hted Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Μετέφερα το θέμα στο gadgets smartphones . Αν μπορεί κάποιος ας το σβήσει απο εδώ. --------------------------------------------------------------- Σκέφτομαι να αγοράσω το Samsung S10. Είναι μετάβαση από iPhone που έχω τώρα. Δεν βιάζομαι να την κάνω , αξιολογώ τα θετικά/αρνητικά. Υπάρχουν απορίες σημαντικές για εμένα για να αποφασίσω αν θα κάνω την αλλαγή. Δεν με ενδιαφέρει ούτε root, ούτε να πειράζω το κινητό με περίπλοκα πράγματα. Είναι για δουλειά, το θέλω σταθερό, ασφαλές και να λειτουργεί σωστά. 1. Υπάρχουν adblockers για Chrome, και τους browsers? Θέλω να είναι από Playstore , δεν εμπιστεύομαι εγκατάσταση εκτός playstore αλλά είμαι ανοιχτός να ακούσω λόγους για τους οποίους ενδεχομένως κάνω λάθος. 2. Δεν με ενδιαφέρει VPN σε blockers όπως adguard γιατί εκτός του ότι δεν υπάρχει στο playstore δεν μπορώ παράλληλα από ότι είδα να τρέχω άλλο VPN κάτι που το χρειάζομαι κάποιες φορές. 3. Θέλω τα apps να μην έχουν πρόσβαση στην τοποθεσία μου παρα μόνο όταν τα χρησιμοποιώ. Είναι εφικτό αυτό; Από ότι είδα στο μενού του Samsung κατάλαβα ότι πρέπει να δίνω πλήρης πρόσβαση στο location. 4. Παλιά που είχα android όταν έκανα install ένα app για να προχωρήσει η εγκατάσταση έπρεπε να κάνω accept όλα τα permissions και μετά να κάνω disable ότι δεν θέλω. Πχ access contact list. Αλλιώς το app δεν έκανε install. Αυτό σημαίνει ότι μέχρι να κάνω disable to access to my contact list αυτό έχει γίνει ήδη upload στο αντίστοιχο app. Έχει αλλάξει αυτό; 5. Καταλαβαίνω ότι η Samsung δίνει 2 χρόνια υποστήριξη. Αυτό σημαίνει ότι θα πάρει ένα update to 2020 και ένα το 2021? Γιατί έτσι το κινητό πρακτικά βγάζει 3 χρόνια. Ή το έχω κατανοήσει λάθος και ουσιαστικά θα πάρω μόνο ένα update to 2020? Πρακτικά μπορεί να μου πει κάποιος μέχρι πότε θα είναι ασφαλές από άποψη updates το κινητό μου; 6. Eίναι προγράμματα που δεν τα θέλω. Όπως πχ το facebook. Δεν κατάλαβα πως το κάνω uninstall στο μενού. Μονο deactivate είχε. Σας ευχαριστώ πολύ και ζητώ συγγνώμη για το μακροσκελές post. Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2019 από hted
tanasen01 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 https://www.insomnia.gr/forums/forum/10-smartphones/
hted Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 5 λεπτά πριν, tanasen01 είπε https://www.insomnia.gr/forums/forum/10-smartphones/ Σε ευχαριστώ αλλά σοβαρά περιμένεις να ψάξω όλο το φόρουμ να βρώ απαντήσεις σε όσα ρώτησα; ήδη το έχω ξεσκονίσει όσο μπορώ και μου έχουν μείνει οι παραπάνω ερωτήσεις. Όποιος έχει την ευγενική διάθεση άς βοηθήσει.
tanasen01 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 2 λεπτά πριν, hted είπε Σε ευχαριστώ αλλά σοβαρά περιμένεις να ψάξω όλο το φόρουμ να βρώ απαντήσεις σε όσα ρώτησα; Όχι, το Link στο έστειλα για να ποστάρεις εκεί το θέμα σου. Εδώ μιλάμε για desktop pc's.
hted Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 2 λεπτά πριν, tanasen01 είπε Όχι, το Link στο έστειλα για να ποστάρεις εκεί το θέμα σου. Εδώ μιλάμε για desktop pc's. ωχ οκ .. θα το βάλω και εκεί Ελπίζω κάποιος να το σβήσει απο εδώ Ευχαριστώ!!!!!!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα