Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 85
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• hted

hted 21 αναρτήσεις

• mphxths

mphxths 20 αναρτήσεις

• adi32

adi32 13 αναρτήσεις

• rofl

rofl 10 αναρτήσεις

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εγώ που για 10 χρόνια χρησιμοποιώ εκατοντάδες εφαρμογές τα μόνο που έχει χρειαστεί να αγοράσω είναι Nova Launcher και poweramp. 

Κόστος ούτε 10 ε

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, adi32 είπε

Εγώ που για 10 χρόνια χρησιμοποιώ εκατοντάδες εφαρμογές τα μόνο που έχει χρειαστεί να αγοράσω είναι Nova Launcher και poweramp. 

Κόστος ούτε 10 ε

αυτο σημαινει οτι εχεις και καλυτερες εφαρμογες απο μενα? η οτι χρειαζομαστε τις ιδιες εφαρμογες? και προσωπικα δεν θεωρω το να δινει καποιος 30-40 για εφαρμογες το χρονο πολλα. αν το κανεις ομως για 5-6 χρονια μαζευονται σε ενα σεβαστο ποσο και ενα καλο library

Επεξ/σία από rofl
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, adi32 είπε

Κόστος ούτε 10 ε

Αγοράζω γιατί οι καλύτερες εφαρμογές στο iOS τουλάχιστον είναι επι πληρωμή. Επίσης με ένα μικρό κόστος σταματάς να έχεις διαφημίσεις.

Και τέλος αν ένας δημιουργός έχει κάνει καλή δουλειά γιατί να μην τον υποστηρίξω; Δηλαδή 10 χρόνια δεν άξιζε κανένας developer να τον υποστηρίξεις;

Επεξ/σία από hted
  • Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, rofl είπε

και προσωπικα δεν θεωρω το να δινει καποιος 30-40 για εφαρμογες το χρονο πολλα.

για εφαρμογες...για κινητο...ειναι αρκετα κατ'εμε.Ειδικα οταν ο ανταγωνισμος (ανδροιδ) ειναι τιγκα στις καλες και δωρεαν εφαρμογες.

1 λεπτό πριν, hted είπε

Επίσης με ένα μικρό ποσό σταματάς να έχεις διαφημίσεις.

Τετοιες εκβιαστικες τακτικες δεν θα επρεπε να πληρωνονται..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, rofl είπε

αυτο σημαινει οτι εχεις και καλυτερες εφαρμογες απο μενα? η οτι χρειαζομαστε τις ιδιες εφαρμογες? και προσωπικα δεν θεωρω το να δινει καποιος 30-40 για εφαρμογες το χρονο πολλα. αν το κανεις ομως για 5-6 χρονια μαζευονται σε ενα σεβαστο ποσο και ενα καλο library

Συμφωνώ απόλυτα.

4 λεπτά πριν, mphxths είπε

για εφαρμογες...για κινητο...ειναι αρκετα κατ'εμε.Ειδικα οταν ο ανταγωνισμος (ανδροιδ) ειναι τιγκα στις καλες και δωρεαν εφαρμογες.

Τετοιες εκβιαστικες τακτικες δεν θα επρεπε να πληρωνονται..

Τι εκβιαστικό έχει; Κάποιος δημιουργεί κάτι, επενδύει χρόνο και πρέπει να πληρωθεί για αυτό. Ο εκβιασμός που είναι ;

Όσον αφορά για καλή ποιότητα εφαρμογών στο android προφανώς δεν ξέρω. Στο iOS πάντως οι καλές δεν είναι δωρεάν.

Επεξ/σία από hted
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

3 λεπτά πριν, mphxths είπε

ειν αργα ας μου το λεγες πριν 3-4 χρονια τωρα τις εχω ηδη :P

Επεξ/σία από rofl
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, hted είπε

Τι εκβιαστικό έχει; Κάποιος δημιουργεί κάτι, επενδύει χρόνο και πρέπει να πληρωθεί για αυτό. Ο εκβιασμός που είναι ;

Αφου λοιπον επενδυει χρονο , γνωσεις και δεν ξερωγω τι αλλο , ας βαλει μια τιμη στην εφαρμογη του.Θελει να την κανει δελεαστικη ? Βγαλε μια "lite" εκδοση με 3 features κομμενα για παραδειγμα με μηδεν κοστος και βγαλε μια εκδοση που θαναι η κανονικη , με ολα τα features και τιμολογισε την οσο καταλαβαινεις.
Το σου γαμαω το συμπαν στις διαφημισεις ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΑΝΑΓΚΑΣΩ , να πληρωσεις για να φυγουν ειναι 1ον εκβιαστικη τακτικη και 2ον ειναι σαν να λες οτι η εφαρμογη μου δεν αξιζει τα λεφτα που θα ζητησω οποτε θα στα παρω εκβιαστικα.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, mphxths είπε

Αφου λοιπον επενδυει χρονο , γνωσεις και δεν ξερωγω τι αλλο , ας βαλει μια τιμη στην εφαρμογη του.Θελει να την κανει δελεαστικη ? Βγαλε μια "lite" εκδοση με 3 features κομμενα για παραδειγμα με μηδεν κοστος και βγαλε μια εκδοση που θαναι η κανονικη , με ολα τα features και τιμολογισε την οσο καταλαβαινεις.
Το σου γαμαω το συμπαν στις διαφημισεις ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΑΝΑΓΚΑΣΩ , να πληρωσεις για να φυγουν ειναι 1ον εκβιαστικη τακτικη και 2ον ειναι σαν να λες οτι η εφαρμογη μου δεν αξιζει τα λεφτα που θα ζητησω οποτε θα στα παρω εκβιαστικα.

Ο κάθε χρήστης έχει την άποψή του. Σεβαστή. Πχ στο soundhound που η βασική του λειτουργία είναι μία - αναγνώριση μουσικής - τι να έκοβαν ακριβώς απο feautures; Για να σταματήσω να έχω διαφημίσεις το πλήρωσα.

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, rofl είπε

Καθένας χρειάζεται διαφορετικές φυσικά  αλλά υπάρχουν τόσες πολλές δωρεάν με τις οποίες κάνεις τα πάντα.

Εγώ που χρησιμοποιώ υπερβολικά το κινητό και για τα πάντα οι μόνες που έχει χρειαστεί να αγοράσω είναι αυτές οι 2 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το θεμα δεν ειναι guys ποια ειναι η καλυτερη πρακτικη.

το θεμα ειναι τι γινεται αν τις εχεις ηδη στη κατοχη σου.

και ο op λεει πως τις εχει.

αν εχει αρκετες καλες paid εφαρμογες στο ios, δε θα γυρισω να του πω ελα μωρε και οι free του android μια χαρα ειναι, γιατι ακομα και κοντα να ειναι, δεν αποκλειεται να ειναι υποβαθμιση/ η αναντικαταστατες απο free.

Επεξ/σία από rofl
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, hted είπε

Ο κάθε χρήστης έχει την άποψή του. Σεβαστή. Πχ στο soundhound που η βασική του λειτουργία είναι μία - αναγνώριση μουσικής - τι να έκοβαν ακριβώς απο feautures; Για να σταματήσω να έχω διαφημίσεις το πλήρωσα.

Να βαζανε χρονικο περιορισμο.Π.χ. 2 αναζητησεις την ωρα.Αμα θες και εχεις φαντασια μπορεις να σκεφτεις διαφορα.Το "βαζω διαφημισεις για να αναγκασω τον αλλον να πληρωσει την εφαρμογη" δειχνει εκβιασμο και ελλειψη φαντασιας.Εχει πηξει ο τοπος στις διαφημισεις.
Παντως τα 5,5ευρω ή τα 8ευρω που ζηταει αυτη η εφαρμογη (android & ios) δεν τα δινα ουτε τζιχαντιστες να με βαραγαν.Σορρυ κιολας.

5 λεπτά πριν, rofl είπε

το θεμα δεν ειναι guys ποια ειναι η καλυτερη πρακτικη.

το θεμα ειναι τι γινεται αν τις εχεις ηδη στη κατοχη σου.

και ο op λεει πως τις εχει.

αν εχει αρκετες καλες paid εφαρμογες στο ios, δε θα γυρισω να του πω ελα μωρε και οι free του android μια χαρα ειναι, γιατι ακομα και κοντα να ειναι, δεν αποκλειεται να ειναι υποβαθμιση/ η αναντικαταστατες απο free.

Δεν του ειπαμε εμεις να σκεφτει να παρει ανδροιδ κινητο :) Οταν εχεις σκασει τοσα λεφτα για εφαρμογες..προφανως το σκεφτεσαι.

Και γω εχω αγορασει το nova launcher , αλλα δεν το πολυχρησιμοποιω τελευταια..αλλα μιλαμε για μια εφαρμογη και κοστος 1-3ευρω..Αν ειχα σκασει εκατονταδες ευρω...οκ...παει να πει οτι εχω επενδυσει στο λειτουργικο....ειναι μια παραμετρος και αυτο...

Επεξ/σία από mphxths
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, rofl είπε

εννοει τη χρηματικη αξια των εφαρμογων που εχει ηδη αγορασει και μπορει να μην ειναι καθολου ευκαταφρονητη.

αν εχει και ipad ακομη περισσοτερο.

προσωπικα πχ  εχω δωσει αρκετα για android εφαρμογες  ολα αυτα τα χρονια, για να αλλαξω πλατφορμα. και με πολυ γεναια εκπτωση να βγαιναν τα iphone παλι δεν θα με συνεφερε. music player, video player, οffice,  adguard, διαφοροι readers, διαφορα customization, emulators, λεξικο, παιχνιδια κ.α 

και ακομα και αν υπαρχουν αξιοπρεπεις free λυσεις (που συνηθως σε οσα εχω δεν υπαρχουν τοσο καλες, αλλιως δεν θα αγοραζα καθως προτιμω τις καλες free εναλλακτικες,  αλλα μεσα στα χρονια βγαινουν πολυ καλες εφαρμογες σε sale) και οταν εχεις την κορυφαια paid ηδη αγορασμενη δεν εχεις ουσιαστικο λογο  να γυρισεις σε free σε αλλη πλάτφορμα

και επειδη ασχολιομουν και με ios στα πρωτα χρονια (μεχρι  ios 5-6) ξερω οτι μπορει καποιος να εχει φτιαξει πολυ δυνατο library με μικρο κοστος ( για αρκετα χρονια το itunes εβγαζε πολυ πιο δυνατες προσφορες στις εφαρμογες απ το android, τωρα ειναι περιπου στα ιδια) που για να τα υποκαταστησεις σωστα θες η αρκετα λεφτα η να καραδοκεις τα sales για πολυ καιρο.

Να γινω πιο συγκεκριμενος γιατι ρωτησα.

Αν για παραδειγμα εχει πληρωσει 100ευρω σε Apps πχ δεν υπαρχει προβλημα για 2 λογους.

1)Δεν τα χανει,στο λογαριασμο του μενουν αν στο μελλον ξαναγυρισει

2)Μεχρι να αγορασει το S10 ή S10e θα εχει πεσει τοσο πολυ η τιμη τους που ανετα θα μπορει να αγορασει παρομοιας αξιας Apps στο Android.

Για να πηγαινε πχ στο Iphone XS αυτη την στιγμη ζηταει 910ευρω,την ιδια στιγμη που το Galaxy S10E ξεκιναει 200ευρω κατω.

Το προβλημα ειναι μονο σε hardware οπως Iwatch(γιατι και Ipad να εχει δεν τρεχει τιποτα αν εχει και Android κινητο)γιατι του ειναι ψιλο αχρηστο σε Android για τα χρηματα του.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ξέρω για το ios αλλά στο Android ποιες εφαρμογές έχει χρειαστεί να αγοράσετε? Πχ Ακόμα και το δωρεάν here we go για πλοήγηση σε όλη τη γη είναι καλύτερο από το sygic 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...