Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάπου έλεγαν ότι ο ξάδερφος του Ευκλείδη έχει αναλάβει να εισπράξει μέρος των ανεξόφλητων χρεών προς τη ΔΕΗ, έναντι αδράς αμοιβής. Μάλλον έπιασε ήδη δουλειά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, Cham_eleon είπε

Ναι και ο λογαριασμός είναι της ΔΕΗ.. περιοχή Ζωγράφου 

Kαλησπερα.. Ποτε εγινε η διακοπη ρευματος;;  Παντως αποκλειεται για αυτο το ποσο...Μηπως ηταν  για ΥΔΕ;;  Αυτες τις μερες δεν κοψανε...

Επεξ/σία από takoulou
Δημοσ.
8 ώρες πριν, takoulou είπε

Kαλησπερα.. Ποτε εγινε η διακοπη ρευματος;;  Παντως αποκλειεται για αυτο το ποσο...Μηπως ηταν  για ΥΔΕ;;  Αυτες τις μερες δεν κοψανε...

Πολυ πιθανο ....

Δημοσ.
Στις 7/3/2019 στις 10:12 ΜΜ, Cham_eleon είπε

Ενας φίλος δεν είχε λάβει λογαριασμό της ΔΕΗ και του ήρθε ο λογαριασμός πριν 2 εβδομάδες με ποσό που δεν μπορούσε να πληρώσει αμεσως... Του διακόψανε το ρεύμα σήμερα... 

Η απορία μου είναι αν πληρώσει τώρα σε ενα απο τα σημεία εξόφλησης θα επανασυνδεθεί το ρεύμα ή πρέπει να πάει εκεί και να υποβάλει κάποια αίτηση επανασύνδεσης? 

Θα υπάρχει κάποια χρέωση σαν πρόστιμο? 

Σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια και το ενδιαφέρον σας, είχε επικοινωνήσει τηλεφωνικώς με ΔΕΗ.

Η εξόφληση έχει γίνει σε ένα απο τα σημεία εξόφλησης οπως του είχαν πει, και θα τον επανασυνδέσουν. 

Αν δεν γίνει εγκαίρως του είπαν να τηλεφωνήσει ξανά και να στείλει μέσω φαξ την απόδειξη πληρωμής. 

Όσο για "πρόστιμο" του είπαν θα έχει μαζί με τον επόμενο λογαριασμό κάποια επιπλέον χρέωση. 

Ευχαριστώ και πάλι! 

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, Cham_eleon είπε

Σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια και το ενδιαφέρον σας, είχε επικοινωνήσει τηλεφωνικώς με ΔΕΗ.

Η εξόφληση έχει γίνει σε ένα απο τα σημεία εξόφλησης οπως του είχαν πει, και θα τον επανασυνδέσουν. 

Αν δεν γίνει εγκαίρως του είπαν να τηλεφωνήσει ξανά και να στείλει μέσω φαξ την απόδειξη πληρωμής. 

Όσο για "πρόστιμο" του είπαν θα έχει μαζί με τον επόμενο λογαριασμό κάποια επιπλέον χρέωση. 

Ευχαριστώ και πάλι! 

Καλημερα... Δεν μας ειπες αν ηταν γιαυτο το ποσο;; Ποτε εγινε η διακοπη;; Δεν γινεται η διακοπη για τετοια ποσα απο την Δεη....  Απλα θα πληρωσει και  την επανανσυνδεση..

Δημοσ.
Στις 7/3/2019 στις 10:12 ΜΜ, Cham_eleon είπε

Ενας φίλος δεν είχε λάβει λογαριασμό της ΔΕΗ

Αν κατάλαβα καλά, ο φίλος σου ενδεχομένως και να είχε λεφτά να πληρώσει τον λογαριασμό αλλά για κάποιο λόγο δεν τον έλαβε ποτέ στα χέρια του. Μήπως ξέρεις γιατί δεν τον έλαβε; Μήπως τον καθυστέρησαν στο ταχυδρομείο; Δεν απαντάω ακριβώς στην ερώτησή σου, αλλά το αναφέρω για να το γνωρίζουν όσοι τέλος πάντων διαβάζουν το νήμα. Μπορείς να γραφτείς στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες της ΔΕΗ και μεταξύ άλλων να δηλώσεις email και κινητό τηλέφωνο. Κάθε φορά που θα εκδίδεται νέος λογαριασμός, σου στέλνουν σχεδόν άμεσα email αλλά και sms στο κινητό με το ποσό που είναι να πληρώσεις, τον κωδικό πληρωμής και την ημερομηνία λήξης. Επειδή και εμείς μένουμε σε χωριό με ταχυδρομείο που υπολειτουργεί, μας καθυστερούν και σε εμάς λογαριασμούς, αλλά αυτό μας έχει σώσει.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, gokuthelegend είπε

Αν κατάλαβα καλά, ο φίλος σου ενδεχομένως και να είχε λεφτά να πληρώσει τον λογαριασμό αλλά για κάποιο λόγο δεν τον έλαβε ποτέ στα χέρια του. Μήπως ξέρεις γιατί δεν τον έλαβε; Μήπως τον καθυστέρησαν στο ταχυδρομείο; Δεν απαντάω ακριβώς στην ερώτησή σου, αλλά το αναφέρω για να το γνωρίζουν όσοι τέλος πάντων διαβάζουν το νήμα. Μπορείς να γραφτείς στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες της ΔΕΗ και μεταξύ άλλων να δηλώσεις email και κινητό τηλέφωνο. Κάθε φορά που θα εκδίδεται νέος λογαριασμός, σου στέλνουν σχεδόν άμεσα email αλλά και sms στο κινητό με το ποσό που είναι να πληρώσεις, τον κωδικό πληρωμής και την ημερομηνία λήξης. Επειδή και εμείς μένουμε σε χωριό με ταχυδρομείο που υπολειτουργεί, μας καθυστερούν και σε εμάς λογαριασμούς, αλλά αυτό μας έχει σώσει.

Πολυ σωστα... Αν δεν λαβεις εναν λογαριασμο η και δευτερο θα παρεις ενα τηλεφωνο και θα ρωτησεις.. Η θα πας να σου εκτυπωσουν τον λογαριασμο...Αλλα μου φαινεται λιγο δυσκολο να κανουν αποκοπη με τοση μικρη οφειλη...Συνηθως πηγαινουν σε μεγαλυτερα ποσα..

Επεξ/σία από takoulou
Δημοσ.
Στις 8/3/2019 στις 1:13 ΜΜ, Γιάννης Platano είπε

Με επιφυλλαξη αλλα ισως ισχυει αυτό ...Υπαρχουν εξοχικα με μηδενικη ή ελαχιστη καταναλωση και ευκολα μαζευοντε με 2-3 εκκαθαριστικούς ποσα 300 και 400 ευρω από φορους και τελη.

3 εκαθαριστικοι σημαινει 1 χρονο απληρωτοι λογαριασμοι.Δεν ειναι μεγαλη διαρκεια?

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, vasilllis είπε

3 εκαθαριστικοι σημαινει 1 χρονο απληρωτοι λογαριασμοι.Δεν ειναι μεγαλη διαρκεια?

Μπορει ομως να συμβει κυριως σε εξοχικα που ο μετρητης ειναι μεσα στο οικοπεδο χωρις προσβαση για ενδειξεις.Εχω ...ιδια πειρα απο το χωριο της γυναικας μου .

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

Μπορει ομως να συμβει κυριως σε εξοχικα που ο μετρητης ειναι μεσα στο οικοπεδο χωρις προσβαση για ενδειξεις.Εχω ...ιδια πειρα απο το χωριο της γυναικας μου .

Δεν ειπα οτι δεν γινεται.Πλεον η Δεη μπορει να στειλει τον λογαριασμο μιας οικιας σε οποιαδηποτε διευθυνση επιθυμεις.Οποτε δεν δεχεται σαν δικαιολογια το οτι λειπεις.Επισης μπορεις να κανεις 100-200€ καθε διμηνο μια καταθεση τυπικη.Ετσι θα βλεπει οτι υπαρχει κινηση.

• Like 1
  • 4 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 8/3/2019 στις 6:38 ΠΜ, Γιάννης Platano είπε

Για 300 ευρω η ΔΕΗ εδωσε εντολη σε ΔΕΔΔΗΕ να κοψουν το ρευμα ? Μηπως εχει άλλο παροχο ?

@Γιάννης Platano εδώ πήραν εμένα εισπρακτική για 20ευρώ που καν δεν είχε λήξει ο λογαριασμός δεν θα κόψει ρεύμα για 300?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

ΔΕΗ έχεις; 

Αμέ 10χρόνια. Τώρα που θα μετακομίσω και θα αναγκαστώ να υπογράψω νέα συμβαση προμήθειας θα το σκεφτώ πολύ αν θα είμαι στη ΔΕΗ

Επεξ/σία από Επισκέπτης

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...