Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11 ώρες πριν, Neoss είπε

10% του ποσού πληρώθηκε εκείνη την ώρα. Και τα υπόλοιπα σε 5-6 δόσεις (κάθε τέλη του μήνα). 
Μάλλον έκαναν τα στραβά μάτια, έδειξαν τέλος πάντων κατανόηση καθώς το 10% (ώστε νε ξεκινήσει ρύθμιση οφειλών) κανονικά επιβάλλεται όταν δεν έχει συντελεστεί ακόμα διακοπή ρεύματος. Βέβαια δεν ήταν και δα κάνα γιγάντιο ποσό, δεν μιλάμε για περίπτωση στρατηγικής κακοπληρωμής με την οφειλή ναναι μερικές χιλιάδες ώστε να εξαντλήσουν την αυστηρότητα τους. Μιλάμε για οφειλή τριψήφιου αριθμού. 

Οπότε, όλα καλά.

ΥΓ. Να προσπαθήσει, αν γίνεται, να μην ξεφεύγει η οφειλή γιατί μετά δυσκολεύουν τα πράγματα.

• Like 1
  • Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 8/3/2019 στις 6:38 ΠΜ, Γιάννης Platano είπε

Για 300 ευρω η ΔΕΗ εδωσε εντολη σε ΔΕΔΔΗΕ να κοψουν το ρευμα ? Μηπως εχει άλλο παροχο ?

Σου φαίνεται περίεργο; εμένα εισπρακτική για λογαριασμό της ΔΕΗ με πήρε για 100€ και με απείλησαν ότι αν δεν πάω σε 2 ώρες να το πληρώσω θα μου κόψουν το ρεύμα!

Στις 8/3/2019 στις 1:13 ΜΜ, Γιάννης Platano είπε

Με επιφυλλαξη αλλα ισως ισχυει αυτό ...Υπαρχουν εξοχικα με μηδενικη ή ελαχιστη καταναλωση και ευκολα μαζευοντε με 2-3 εκκαθαριστικούς ποσα 300 και 400 ευρω από φορους και τελη.

Δεν μαζεύεται έτσι 300€ σε κενό σπίτι πρέπει να έχεις να πληρώσεις 4 χρόνια εγώ που έχω ακατοίκητο διαμέρισμα 5€ με χρεώνει η ΔΕΗ ελάχιστη χρέωση και τα Δημοτικά Τέλη που είναι 15€

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, panagiotisGReece είπε

Δεν μαζεύεται έτσι 300€ σε κενό σπίτι πρέπει να έχεις να πληρώσεις 4 χρόνια εγώ που έχω ακατοίκητο διαμέρισμα 5€ με χρεώνει η ΔΕΗ ελάχιστη χρέωση και τα Δημοτικά Τέλη που είναι 15€

Το ποσό των δημοτικών τελών δεν είναι στάνταρ, εξαρτάται και από τα τετραγωνικά, και από τον δήμο (δεν χρεώνουν όλοι τα ίδια ανά τετραγωνικό). Το δικό μου σπίτι για παράδειγμα που είναι 120τμ πληρώνει δημοτικά τέλη 204€/έτος, δημοτικό φόρο 30€/έτος, Τ.Α.Π. 16,20€/έτος, 5,52€ +ρυθμιζόμενες χρεώσεις +ΦΠΑ η ελάχιστη χρέωση/δίμηνο ή ~40,00€/έτος, με λίγα λόγια 290€/έτος με μηδέν κατανάλωση. Επίσης με ελάχιστη κατανάλωση μπαίνει στις χρεώσεις και η ΕΡΤ, άλλα 36€ ανά έτος.

Επεξ/σία από Joshua21
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Το ποσό των δημοτικών τελών δεν είναι στάνταρ, εξαρτάται και από τα τετραγωνικά, και από τον δήμο (δεν χρεώνουν όλοι τα ίδια ανά τετραγωνικό). Το δικό μου σπίτι για παράδειγμα που είναι 120τμ πληρώνει δημοτικά τέλη 204€/έτος, δημοτικό φόρο 30€/έτος, Τ.Α.Π. 16,20€/έτος, 5,52€ +ρυθμιζόμενες χρεώσεις +ΦΠΑ η ελάχιστη χρέωση/δίμηνο ή ~40,00€/έτος, με λίγα λόγια 290€/έτος με μηδέν κατανάλωση. Επίσης με ελάχιστη κατανάλωση μπαίνει στις χρεώσεις και η ΕΡΤ, άλλα 36€ ανά έτος.

Συμφωνώ το ότι είναι ανάλογα τα τμ για δημοτικά τέλη

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, panagiotisGReece είπε

Συμφωνώ το ότι είναι ανάλογα τα τμ για δημοτικά τέλη

Ενώ για το ότι μαζεύονται εύκολα 300€ σε ένα χρόνο, διαφωνείς?

Δημοσ.
9 ώρες πριν, panagiotisGReece είπε

Σου φαίνεται περίεργο; εμένα εισπρακτική για λογαριασμό της ΔΕΗ με πήρε για 100€ και με απείλησαν ότι αν δεν πάω σε 2 ώρες να το πληρώσω θα μου κόψουν το ρεύμα!

Άνετα μαζεύονται έτσι 300 και παραπάνω ευρώ σε κενό σπίτι. Εγώ δίνω κάπου 60-80 ευρώ το δίμηνο για τέλη. Δεν ξέρω πόσα τετραγωνικά και σε πιο μέρος είσαι και σας βγαίνουν τόσο λίγα. Μάλλον κανένα σπίτι 40τμ σε κάποιο μικρό χωριό. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...