Vagangel Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Καλησπέρα! Θα ήθελα τη συμβουλή σας για επιλογή home cinema. Ο χώρος μου είναι 6,5Χ5 μέτρα και έχω 65άρα τηλεόραση Samsung. Ενδιαφέρομαι για ένα σύστημα μέχρι περίπου 1200-1500€ το οποίο να καλύπτει τις απαιτήσεις για προβολη ταινιών αλλά και να μπορώ να κάνω και κανένα πάρτι. Πρόσφατα επισκέφθηκα ένα φίλο με home cinema 5.2 (Dolby atmos - 3D ήχος) και ξετρελάθηκα. Αξίζει ο κόπος και αν ναι τι μου προτείνετε? Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pleo Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Οριακά φτιάχνεις ένα 5.1.2 σύστημα, αν και κανονικά θες μεγαλύτερο budget για το χώρο αυτό. Ίσως 5.1 για αρχή και προσθέτεις αργότερα τα 2 ηχεία για το atmos. Το sub είναι το πιο βασικό. Εκεί θα πρέπει να ρίξεις το μεγαλύτερο βάρος. Ηχεία ας είναι και ραφιού/βάσης για οικονομία, έτσι κι αλλιώς με cross θα παίζεις για τις συχνότητες κάτω από τα 100Hz. Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2019 από Pleo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα