Επισκέπτης Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, Γιάννης Platano είπε Και σε πήραν για μόλις 20 ευρώ; Τιποτα άλλο; μπές στο θέμα διακανονισμός δεη έχω γράψει εκεί γι' αυτό που αναφέρω!
Moderators Inuyasha Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Moderators Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 2 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Και σε πήραν για μόλις 20 ευρώ; Τιποτα άλλο; Τώρα τελευταία περνούν για τα πάντα, άργησα να πληρώσω (άργησαν να με πληρώσουν) κοντά στις 10 μέρες και ήδη στη βδομάδα πάνω ξεκίνησαν να με περνούν από μια εταιρία παλαντινος, το χρέος ήταν μόνο το τρέχων χωρίς προηγούμενα υπόλοιπα ήταν κατι λιγότερο από 270 ευρώ
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, Inuyasha είπε Τώρα τελευταία περνούν για τα πάντα, άργησα να πληρώσω (άργησαν να με πληρώσουν) κοντά στις 10 μέρες και ήδη στη βδομάδα πάνω ξεκίνησαν να με περνούν από μια εταιρία παλαντινος, το χρέος ήταν μόνο το τρέχων χωρίς προηγούμενα υπόλοιπα ήταν κατι λιγότερο από 270 ευρώ Για αυτό κι εγώ στο νέο σπίτι που θα ενοικιάσω θα βάλω watt and volt και δεν θα τελειώσω μια και καλή με τη ΔΕΗ. Νά ηξέρα ποιός ανθρώπος έβαλε να με πάρουν για 20ευρώ λογαριασμό που δεν είχε λήξει χωρίς προηγούμενο υπόλοιπο Spoiler Είχε έρθει λογαριασμός 220 ευρώ εκκαθαριστικός όταν εκδόθηκε και τον είδα πλήρωσα αμέσως 200ευρώ ηλεκτρονικά με κάρτα και άφησα 20 για να πληρώσω στο μηχάνημα συναλλαγών τις alpha bank (όταν θα έληγε). Με παίρνουν από εισπρακτική λίγες ημέρες πριν λήξει. Μέχρι και μπαταχτσή με είπαν που δεν έδωσα τα 20ευρώ και πηγαίνω βόλτες στην θάλασσα (κοίταξαν το facebook). Ενώ τα είχα πληρώσει και τα 20ευρώ γιατί δεν ήθελα να τα αφήσω λόγω τις έκπτωσης 10% Με παίρνουν μια ωρα μετά τα λεφτάααα μας!! Επεξ/σία 8 Αυγούστου 2019 από Επισκέπτης
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 31 λεπτά πριν, user63040 είπε Για αυτό κι εγώ στο νέο σπίτι που θα ενοικιάσω θα βάλω watt and volt και δεν θα τελειώσω μια και καλή με τη ΔΕΗ. Νά ηξέρα ποιός ανθρώπος έβαλε να με πάρουν για 20ευρώ λογαριασμό που δεν είχε λήξει χωρίς προηγούμενο υπόλοιπο Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Είχε έρθει λογαριασμός 220 ευρώ εκκαθαριστικός όταν εκδόθηκε και τον είδα πλήρωσα αμέσως 200ευρώ ηλεκτρονικά με κάρτα και άφησα 20 για να πληρώσω στο μηχάνημα συναλλαγών τις alpha bank (όταν θα έληγε). Με παίρνουν από εισπρακτική λίγες ημέρες πριν λήξει. Μέχρι και μπαταχτσή με είπαν που δεν έδωσα τα 20ευρώ και πηγαίνω βόλτες στην θάλασσα (κοίταξαν το facebook). Ενώ τα είχα πληρώσει και τα 20ευρώ γιατί δεν ήθελα να τα αφήσω λόγω τις έκπτωσης 10% Με παίρνουν μια ωρα μετά τα λεφτάααα μας!! Αυτές οι κλισεις γινοντε από συστημα υπολογιστη και φυσικα θα επρεπε να υπαρχει ποσο οφειλης για το οποιο να γινεται κλιση .
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 13 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Αυτές οι κλισεις γινοντε από συστημα υπολογιστη και φυσικα θα επρεπε να υπαρχει ποσο οφειλης για το οποιο να γινεται κλιση . Δεν υπήρχε προηγούμενο υπόλοιπο μόνο που ήταν ο τρέχων 220ευρώ και έγραφε εκπτωση 10%. Αν είχα αφήσει απλήρωτους λογαριασμούς δεν θα δικαιούμουν την εκπτωση!
Neoss Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Σε περίπτωση διακοπής ρεύματος (στη ΔΕΗ), πλέον πόσα λεφτά θέλουν για να γίνει επανασύνδεση? Το 30% ή 40% (ή λιγότερο) της ληξιπροθεσμης οφειλής (τριψήφιος αριθμός μιλάμε) ή γενικής οφειλής? Φυσικα κανεις διακανονισμο, απλα ενα πρωτο ποσο πρεπει αμεσως να καταβληθει για να επανασυνδεθει το ρευμα απ όσο ξέρω. Γινεται την ίδια μερα η επανασυνδεση (πχ πας πρωι να διευθετησεις το θεμα)? Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2020 από Neoss
Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 44 λεπτά πριν, Neoss είπε Σε περίπτωση διακοπής ρεύματος (στη ΔΕΗ), πλέον πόσα λεφτά θέλουν για να γίνει επανασύνδεση? Το 30% ή 40% (ή λιγότερο) της ληξιπροθεσμης οφειλής (τριψήφιος αριθμός μιλάμε) ή γενικής οφειλής? Φυσικα κανεις διακανονισμο, απλα ενα πρωτο ποσο πρεπει αμεσως να καταβληθει για να επανασυνδεθει το ρευμα απ όσο ξέρω. Γινεται την ίδια μερα η επανασυνδεση (πχ πας πρωι να διευθετησεις το θεμα)? Αν ειναι πρωι και δωσει εντολη σε ΔΕΔΔΗΕ για επαναφορα ισως προλαβουν. Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2020 από Γιάννης Platano
Neoss Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 9 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Αν ειναι πρωι και δωσει εντολη σε ΔΕΔΔΗΕ για επαναφορα ισως προλαβουν. Ετσι ξερω και γω. Την επόμενη μέρα πάντως σίγουρα στο επανασυνδέουν λογικά
takoulou Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 4 ώρες πριν, Neoss είπε Σε περίπτωση διακοπής ρεύματος (στη ΔΕΗ), πλέον πόσα λεφτά θέλουν για να γίνει επανασύνδεση? Το 30% ή 40% (ή λιγότερο) της ληξιπροθεσμης οφειλής (τριψήφιος αριθμός μιλάμε) ή γενικής οφειλής? Φυσικα κανεις διακανονισμο, απλα ενα πρωτο ποσο πρεπει αμεσως να καταβληθει για να επανασυνδεθει το ρευμα απ όσο ξέρω. Γινεται την ίδια μερα η επανασυνδεση (πχ πας πρωι να διευθετησεις το θεμα)? Καλησπερα... Οι επαναφορες λογω χρεους δινονται στα συνεργεια των επαναφορων μεσα στην ημερα... Αν εχεις προλαβεις να πληρωσεις μεχρι 14.00.... 1
Neoss Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Ναι ισχύει. Εγινε πληρωμή εως τότε και απ ότι έμαθα, μέσα σε 2 ώρες έγινε κιόλας επανασύνδεση, πολύ γρήγορα.
GREGORYMO Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, Neoss είπε Ναι ισχύει. Εγινε πληρωμή εως τότε και απ ότι έμαθα, μέσα σε 2 ώρες έγινε κιόλας επανασύνδεση, πολύ γρήγορα. Με τον διακανονισμό, τι έγινε ?
Neoss Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Στις 29/1/2020 στις 5:57 ΜΜ, GREGORYMO είπε Με τον διακανονισμό, τι έγινε ? 10% του ποσού πληρώθηκε εκείνη την ώρα. Και τα υπόλοιπα σε 5-6 δόσεις (κάθε τέλη του μήνα). Μάλλον έκαναν τα στραβά μάτια, έδειξαν τέλος πάντων κατανόηση καθώς το 10% (ώστε νε ξεκινήσει ρύθμιση οφειλών) κανονικά επιβάλλεται όταν δεν έχει συντελεστεί ακόμα διακοπή ρεύματος. Βέβαια δεν ήταν και δα κάνα γιγάντιο ποσό, δεν μιλάμε για περίπτωση στρατηγικής κακοπληρωμής με την οφειλή ναναι μερικές χιλιάδες ώστε να εξαντλήσουν την αυστηρότητα τους. Μιλάμε για οφειλή τριψήφιου αριθμού.
Dannie Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 8/8/2019 στις 10:17 ΠΜ, Γιάννης Platano είπε Αυτές οι κλισεις γινοντε από συστημα υπολογιστη και φυσικα θα επρεπε να υπαρχει ποσο οφειλης για το οποιο να γινεται κλιση . Γιαννη εσυ θα ξερεις να μου πεις.Για ακινητο που πουληθηκε αλλα ο αγοραστης δεν εχει αλλαξει το ρευμα στο ονομα του(αλλα παραμενει στο ονομα του τελευταιου ενοικιαστη που εγω ειχα κανει διακοπη συμβολαιου και εχει φυγει και εχει νοικιασει εκτος αθηνων)ποιος χρεωνεται το ρευμα(και ας γραφει επανω το ονομα του ενοικιαστη).Δεν μπορω να τον βρω να του πω να κανει διακοπη.Ξερεις;;; Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου 2020 από Dannie
takoulou Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 39 λεπτά πριν, Dannie είπε Γιαννη εσυ θα ξερεις να μου πεις.Για ακινητο που πουληθηκε αλλα ο αγοραστης δεν εχει αλλαξει το ρευμα στο ονομα του(αλλα παραμενει στο ονομα του τελευταιου ενοικιαστη που εγω ειχα κανει διακοπη συμβολαιου και εχει φυγει και εχει νοικιασει εκτος αθηνων)ποιος χρεωνεται το ρευμα(και ας γραφει επανω το ονομα του ενοικιαστη).Δεν μπορω να τον βρω να του πω να κανει διακοπη.Ξερεις;;; Καλησπέρα... Χρεώνεται ο κάτοχος της παροχής.... Αφού δεν έχει γίνει η διακοπή ακόμα...Για να ολοκληρωθεί η διακοπή θα πρέπει να πάει ο τεχνικός της ΔΕΔΔΗΕ στον χώρο...Αν βρήκε κλειστά συνεχίζει ο κάτοχος να επιβαρύνεται σαν μην έχει εκτελεστεί ακόμα η εντολή.... Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου 2020 από takoulou 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 43 λεπτά πριν, Dannie είπε Γιαννη εσυ θα ξερεις να μου πεις.Για ακινητο που πουληθηκε αλλα ο αγοραστης δεν εχει αλλαξει το ρευμα στο ονομα του(αλλα παραμενει στο ονομα του τελευταιου ενοικιαστη που εγω ειχα κανει διακοπη συμβολαιου και εχει φυγει και εχει νοικιασει εκτος αθηνων)ποιος χρεωνεται το ρευμα(και ας γραφει επανω το ονομα του ενοικιαστη).Δεν μπορω να τον βρω να του πω να κανει διακοπη.Ξερεις;;; Καθε χρεος προς ΔΕΗ και ΔΕΔΔΗΕ βαρυνει τον κατοχο της παροχης. Για αυτο πρεπει να ειναι ο ιδιος που κανει και χρηση . Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου 2020 από Γιάννης Platano 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα