από gsolidak
pavloa Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Επειδή στο καταστημα μου έχω hikvision καταγραφικό και κάμερες το έχω το πρόγραμμα εδώ και χρόνια.. Που έχεις κολλήσει?
ZELDA Δημοσ. 1 Μαΐου 2021 Δημοσ. 1 Μαΐου 2021 καλό πασχα , εχω στησει ενα δικτυο με καμερες με το ivms ,αλλα ενω εχω σκληρο στο dvr η εγγραφή μου γινεται στον υπολογιστη μου , γνωριζει κανεις πως θα το ορισω να κανει εγγραφή στο dvr μου? (hikvision)
pavloa Δημοσ. 1 Μαΐου 2021 Δημοσ. 1 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, ZELDA είπε καλό πασχα , εχω στησει ενα δικτυο με καμερες με το ivms ,αλλα ενω εχω σκληρο στο dvr η εγγραφή μου γινεται στον υπολογιστη μου , γνωριζει κανεις πως θα το ορισω να κανει εγγραφή στο dvr μου? (hikvision) Δεν έχω μπροστά μου το καταγραφικό τώρα. Αύριο μπορώ να σου απαντήσω. Αλλά λογικά αν πας στις ρυθμίσεις του dvr κάποιου πρέπει να έχει μια ρύθμιση για τοπικη καταγραφή. Από την αρχή είναι προγραμματισμένο να κάνει καταγραφή στον σκληρό δίσκο του καταγραφικου .. Επεξ/σία 1 Μαΐου 2021 από pavloa 1
nikos73 Δημοσ. 3 Μαΐου 2021 Δημοσ. 3 Μαΐου 2021 Πρώτα πρέπει να κάνεις format δίσκο Το DVR έχει προ ρυθμισμένο την συνεχή εγγραφή εσύ μπορείς να το αλλάξεις αν θες να κάνη εγγραφή μόνο σε κάποιο event που θα έχεις ορίσει Κοίτα μήπως στο ivms έχεις επιλέξει να κάνη εγγραφή στο pc
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα