Cham_eleon Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Ενας φίλος δεν είχε λάβει λογαριασμό της ΔΕΗ και του ήρθε ο λογαριασμός πριν 2 εβδομάδες με ποσό που δεν μπορούσε να πληρώσει αμεσως... Του διακόψανε το ρεύμα σήμερα... Η απορία μου είναι αν πληρώσει τώρα σε ενα απο τα σημεία εξόφλησης θα επανασυνδεθεί το ρεύμα ή πρέπει να πάει εκεί και να υποβάλει κάποια αίτηση επανασύνδεσης? Θα υπάρχει κάποια χρέωση σαν πρόστιμο? Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2019 από Cham_eleon
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) με αστική χρέωση Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2019 από Επισκέπτης
antbyron Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Στα πόσα του το έκοψαν αν γνωρίζεις; 1 ώρα πριν, Cham_eleon είπε Ενας φίλος δεν είχε λάβει λογαριασμό της ΔΕΗ και του ήρθε ο λογαριασμός πριν 2 εβδομάδες με ποσό που δεν μπορούσε να πληρώσει αμεσως... Του διακόψανε το ρεύμα σήμερα... Η απορία μου είναι αν πληρώσει τώρα σε ενα απο τα σημεία εξόφλησης θα επανασυνδεθεί το ρεύμα ή πρέπει να πάει εκεί και να υποβάλει κάποια αίτηση επανασύνδεσης? Θα υπάρχει κάποια χρέωση σαν πρόστιμο?
Cham_eleon Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 5 λεπτά πριν, antbyron είπε Στα πόσα του το έκοψαν αν γνωρίζεις; Στα 300 νομίζω 1
antbyron Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Περίεργο, συνήθως δεν το κόβουν με τόσο χαμηλό λογαριασμό. Να άλλαξαν πολιτική ή έχει να κάνει με τον πελάτη;
Cham_eleon Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 11 λεπτά πριν, antbyron είπε Περίεργο, συνήθως δεν το κόβουν με τόσο χαμηλό λογαριασμό. Να άλλαξαν πολιτική ή έχει να κάνει με τον πελάτη; Δεν ξέρω για πολιτική.. παντός μου είπε είχε απο Σεπτέμβρη να του στείλουν λογαριασμό αλλα δεν ήταν και σίγουρος
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Για 300 ευρω η ΔΕΗ εδωσε εντολη σε ΔΕΔΔΗΕ να κοψουν το ρευμα ? Μηπως εχει άλλο παροχο ? 1
takoulou Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 9 ώρες πριν, Cham_eleon είπε Ενας φίλος δεν είχε λάβει λογαριασμό της ΔΕΗ και του ήρθε ο λογαριασμός πριν 2 εβδομάδες με ποσό που δεν μπορούσε να πληρώσει αμεσως... Του διακόψανε το ρεύμα σήμερα... Η απορία μου είναι αν πληρώσει τώρα σε ενα απο τα σημεία εξόφλησης θα επανασυνδεθεί το ρεύμα ή πρέπει να πάει εκεί και να υποβάλει κάποια αίτηση επανασύνδεσης? Θα υπάρχει κάποια χρέωση σαν πρόστιμο? Καλημερα.. Σιγουρα χρωστουσε στην Δεη;; Και αυτο το ποσο;; Δεν κανουν αποκοπη για τετοια ποσα.. Θα πρεπει να μας πεις αν κατι τετοιο ισχυει;; Που εγινε αυτο;;; 1
papoys1 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, Γιάννης Platano είπε Για 300 ευρω η ΔΕΗ εδωσε εντολη σε ΔΕΔΔΗΕ να κοψουν το ρευμα ? Μηπως εχει άλλο παροχο ? Το πιο πιθανό. Δεν νομίζω ότι η ΔΕΗ θα το έκανε χειμωνιάτικα αν και δεν εγκρίνω αυτή την πολιτική της ΔΕΗ (της οποίας είμαι πελάτης) διότι με αυτό τον τρόπο δημιουργεί ασυνεπείς προς τις υποχρεώσεις τους πολίτες και μετά το πράμα δεν συμμαζεύεται. 2
takoulou Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, papoys1 είπε Το πιο πιθανό. Δεν νομίζω ότι η ΔΕΗ θα το έκανε χειμωνιάτικα αν και δεν εγκρίνω αυτή την πολιτική της ΔΕΗ (της οποίας είμαι πελάτης) διότι με αυτό τον τρόπο δημιουργεί ασυνεπείς προς τις υποχρεώσεις τους πολίτες και μετά το πράμα δεν συμμαζεύεται. Απλα δεν κοβει η Δεη απο αυτο το ποσο.. Ειναι σιγουρο... Κοβει συνηθως για ποσα πανω απο 600-700 ευρω.. Ετσι ξερω.. Δεν παιζει καθολου επειδη ειναι χειμωνας...
vasilllis Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Πρεπει να περασει ο ενας εκαθθαριστικος και να ερθει ο επομενος για να γινει διακοπη.Πλαφον στο κοστος δεν νομιζω οτι υπαρχει,απλα βλεπουν απληρωτο.Ουτε αν ειναι χειμωνας η καλοκαιρι.Το καλυτερο μικρες κινησεις για οσους αδυνατουν.100-200€ να πεφτει το υπολοιπο.
vagos789 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Ισως η οφειλη ηταν για μακρυτερο χρονικο διαστημα και ο δικος σου δεν το παρακολουθουσε; Πρεπει να κανει ενεργειες επανασυνδεσης και γενικα να ειναι προσεκτικος με το θεμα γιατι αν παρατραβηξει μπορει να του παρουν το ρολοι και εκει ειναι μεγαλα τα εξοδα και η διαδικασια
Cham_eleon Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 5 ώρες πριν, takoulou είπε Καλημερα.. Σιγουρα χρωστουσε στην Δεη;; Και αυτο το ποσο;; Δεν κανουν αποκοπη για τετοια ποσα.. Θα πρεπει να μας πεις αν κατι τετοιο ισχυει;; Που εγινε αυτο;;; Ναι και ο λογαριασμός είναι της ΔΕΗ.. περιοχή Ζωγράφου
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 3 ώρες πριν, vasilllis είπε Πρεπει να περασει ο ενας εκαθθαριστικος και να ερθει ο επομενος για να γινει διακοπη.Πλαφον στο κοστος δεν νομιζω οτι υπαρχει,απλα βλεπουν απληρωτο.Ουτε αν ειναι χειμωνας η καλοκαιρι.Το καλυτερο μικρες κινησεις για οσους αδυνατουν.100-200€ να πεφτει το υπολοιπο. Με επιφυλλαξη αλλα ισως ισχυει αυτό ...Υπαρχουν εξοχικα με μηδενικη ή ελαχιστη καταναλωση και ευκολα μαζευοντε με 2-3 εκκαθαριστικούς ποσα 300 και 400 ευρω από φορους και τελη.
Alessionew Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Από γνωστή μου στην περιοχή της Νέας Σμύρνης για 2 λογαριασμούς με συνολικό χρέος 350 ευρώ, της ήρθε χαρτί από τη ΔΕΗ ότι αν δεν το εξοφλούσε σε δέκα ημέρες θα έδινε εντολή στο ΔΕΔΔΗΕ για διακοπή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα