slk200gr Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 2 λεπτά πριν, Nikosmile είπε Άρχοντας είσαι, εμείς 3mbps max, πίσσα έστρωσαν αφότου μπήκε στο σχέδιο και αφού πληρώσαμε τα μαλλιά της κεφαλής μας για ένα στρέμμα, και αποχέτευση όχι ακόμα (όλα αυτά 6km από το κέντρο της Θεσσαλονίκης)! Εγω 17 χλμ απο κεντρο θεσσαλονικη,6 χλμ που σκατα ειναι τοσο χαλια?
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 3 λεπτά πριν, slk200gr είπε Εγω 17 χλμ απο κεντρο θεσσαλονικη,6 χλμ που σκατα ειναι τοσο χαλια? 200μ από το 424 Γ.Σ.Ν.Ε.
tigergreg Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Και κατ εξαιρεση αν θυμαμαι καλα τα 2 στρεμματα σε καποιες περιοχες.... https://www.taxydromos.gr/Real Estate/304671-pote-ena-oikopedo-agrotemaxio-einai-artio-kai-oikodomhsimo.html 1
slk200gr Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 35 λεπτά πριν, tigergreg είπε Και κατ εξαιρεση αν θυμαμαι καλα τα 2 στρεμματα σε καποιες περιοχες.... https://www.taxydromos.gr/Real Estate/304671-pote-ena-oikopedo-agrotemaxio-einai-artio-kai-oikodomhsimo.html Τα εντος εκτος
DIL Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Το αστειο της υποθεσης οτι αν γινει καποιο εγκλημα στην γειτονιά η αστυνομία υλικο απο τις καμερες που κοιτανε εκτος σπιτιου θα σου ζητήσει
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 5 ώρες πριν, great είπε sorry αλλα είμαι άσχετος, τι εννοούμε εκτός σχεδίου; Αυθερετο δηλαδή όπως λένε; Μην με παρεξηγήσεις δεν κατηγορώ απλά να καταλάβω τι σημαίνει το εκτός σχεδίου. Δεν υπάρχει παρεξήγηση φίλε! Κανονικά: άδεια, ρεύματα κλπ. Την άσφαλτο την είχαν ρίξει προεκλογικά την περίοδο που ακόμα έχτιζα πριν 10 χρόνια. Αποχέτευση γιοκ. Είμαι 6 χλμ έξω από το κέντρο της Τρίπολης. adsl 4mb/s + booster (εδώ και 2 μήνες) φτάνω αισίως τα 22-25 mb/s (τότε μπόρεσα να σκεφτώ το θέμα με τις κάμερες ασφαλείας καθώς νωρίτερα δεν είχε κανένα νόημα αφού πάλευα με ταχύτητες τραγικές.
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Βάζεις στις εισόδους του κτήματος κόλλες Α4 (προσοχή ο χώρος βιντεοσκοπείται), και τελειώνει εκεί το θέμα. To 4G Βooster μας έσωσε πάντως! Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2019 από Επισκέπτης
kage Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Για εξτρα φωτεινοτητα το βραδυ βαλε υπερυθρο προβολεα... Tο repeater που συνδεονται τα καλωδιο δουλευει σερι βδομαδες χωρις να σου κολλαει ή να κανει disconnect? Τι σχεση εχει η αστυνομια με την αρχη προστασια δεδομενων?οτι η αστυνομια θα στειλει mail στους αλλους για να καρφωσει καποιον στην αρχη προστασιας δεδομενων? 😛 Τα ταμπελακια "ο χωρος καταγραφεται κτλ"(κλειδαραδες,σκρουτζ) μπορει να χρησιμοποιηθει και αρνητικα σε φαση...αυτο το σπιτι κατι πολυτιμο εχει μεσα... Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2019 από kage
great Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 4 ώρες πριν, chessplayer-alexis είπε Δεν υπάρχει παρεξήγηση φίλε! Κανονικά: άδεια, ρεύματα κλπ. Την άσφαλτο την είχαν ρίξει προεκλογικά την περίοδο που ακόμα έχτιζα πριν 10 χρόνια. Αποχέτευση γιοκ. Είμαι 6 χλμ έξω από το κέντρο της Τρίπολης. adsl 4mb/s + booster (εδώ και 2 μήνες) φτάνω αισίως τα 22-25 mb/s (τότε μπόρεσα να σκεφτώ το θέμα με τις κάμερες ασφαλείας καθώς νωρίτερα δεν είχε κανένα νόημα αφού πάλευα με ταχύτητες τραγικές. Πολύ ωραίο σπίτι πάντως, να το χαρείς και να είναι μακριά απο κακοτοπιές
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 2 ώρες πριν, kage είπε Tο repeater που συνδεονται τα καλωδιο δουλευει σερι βδομαδες χωρις να σου κολλαει ή να κανει disconnect? Τι εννοείς μ' αυτό που γράφεις φίλε; 54 λεπτά πριν, great είπε Πολύ ωραίο σπίτι πάντως, να το χαρείς και να είναι μακριά απο κακοτοπιές Να 'σαι καλά ... προτίμησα από την φασαρία και το στριμωξίδι της πόλης και δεν το έχω μετανιώσει (αν και κάποιες φορές ζηλεύω και τις ευκολίες του κέντρου ...)
kage Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Ακυρο νομιζα ηταν ασυρματο το repeater προς καταγραφικο Επεξ/σία 10 Μαρτίου 2019 από kage
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 26 λεπτά πριν, kage είπε Ακυρο νομιζα ηταν ασυρματο το repeater προς καταγραφικο A, ok, τώρα κατάλαβα . Επειδή πήρα 2 σετ έχω και δύο καταγραφικά που τα έχω συνδέσει σε δύο tv. Κυρίως βέβαια βλέπω μέσω android όπου οι ειδοποιήσεις έρχονται άμεσα (καλό κυρίως το βράδυ). Η εφαρμογή για windows είναι ... αφασία ... αφού οι αναλύσεις που δίνει είναι όλες σε Low .... Τα repeater τα έχω σε κεντρικό χώρο (εκεί όπου έχω στήσει από το χτήσιμο του σπιτιού) και μαζεύω εκεί όλο το lan. Εκεί έχω και rack, nas etc.
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 Στις 9/3/2019 στις 5:18 ΜΜ, kage είπε Για εξτρα φωτεινοτητα το βραδυ βαλε υπερυθρο προβολεα... Έχεις κάποιο συγκεκριμένο μοντέλο υπόψη σου;
spaek Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Με τις IP κάμερες που καταγράφουν μόνο συμβάν τι γίνεται;
great Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 4 ώρες πριν, spaek είπε Με τις IP κάμερες που καταγράφουν μόνο συμβάν τι γίνεται; δεν εχει καμια διαφορα, ειτε IP ή με καταγραφικο σε VHS το ιδιο πραγμα ειναι, ο περιεργοσ και ο μαθουσαλας θα σου φερει τις ιδιες κόντρες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα