hted Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 2 λεπτά πριν, mphxths είπε Tι ακριβως να πειραξεις στο συστημα του?Δεν καταλαβα.Android one , ειναι καποιες συσκευες που εχουν "εγκριθει" απο την γοογλε ως τετοιες και λογικα εχουν προτεραιοτητα (χρονικη υποθετω) στο να παιρνουν ενημερωσεις ασφαλειας οπως και τις νεες αναβαθμισεις του ανδροιδ.Το stock android που λεγαμε. Επειδη η καθυστερηση των αναβαθμισεων στα ανδροιδ κινητα εγκειται στο ποσο γρηγορα οι εταιριες μεταφερουν τις custom-ιες τους στην νεα εκδοση ανδροιδ , κινητα με καθαρο ανδροιδ , pure/stock android , που εχουν μηδαμινες παρεμβασεις απο τις εταιριες των κινητων , ερχονται πολυ γρηγορα στα κινητα απο την ημερομηνια που κυκλοφορει η νεα εκδοση απο την γοογλε. Αν δηλ εχεις αγχος για τις ενημερωσεις , κοιτας συσκευες με stock android και μετα αναλογως σε τι δινεις βαρος δες ποια μαρκα/μοντελο σε καλυπτει απο αυτες.Πολυ καλα αν και ακριβα ειναι τα pixels της γοογλε με αρκετες "pixel only" εφαρμογες και τεχνολογιες οπως π.χ. google camera app που ειναι εφαρμογη απο αλλον πλανητη. Απο την αλλη για τους νοσταλγους η Νοκια εχει αρκετα μοντελα με stock android... !! λάθος μου τότε. Αυτό που κατάλαβα είανι οτι το android ONE είναι ROM. Κατα τη γνώμη σου ανάμεσα σε pixel και S10? Αν και προσωπικά που είδα το S10 μου άρεσε πολύ. Έχω δεί τις φωτογραφίες απο το pixel πάντως. Είναι απίστευτο αποτέλεσμα. Σύντομα είναι να γίνει αλλαγή κινητού και είμαι στην αναζήτηση...
mphxths Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, hted είπε !! λάθος μου τότε. Αυτό που κατάλαβα είανι οτι το android ONE είναι ROM. Κατα τη γνώμη σου ανάμεσα σε pixel και S10? Αν και προσωπικά που είδα το S10 μου άρεσε πολύ. Έχω δεί τις φωτογραφίες απο το pixel πάντως. Είναι απίστευτο αποτέλεσμα. Σύντομα είναι να γίνει αλλαγή κινητού και είμαι στην αναζήτηση... Κοιτα να δεις , εχω περασει απο τα samsung.S4 / S6 / S7.Δεν τα λες ασχημα ή αδυναμα κινητα.S8/S9/Note9 κινητα πολυ σοβαρα.Αλλα υπερμετρα ακριβα.Η μιση τιμη ειναι το brand. Eπισης καποτε ο launcher που ειχανε ηταν βαρυς του κερατα.Τωρα βαλανε εναν καινουργιο που πηγαινει φετες.Aλλα απο αναβαθμισεις ειναι λιγο τα ζωα μου αργα. Αλλα αν ειχα λεφτα ετσι για ξοδεμα ενα pixel 3 / pixel 3 xl θα το χτυπαγα για την εμπειρια.Το google camera app οπως ειπα ειναι απιστευτο λογισμικο.Το κανανε port σε αλλες συσκευες και ανεστησε την καμερα τους.Το ειχα βαλει στο Νοκια 8 και λες ενταξει μαγικα πρεπει να κανει.Σκεψου τι φωτος θα βγαζει αυτο το app στις συσκευες για τις οποιες προοριζεται..τις pixels. Σε αλλο ΥΤ βιντεο εβλεπα ενα feature , οπου οταν καλει αγνωστος αριθμος και ψιλιαζεσαι οτι ειναι καμμια διαφημιστικη ή κανας περιεργος , βαζεις και απανταει προγραμμα που αναλογως τι λεει ο ομιλητης , εχεις προκαθορισμενες απαντησεις που επιλεγεις ποιες να του απαντησει.Και μιλαει ο απεναντι με το προγραμμα και αστον να βγαλει ακρη Εχει πολλες τεχνολογιες η γοογλε και τις δινει μονο στα κινητα της ... Τωρα μεταξυ pixel και s10...δυσκολη επιλογη...Παιρνεις τοπ κινητα..ειναι τι ζητας...το μονο μειον στα samsung ειναι ο ρυθμος των ανανεωσεων..ναι οκ θα παρεις 2 ενημερωσεις , αλλα πολυ καθυστερημενα..θα χει βγει η 11..και θα παιρνεις την 10 ξερωγω..ή θα χει κυκλοφορησει η 10 5-6 μηνες και καπου εκει θα αποφασιζεται η ημερομηνια που θα την παρει το samsung κινητο σου... Μετα κοιτας και λοιπα στοιχεια του κινητου...εμφανιση...ιδιαιτερα χαρακτηριστικα (π.χ. αδιαβροχοποιηση κλπ) και σταθμιζεις υπερ και κατα και αποφασιζεις..δεν υπαρχει all around κινητο... ΥΓ: επισης δεν αναφερθηκα (ξεχασα) στο θεμα μπαταρια..αλλα εχουν καλη μπαταρια και βγαζουν 1-1,5 μερα βαρια χρηση , αλλα εχουν τοσα features και κερατα και δεν τραβαει η μπαταρια τους.Το S6 ειχε μαπα μπαταρια...το S7 απο τις καλυτερες που ειχα δει στην ζωη μου.Για πολλους αν οχι για ολους το θεμα μπαταρια παιζει τον 1ο ρολο στο κινητο... Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2019 από mphxths 1
hted Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 2 λεπτά πριν, mphxths είπε Κοιτα να δεις , εχω περασει απο τα samsung.S4 / S6 / S7.Δεν τα λες ασχημα ή αδυναμα κινητα.S8/S9/Note9 κινητα πολυ σοβαρα.Αλλα υπερμετρα ακριβα.Η μιση τιμη ειναι το brand. Eπισης καποτε ο launcher που ειχανε ηταν βαρυς του κερατα.Τωρα βαλανε εναν καινουργιο που πηγαινει φετες.Aλλα απο αναβαθμισεις ειναι λιγο τα ζωα μου αργα. Αλλα αν ειχα λεφτα ετσι για ξοδεμα ενα pixel 3 / pixel 3 xl θα το χτυπαγα για την εμπειρια.Το google camera app οπως ειπα ειναι απιστευτο λογισμικο.Το κανανε port σε αλλες συσκευες και ανεστησε την καμερα τους.Το ειχα βαλει στο Νοκια 8 και λες ενταξει μαγικα πρεπει να κανει.Σκεψου τι φωτος θα βγαζει αυτο το app στις συσκευες για τις οποιες προοριζεται..τις pixels. Σε αλλο ΥΤ βιντεο εβλεπα ενα feature , οπου οταν καλει αγνωστος αριθμος και ψιλιαζεσαι οτι ειναι καμμια διαφημιστικη ή κανας περιεργος , βαζεις και απανταει προγραμμα που αναλογως τι λεει ο ομιλητης , εχεις προκαθορισμενες απαντησεις που επιλεγεις ποιες να του απαντησει.Και μιλαει ο απεναντι με το προγραμμα και αστον να βγαλει ακρη Εχει πολλες τεχνολογιες η γοογλε και τις δινει μονο στα κινητα της ... Τωρα μεταξυ pixel και s10...δυσκολη επιλογη...Παιρνεις τοπ κινητα..ειναι τι ζητας...το μονο μειον στα samsung ειναι ο ρυθμος των ανανεωσεων..ναι οκ θα παρεις 2 ενημερωσεις , αλλα πολυ καθυστερημενα..θα χει βγει η 11..και θα παιρνεις την 10 ξερωγω..ή θα χει κυκλοφορησει η 10 5-6 μηνες και καπου εκει θα αποφασιζεται η ημερομηνια που θα την παρει το samsung κινητο σου... Μετα κοιτας και λοιπα στοιχεια του κινητου...εμφανιση...ιδιαιτερα χαρακτηριστικα (π.χ. αδιαβροχοποιηση κλπ) και σταθμιζεις υπερ και κατα και αποφασιζεις..δεν υπαρχει all around κινητο... Η τεχνολογία της google και εμένα με ενθουσιάζει. Απλά βρίσκω τα pixel άσχημα σε σχέση με το S10 , είμαι απο αυτούς που δίνουν σημασία στο design (και όχι σχόλια!!! ) Απορώ αν οι τεχνολογίες όλες αυτές των pixel λειτουργούνε και στην Ελλάδα. Θα είναι κρίμα να το αγοράσει κάποιος και να βρεθέι προ εκπλήξεως όπως με το Samsung Pay. Αυτό με την απάντηση στο τηλέφωνο είναι καταπληκτικό! Συγγνώμη για το σύντομο ποστ, με περιμένει ξύπνημα! Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τη βοήθεια!! Θα επανέλθω αύριο !
adi32 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Μην αγχώνεσαι με αυτά που σου λένε στα μαγαζιά απλά για να πουλήσουν κινητά 1500ε Οι περισσότεροι πωλητές δεν ξέρουν πως μπαίνει η κάρτα Sim. Με κινητό χαμηλής αξίας Δεν έχω δει ούτε μια διαφήμιση με το block this. Εχω κλειστή την τοποθεσία και δε μου έχει δείξει καμία εφαρμογή που είμαι Η εφαρμογή Facebook του κινητού είναι απενεργοποιημενη. Κανείς δε μου έχει κλέψει κανένα στοιχείο 10 χρόνια τώρα με φθηνές συσκευές Αν θέλεις να δώσεις πολλά λεφτά για κινητό καντο μονο για την κάμερα όλα τα άλλα είναι φρου φρου Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2019 από adi32
n4sleep Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Εγώ πάλι βρίσκω πολύ χρήσιμη την δυνατότητα να δίνεις την τοποθεσία σου μόνο κατά τη χρήση. Θυμάμαι όταν είχα την τοποθεσία always on, το fourthsquare, για παράδειγμα, να μου κάνει κάτι προτάσεις του τύπου: είστε στο μοναστηράκι, μήπως θέλετε να πάτε στο Θανάση για ένα κεμπαπ? Και η μπαταρία να φεύγει πολύ γρήγορα. Και επίσης βρίσκω όντως πολύ αρνητικό να είναι πάντα διαθέσιμη η τοποθεσία μου με ακρίβεια Gps. Όπως βρίσκω ακόμα πιο ενοχλητικό να κλείνω τα Location services εντελώς και κάθε φορά που ανοίγω μια εφαρμογή να πρέπει να τα ξαναενεργοποιώ. Η γνώμη μου προς τον θεματοθέτη είναι ότι αν έχει συνηθίσει στο iOs, στην ασφάλεια που αυτό προσφέρει σε σχέση με τον andoid και ιδιαίτερα την υποστήριξη σε λογισμικό να μην πάρει το s10. Να ξαναπάρει Iphone. Ή αν θέλει να δοκιμάσει να πάρει ένα μισής αξίας android. 2
Pwpwpw Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Βασικα θελω να ρωτησω τον ts αν ειχε ποτε του συσκευη android στο παρελθον. Αν δεν ειχε δεν βλεπω το λογο να κανει την μεταβαση γιατι θα τον δυσκολεψει. Εγω ημουν παντα με android και καποια περιοδο ψηθηκα για iphone για να δοκιμασω κατι διαφορετικο ρε αδερφε, και προτου παω να τα σκασω δανειστικα για λιγες μερες iphone φιλου.Ε δεν μπορουσα καθολου, μου φαινοτανε τελειως διαφορετικο,σε σημειο να μου σπαει τα νευρα δεν μπορουσα να κανω βασικα πραγματα, η τελος παντων τα εκανα αλλα αργουσα πολυ και με εκνευριζε.Προσοχη δεν κραζω το ios, δεν λεω οτι δεν ειναι καλο, λεω οτι ειναι διαφορετικο και απαιτει χρονο εξοικειωσης να το συνηθισεις, εμενα στην αρχη μου φαινοτανε λες και επιανε πρωτη φορα συσκευη στα χερια μου. Φανταζομαι αν δεν ειχε και ο ts εμπειρια ndroid στο παρελθον θα δυσκολευτει και μπορει να τον εκνευρισει. Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2019 από Pwpwpw 2
xariskk24 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 για browser δοκιμασε τον Brave,,,,ειναι με βαση τον chromium και παει σφαίρα. οσο αναφορα την μετάβαση.. επειδη ειμαι χρηστης ios πολλα χρονια.. και εχω δοκιμασει αρκετα κινητ android σαν δευτερα.. δεν με εχει βολεψει καθολου το android. μου κανει χαοτικό.
sal123 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 2 ώρες πριν, adi32 είπε Μην αγχώνεσαι με αυτά που σου λένε στα μαγαζιά απλά για να πουλήσουν κινητά 1500ε Οι περισσότεροι πωλητές δεν ξέρουν πως μπαίνει η κάρτα Sim. Με κινητό χαμηλής αξίας Δεν έχω δει ούτε μια διαφήμιση με το block this. Εχω κλειστή την τοποθεσία και δε μου έχει δείξει καμία εφαρμογή που είμαι Η εφαρμογή Facebook του κινητού είναι απενεργοποιημενη. Κανείς δε μου έχει κλέψει κανένα στοιχείο 10 χρόνια τώρα με φθηνές συσκευές Αν θέλεις να δώσεις πολλά λεφτά για κινητό καντο μονο για την κάμερα όλα τα άλλα είναι φρου φρου Το block this από το store το έχεις βάλει?
adi32 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 1 λεπτό πριν, sal123 είπε Το block this από το store το έχεις βάλει? Οχι από δω https://block-this.com/ 1
hted Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 3 ώρες πριν, adi32 είπε Μην αγχώνεσαι με αυτά που σου λένε στα μαγαζιά απλά για να πουλήσουν κινητά 1500ε Οι περισσότεροι πωλητές δεν ξέρουν πως μπαίνει η κάρτα Sim. Με κινητό χαμηλής αξίας Δεν έχω δει ούτε μια διαφήμιση με το block this. Εχω κλειστή την τοποθεσία και δε μου έχει δείξει καμία εφαρμογή που είμαι Η εφαρμογή Facebook του κινητού είναι απενεργοποιημενη. Κανείς δε μου έχει κλέψει κανένα στοιχείο 10 χρόνια τώρα με φθηνές συσκευές Αν θέλεις να δώσεις πολλά λεφτά για κινητό καντο μονο για την κάμερα όλα τα άλλα είναι φρου φρου Αdi32 ευχαριστώ για την απάντηση. Καταννοώ οτι και με φθηνότερη συσκευή Android κάνεις την ίδια δουλειά αλλά έχω συνηθίσει μια premium συσκευή (iPhone X αυτή τη στιγμή). Θέλω να πάω σε κάτι καλύτερο συνολικά - με λογικούς πάντα συμβιβασμούς. Για το block this απο οτι κατάλαβα δεν είναι στο playstore. Η διαδικασία είναι η κλασσική του install σε ένα computer? Δηλαδή κατεβάζω το apk αν το λέω σωστά και το τρέχω;
adi32 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 2 λεπτά πριν, hted είπε Δηλαδή κατεβάζω το apk αν το λέω σωστά και το τρέχω; Ακριβως
saruman123 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Με την προϋπόθεση να ενεργοποιηθουν οι άγνωστες πηγές. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι δέχεσαι εφαρμογές εκτός Play store που ίσως δεν είναι ασφαλής. Δεν το λέω για την συγκεκριμένη το λέω γενικά για να μην παρεξηγηθώ. Για το knox διαβάζεις εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375368 Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2019 από saruman123
Jts Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Αφού έχεις το iPhone x και σου αρέσει το IOS απ'ότι κατάλαβα γιατί να πας τώρα στο s10; Ναι ωραίο κινητό δεν λέω και θες να δοκιμάσεις και Android για να μπορείς να τα συγκρίνεις αλλά γιατί να μην περιμένεις μέχρι το επόμενο iPhone που ίσως σου αρέσει και περισσότερο απ'το s10. Μέχρι τότε θα έχουν βγει και άλλες Android ναυαρχίδες λογικά, βλ. Pixel 4, που ίσως είναι καλύτερες απ'το s10 ή η τιμή του θα έχει πέσει 200-300€ οπότε θα αξίζει ακόμα περισσότερο. Δεν νομίζω με το iPhone X να υστερείς σε απόδοση. Εκτός και αν δεν σε νοιάζουν καθόλου τα χρήματα οπότε πάω πάσο.
hted Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, karaLRS είπε αυτό δεν σου κάνει; Όχι και να εξηγήσω το λόγο. Αναζητώ κάτι ανάλογο του iOS που ρωτάει: Allow Location Access: Never, Always, While Using the App Φαντάζομαι ότι όπως και εσύ όσοι κλείνουν το location σε εφαρμογές το κάνουν και για λόγους ιδιωτικότητας. Όχι επειδή κρύβουμε κάτι αλλά επειδή είναι το αυτονόητο. Αλλιώς δεν θα κλείναμε καμία εφαρμογή Πρακτικά όμως κάποιες εφαρμογές θέλω να έχουν πρόσβαση στην τοποθεσία μου μόνο όμως όταν τις τρέχω. Πχ στο iOS έχω το allow location while using only σε πάνω από 50-60 εφαρμογές. Πχ Uber, Beat, Weather, Tripadvisor, Health apps, twitter, radio stations κλπ. Δεν θέλω στα καλά καθούμενα ενώ δεν τρέχω ας πούμε το tripadvisor να μου εμφανίζει διαφημιστικό μήνυμα για την τοποθεσία που βρίσκομαι! Το ίδιο και με το Uber για όσους ταξιδεύουν. Αν το android δεν το παρέχει ως δυνατότητα αυτό δεν γίνεται με κάποια εφαρμογή ίσως ; 33 λεπτά πριν, Jts είπε Αφού έχεις το iPhone x και σου αρέσει το IOS απ'ότι κατάλαβα γιατί να πας τώρα στο s10; Ναι ωραίο κινητό δεν λέω και θες να δοκιμάσεις και Android για να μπορείς να τα συγκρίνεις αλλά γιατί να μην περιμένεις μέχρι το επόμενο iPhone που ίσως σου αρέσει και περισσότερο απ'το s10. Μέχρι τότε θα έχουν βγει και άλλες Android ναυαρχίδες λογικά, βλ. Pixel 4, που ίσως είναι καλύτερες απ'το s10 ή η τιμή του θα έχει πέσει 200-300€ οπότε θα αξίζει ακόμα περισσότερο. Δεν νομίζω με το iPhone X να υστερείς σε απόδοση. Εκτός και αν δεν σε νοιάζουν καθόλου τα χρήματα οπότε πάω πάσο. Φυσικά και με νοιάζουν τα χρήματα για αυτό και θέλω να το κρατήσω για καιρό. Έρευνα αγοράς κάνω Το iOS μου αρέσει πολύ , βλέπω όμως και τους περιορισμούς του. Ένας βασικός δεν μπορώ να τρέχω στο background εφαρμογές σωστά. Παράδειγμα το dropbox δεν κάνει sync στο background. Επίσης το iOS δεν έχει file manager, το έχω λύσει με το dropbox αυτό. Έχω εκτεθεί με Apple με αρχείο που δεν ήταν ξεκάθαρo αν είναι offline η online στο files. Έχει τα θετικά και τα αρνητικά η Αpple. Επίσης το hardware της Samsung μου αρέσει περισσότερο από την Apple. Δεν θέλω να μείνω κολλημένος με iOS χωρίς να δοκιμάσω κάτι άλλο. Για το Pixel 4 το σκέφτηκα και εγώ. Το iPhone X δεν υστερεί σε κάτι αλλά μπορώ να το δώσω αυτό το διάστημα. Αν τελικά δεν καταλήξω κάπου θα μείνω με αυτό. YΓ. Είχα android πριν αρκετά χρόνια. Ώς ένα σημείο ξέρω που πάω. 1 ώρα πριν, saruman123 είπε Με την προϋπόθεση να ενεργοποιηθουν οι άγνωστες πηγές. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι δέχεσαι εφαρμογές εκτός Play store που ίσως δεν είναι ασφαλής. Δεν το λέω για την συγκεκριμένη το λέω γενικά για να μην παρεξηγηθώ. Για το knox διαβάζεις εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375368 Eυχαριστώ πολύ! 3 ώρες πριν, Pwpwpw είπε Βασικα θελω να ρωτησω τον ts αν ειχε ποτε του συσκευη android στο παρελθον. Αν δεν ειχε δεν βλεπω το λογο να κανει την μεταβαση γιατι θα τον δυσκολεψει. Εγω ημουν παντα με android και καποια περιοδο ψηθηκα για iphone για να δοκιμασω κατι διαφορετικο ρε αδερφε, και προτου παω να τα σκασω δανειστικα για λιγες μερες iphone φιλου.Ε δεν μπορουσα καθολου, μου φαινοτανε τελειως διαφορετικο,σε σημειο να μου σπαει τα νευρα δεν μπορουσα να κανω βασικα πραγματα, η τελος παντων τα εκανα αλλα αργουσα πολυ και με εκνευριζε.Προσοχη δεν κραζω το ios, δεν λεω οτι δεν ειναι καλο, λεω οτι ειναι διαφορετικο και απαιτει χρονο εξοικειωσης να το συνηθισεις, εμενα στην αρχη μου φαινοτανε λες και επιανε πρωτη φορα συσκευη στα χερια μου. Φανταζομαι αν δεν ειχε και ο ts εμπειρια ndroid στο παρελθον θα δυσκολευτει και μπορει να τον εκνευρισει. Είχα android πριν χρόνια Samsung SΙΙ, LG to 2012 δεν θυμάμαι μοντέλο. Πέρασαν περιστασιακά κάποια άλλα μοντέλα που έπαιξα αλλά δεν ήταν προσωπικές συσκευές. 1 ώρα πριν, adi32 είπε Ακριβως 👍 Επίσης επειδή κάπου ανέφερες την κάμερα. Είναι σημαντική για εμένα. Δεν πάω κάπου χειρότερα απο αυτό που έχω τώρα. Τα Samsung που έχω δει ειδικά σε κλειστό χώρο είναι καλύτερα. Για το pixel απλά το βρίσκω εκπληκτικό. Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2019 από hted
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα