Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αν μιλαμε για τετοιο ποσο ( που και παλι αν ψωνιζε σε sale μπορει να περιλαμβανει μπολικα ακριβα πραγματα) δεν ειναι προβλημα η μεταβαση οχι.

γιατι overall το android γινεται καλυτερο  με τα χρονια και η apple ακριβοτερη και χειροτερη.

• Απαντ. 85
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• hted

hted 21 αναρτήσεις

• mphxths

mphxths 20 αναρτήσεις

• adi32

adi32 13 αναρτήσεις

• rofl

rofl 10 αναρτήσεις

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, adi32 είπε

Δεν ξέρω για το ios αλλά στο Android ποιες εφαρμογές έχει χρειαστεί να αγοράσετε? Πχ Ακόμα και το δωρεάν here we go για πλοήγηση σε όλη τη γη είναι καλύτερο από το sygic 

To μονο που εχω αγορασει ηταν το nova launcher σε μια εποχη που ειχα samsung και οπως ξερεις ο launcher τους πριν καποια χρονια ηταν μεγαλη σαπιλα.
Μου περασε απο το μυαλο να τσιμπησω το sygic οταν ειχε καποιες προσφορες..αλλα υπηρχαν free εναλλακτικες λυσεις που εκανα ανετα την δουλεια μου.

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, mphxths είπε

To μονο που εχω αγορασει ηταν το nova launcher σε μια εποχη που ειχα samsung και οπως ξερεις ο launcher τους πριν καποια χρονια ηταν μεγαλη σαπιλα.
Μου περασε απο το μυαλο να τσιμπησω το sygic οταν ειχε καποιες προσφορες..αλλα υπηρχαν free εναλλακτικες λυσεις που εκανα ανετα την δουλεια μου.

Ακριβως. Στην ουσια τίποτα δεν απαιτείται να αγοράσει ο μέσος χρήστης 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
34 λεπτά πριν, adi32 είπε

Δεν ξέρω για το ios αλλά στο Android ποιες εφαρμογές έχει χρειαστεί να αγοράσετε? Πχ Ακόμα και το δωρεάν here we go για πλοήγηση σε όλη τη γη είναι καλύτερο από το sygic 

να σου γραψω φιλος

Spoiler

mx player (πανακριβος αλλα τον ειχα χτυπησει στο μοναδικο sale που επαιξε)

Greenify ( donation με καποια extra, αξιζε το support)

perfect viewer (επισης donation με καποια extra κορυφαιο pdf + comic + photo viewer, ανοιγει τα παντα)

adguard (με πολυ μεγαλη εκπτωση, αλλιως πανακριβο)

poweramp 

my boy (gba emulator)

my old boy (gb emulator)

docs to go (για την ακριβεια free απο αμαζον αλλα τραβα ξαναβρες το)

οxford advanced learner (της paragon,το ιδιο με το απο πανω)

tunein pro (το ιδιο με το απο πανω)

ΚLWP

Tasker

ePSXe

md.emu

moon reader+

solid explorer ad free

random mahjong, cardshark solitaire, monument valley και καμποσα αλλα καλα παιχνιδια (που βγηκαν πολυ χαμηλα σε sale)

ολες τις θεωρω κορυφη και δεν μπορω να κανω χωρις αυτες. τις πολυ ακριβες τις πηρα με πολυ μεγαλη εκπτωση η δωρεαν τις παλιες καλες μερες που το appstore του αμαζον εδινε τρελα πραγματα δωρεαν, και πλεον δεν παιζει να ξαναβρεθουν δωρεαν φυσικα. τις υπολοιπες για να τις ξαναπαρω σε αναλογες τιμες θα  πρεπει να σκαναρω το appstore για πολυ καιρο.

και μιας και το ξεμπουρδελεψαμε θα σας δωσω και μερικες free που γουσταρω πολυ για να παιρνετε ιδεες

Spoiler

island (sandbox του παιδιου που εφτιαξε το greenify)

challenger viewer( κορυφαιος comic viewer)

slide (client reddit > στο fdroid δινει δωρεαν την αντιστοιχη της pro του play σε alpha/ beta builds

tachiyomi (manga stuff FDROID)

newpipe

youtube  vanced

wifi analyzer

diskusage

yalp store (fdroid)

Επεξ/σία από rofl
  • Like 1
Δημοσ.

Κανεις δεν θα κρινει τις αναγκες του καθενος στο κινητο του , αλλα @rofl η λιστα με τις εφαρμογες (επι πληρωμη) δεν με συγκινησε :) Καποιες ειναι για εξιδεικευμενες αναγκες/χρησεις.Και για καποιες απο αυτες πληρωσες απλα για να μην εχεις τις διαφημισεις.Το εκβιαστικο συστημα που ελεγα πριν.

Απο την αλλη ειμαι σιγουρος οτι θα υπηρχαν και free εφαρμογες που θα σε καλυπταν , απλα ειτε ηθελες να ησουν ψειρας στις απαιτησεις σου ή απλα θεωρησες οτι τα λεφτα που ζητουσαν ηταν λογικα και τα ειχες.

Ο μεσος χρηστης , κατα 98% θα καλυφθει με free προγραμματα.Δεν εχω ασχοληθει εκτενως με iphone/ios αλλα εκει λογικα οι τιμες στις paid εφαρμογες ειναι μεγαλυτερες και οι καλες εφαρμογες δεν ειναι free.Ενα συστημα ελεγχου κατ'εμε , για να κρατανε την πελατεια εγκλωβισμενη.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
35 λεπτά πριν, rofl είπε

να σου γραψω φιλος

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

mx player (πανακριβος αλλα τον ειχα χτυπησει στο μοναδικο sale που επαιξε)

Greenify ( donation με καποια extra, αξιζε το support)

perfect viewer (επισης donation με καποια extra κορυφαιο pdf + comic + photo viewer, ανοιγει τα παντα)

adguard (με πολυ μεγαλη εκπτωση, αλλιως πανακριβο)

poweramp 

my boy (gba emulator)

my old boy (gb emulator)

docs to go (για την ακριβεια free απο αμαζον αλλα τραβα ξαναβρες το)

οxford advanced learner (της paragon,το ιδιο με το απο πανω)

tunein pro (το ιδιο με το απο πανω)

ΚLWP

Tasker

ePSXe

md.emu

moon reader+

solid explorer ad free

random mahjong, cardshark solitaire, monument valley και καμποσα αλλα καλα παιχνιδια (που βγηκαν πολυ χαμηλα σε sale)

ολες τις θεωρω κορυφη και δεν μπορω να κανω χωρις αυτες. τις πολυ ακριβες τις πηρα με πολυ μεγαλη εκπτωση η δωρεαν τις παλιες καλες μερες που το appstore του αμαζον εδινε τρελα πραγματα δωρεαν, και πλεον δεν παιζει να ξαναβρεθουν δωρεαν φυσικα. τις υπολοιπες για να τις ξαναπαρω σε αναλογες τιμες θα  πρεπει να σκαναρω το appstore για πολυ καιρο.

και μιας και το ξεμπουρδελεψαμε θα σας δωσω και μερικες free που γουσταρω πολυ για να παιρνετε ιδεες

Απόκρυψη περιεχομένων

island (sandbox του παιδιου που εφτιαξε το greenify)

challenger viewer( κορυφαιος comic viewer)

slide (client reddit > στο fdroid δινει δωρεαν την αντιστοιχη της pro του play σε alpha/ beta builds

tachiyomi (manga stuff FDROID)

newpipe

youtube  vanced

wifi analyzer

diskusage

yalp store (fdroid)

Στην ουσία μόνο παιχνίδια είναι το κόστος. Τα οποία τα βρίσκεις και δωρεάν 

Απαραίτητο για μένα και free  επίσης το mobile doc scanner όπου σκαναρεις έγγραφα με άριστο αποτέλεσμα 

Επεξ/σία από adi32
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ε οχι. 2-3 emulator Και 2-3 παιχνιδια ανεφερα. τα αλλα ειναι ολα εφαρμογες.

το καλυτερο adblock το καλυτερο οffice oι καλυτεροι player, οι καλυτεροι viewers, ο καλυτερος file manager κτλ μην νομιζεις οτι ολα αυτα ειναι φθηνα αν  πας να τα παρεις αυριο το πρωι (χωρις να το ψαχνεις και να πετυχαινεις sales.)

μονο το adguard παει ενα 15αρι -20αρι το ελαχιστο

αυτα τα apps που εβαλα και που δεν ειναι ολα οσα εχω αλλα αυτα τα θεωρω core  και βγαινουν πολυ συντηρητικα πανω απο 100 ευρω.

δεν ειναι 100% απαραιτητα οκ ,αλλα με μικρες υποχωρησεις υπαρχουν και φθηνοτερα η δωρεαν.

αλλα τα χω και και τα πηρα φθηνα οποτε καθολου δεν με χαλαει :P

για scanner free τα καλυτερα λενε γιαυτο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.microsoft.office.officelens

Επεξ/σία από rofl
Δημοσ.
1 ώρα πριν, mphxths είπε

Τον opera touch.

Γνωρίζεις αν μπορείς να κάνεις εισαγωγή τα πάντα από Chrome - Firefox ;; (σελιδοδείκτες, password).

Πολύ καλός φαίνεται, υπάρχει και για pc;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, chios είπε

Γνωρίζεις αν μπορείς να κάνεις εισαγωγή τα πάντα από Chrome - Firefox ;; (σελιδοδείκτες, password).

Πολύ καλός φαίνεται, υπάρχει και για pc;

Αν εχω καταλαβει καλα , γιατι δεν πολυχρησιμοποιω opera , o opera touch ειναι μονο για κινητα.Απο την αλλη απευθειας εισαγωγη bookmarks/passwords στο κινητο δεν ξερω αν γινεται , μεσω καποιου αρχειου ξερωγω.
Αυτο που γινεται ειναι να συγχρονιστει με τον opera , που ενδεχομενως , εχει καποιος στο πισι του.Αρα , αν το πας μεσω καλαματας , συγχρονιζεις τον opera στο πισι με firefox/chrome και μετα συγχρονιζεις τον opera με τον opera touch του κινητου...
Λιγο μανουρα , εγω προσωπικα στο κινητο εχω κρατησει και τον chrome για παν ενδεχομενο , και απλα σερφαρω με τον opera touch για να μην τρωω διαφημισεις στην μαπα.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, rofl είπε

ε οχι. 2-3 emulator Και 2-3 παιχνιδια ανεφερα. τα αλλα ειναι ολα εφαρμογες.

το καλυτερο adblock το καλυτερο οffice oι καλυτεροι player, οι καλυτεροι viewers, ο καλυτερος file manager κτλ μην νομιζεις οτι ολα αυτα ειναι φθηνα αν  πας να τα παρεις αυριο το πρωι (χωρις να το ψαχνεις και να πετυχαινεις sales.)

μονο το adguard παει ενα 15αρι -20αρι το ελαχιστο

αυτα τα apps που εβαλα και που δεν ειναι ολα οσα εχω αλλα αυτα τα θεωρω core  και βγαινουν πολυ συντηρητικα πανω απο 100 ευρω.

δεν ειναι 100% απαραιτητα οκ ,αλλα με μικρες υποχωρησεις υπαρχουν και φθηνοτερα η δωρεαν.

αλλα τα χω και και τα πηρα φθηνα οποτε καθολου δεν με χαλαει :P

για scanner free τα καλυτερα λενε γιαυτο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.microsoft.office.officelens

Εγώ έχω το block this που είναι free και κόβει τα πάντα. Ούτε μπαταρία τρώει ούτε τίποτα

Total commander free για αρχεία σε διπλό Explorer. 

Και es Explorer free που σώζει και τα apk συστήματος 

Mx player free 

Και για φώτο free και ότι πιο γρήγορο 

https://play.google.com/store/apps/details?id=photo.gallery.apps

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, adi32 είπε

Εγώ έχω το block this που είναι free και κόβει τα πάντα. Ούτε μπαταρία τρώει ούτε τίποτα

Total commander free για αρχεία σε διπλό Explorer. 

Και es Explorer free που σώζει και τα apk συστήματος 

Mx player free 

Και για φώτο free και ότι πιο γρήγορο 

https://play.google.com/store/apps/details?id=photo.gallery.apps

το adguard ειναι το κατα γενικη ομολογια το καλυτερο non root adblock.  πηρα 3 αδειες pc+ mob με περιπου 20 ευρω. δηλαδη 6 ευρω η αδεια. ειλικρινα ειμαι καταευχαριστημενος δεν τα λυπαμαι καθολου αυτα τα λεφτα.

τον mx player τον πηρα  0.99  στο ενα και μοναδικο sale που εγινε ποτε:P οχι οτι εχει σημασια εχω το adguard ετσι κι αλλιως.

ο solid explorer ad free βγαινει  ποτε ποτε στα 50 λεπτα (in app). εφυγα απο es γιατι σε καποια φαση τεθηκε θεμα αλλαγης ιδιοκτησιας και υπηρξαν καποια concerns https://www.startpage.com/do/dsearch?query=es+explorer+concerns&cat=web&pl=opensearch&language=english

για φωτογραφιες ουτε καν συνηθως του solid η τη stock χρησιμοποιω. ο perfect viewer που αναφερω ειναι κατα βαση free και κανει πολυ περισσοτερα. τα features που δινει αν κανεις donation δεν ειναι κατι τρομερο, bonus ειναι οπως το greenify. και τοσο καλοι devs αξιζουν κατι αν καποιος μπορει να τα δωσει.

Δημοσ.

Ok επιλογή του καθενός είναι να αγοράσει κάποιες εφαρμογές αλλά η ουσία που αφορά και το θέμα μας είναι ότι ο χρήστης αν πάει σε Android δεν χρειάζεται να δώσει ούτε 1e 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

θα το εκανες ομως αυτο αν ειχες αγορασμενες ηδη αρκετες εφαρμογες στο ios και ipad? ετσι ξεκινησε αυτο το οfftopic :P

οπως ειπα αν εχει δωσει 200+ σε εφαρμογες εκει ειναι πολυ συζητησιμο αν αξιζει μεταβαση η οχι.

πιθανοτατα αξιζει αν θελει να απαγκιστρωθει απο το ios καθως android σε βαθος χρονου παιρνεις πολυ καλες συσκευες με λιγοτερα λεφτα.

και δεν μπορω οτι βρισκω μειονεκτηματα εναντι του ios πλεον.

Επεξ/σία από rofl
Δημοσ.

Αν το να πάρει ένα καινούριο iPhone θα του στοιχίσει άλλα 300ε παραπάνω και τον βολεύει το  Android και του προσφέρει πιο πολλά ας πάει στην ευχή η Apple 

Δημοσ.
11 ώρες πριν, rofl είπε

θα το εκανες ομως αυτο αν ειχες αγορασμενες ηδη αρκετες εφαρμογες στο ios και ipad? ετσι ξεκινησε αυτο το οfftopic :P

οπως ειπα αν εχει δωσει 200+ σε εφαρμογες εκει ειναι πολυ συζητησιμο αν αξιζει μεταβαση η οχι.

πιθανοτατα αξιζει αν θελει να απαγκιστρωθει απο το ios καθως android σε βαθος χρονου παιρνεις πολυ καλες συσκευες με λιγοτερα λεφτα.

και δεν μπορω οτι βρισκω μειονεκτηματα εναντι του ios πλεον.

Νομίζω η αλήθεια με τις εφαρμογές είναι κάπου στη μέση. Στο τέλος όλα εξαρτόνται απο αυτές που μας χρειάζονται καθημερινά. Εφαρμογές που αγοράστηκαν πριν χρόνια δεν τις έχω καν εγκατεστημένες πλέον στο κινητό ή μπορεί να τις έχω αντικαταστήσει με καινούργια έκδοση. πχ fantastical , fantastical 2. Αυτές που χρησιμοποιώ τώρα στοιχίζουν περίπου 70ευρώ το χρόνο (κάποιες είναι subscription based πχ enlight) Το πλεονέκτημα είναι οτι δεν χρειάζεται να τις ξαναγοράσω για το iPad  με μικρές εξαιρέσεις.

Πάντως αποφάσισα να μείνω αυτό το διάστημα με το iphone και βλέπουμε στην πορεία. Aυτό που θέλω να κάνω κάποια στιγμή είναι να συγκρίνω την ποιότητα της ίδιας εφαρμογής στο iOS και Android. Ειδικά για document scanning που κάνω συνέχεια. Χρησιμοποιώ τώρα το scanner pro (για εμένα είναι το καλύτερο) και μετά Office Lens. Δεν πείθομαι εύκολα οτι μία δωρεάν εφαρμογή στο android είναι αντίστοιχα καλή με μια τοπ paid εφαρμογή του iOS αλλά θέλω να το δώ στην πράξη. Μπορεί να γίνεται η ίδια δουλειά αλλά με τι αποτέλεσμα και πόσο εύκολα δεν το ξέρω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...