spartan613 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Καλησπέρα επειδή τελικά έχω ψάξει το θέμα και η χώρα μας δεν υποστηρίζει το Google Pay αν και γίνονται βήματα( Ελλάδαρα 2019) ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανένας μήπως γίνεται με καμία τράπεζα του εξωτερικού. Ξέρω σίγουρα ότι η N26 δεν μου το δέχεται, μίλησα και με το support τους οπότε ναι... Thanks
γροσερισοπ Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 alpha bank και πληρωμή μέσω της εφαρμογής τους NFC.
overpower Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, spartan613 είπε Καλησπέρα επειδή τελικά έχω ψάξει το θέμα και η χώρα μας δεν υποστηρίζει το Google Pay αν και γίνονται βήματα( Ελλάδαρα 2019) ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανένας μήπως γίνεται με καμία τράπεζα του εξωτερικού. Ξέρω σίγουρα ότι η N26 δεν μου το δέχεται, μίλησα και με το support τους οπότε ναι... Thanks Γιατι δεν το δεχεται? Με revolut παιζει κανονικα (δοκιμασμενο) 1
spartan613 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 2 λεπτά πριν, overpower είπε Γιατι δεν το δεχεται? Με revolut παιζει κανονικα (δοκιμασμενο) Ενω είναι η N26 στο Google Pay λόγω region απότι κατάλαβα δεν σε αφήνει. I dont know. Revolut ε? Φαντάζομαι όμως σε premium έχει για Nfc κι έτσι για mobile payments
overpower Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Μόλις τώρα, spartan613 είπε Ενω είναι η N26 στο Google Pay λόγω region απότι κατάλαβα δεν σε αφήνει. I dont know. Revolut ε? Φαντάζομαι όμως σε premium έχει για Nfc κι έτσι για mobile payments Δεν εχω premium 1
spartan613 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Even better. Αλλά παίρνει μόνο ανάληψη όπως και η N26 σωστά? Επίσης με virtual card θα μπορώ να την βάλω στο Google Pay και να την χρησιμοποιώ κανονικά στο κινητό ή πρέπει να περιμένω να έρθει 😕
overpower Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, spartan613 είπε Even better. Αλλά παίρνει μόνο ανάληψη όπως και η N26 σωστά? Επίσης με virtual card θα μπορώ να την βάλω στο Google Pay και να την χρησιμοποιώ κανονικά στο κινητό ή πρέπει να περιμένω να έρθει 😕 Μπορεις. Verify κανεις μεσω χρεωσης αν θυμαμαι καλα και απλα βαζεις τον κωδικο στο g pay Η 1η καρτα ειναι δωρεαν (ή τουλαχιστον ηταν σε περιπτωση που αλλαξε). Να επιλεξεις να στην στειλουν Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2019 από overpower
Jts Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Η revolut είναι σε κάτι σαν beta στάδιο με το Gpay στην Ελλάδα (ή και γενικά δεν είμαι σίγουρος) σε εμένα πχ δεν δέχεται για ανέπαφες στο Gpay οπότε μην είσαι σίγουρος. Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2019 από Jts
spartan613 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 20 ώρες πριν, Jts είπε Η revolut είναι σε κάτι σαν beta στάδιο με το Gpay στην Ελλάδα (ή και γενικά δεν είμαι σίγουρος) σε εμένα πχ δεν δέχεται για ανέπαφες στο Gpay οπότε μην είσαι σίγουρος. Εννοείς σαν virtual card ή physical? Ναι σαν visual ούτε εμένα την δέχθηκε 😕 οπότε απλά θα παραγγείλω μία να έρθει εδώ και βλέπουμε. Διότι το είχε πει από την αρχή μεν η Revolut για την virtual ότι δέχεται μόνο online payments. Στην κανονική είναι οκ αλλά πρέπει να περιμένω Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2019 από spartan613
Jts Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 36 λεπτά πριν, spartan613 είπε Εννοείς σαν virtual card ή physical? Ναι σαν visual ούτε εμένα την δέχθηκε 😕 οπότε απλά θα παραγγείλω μία να έρθει εδώ και βλέπουμε. Διότι το είχε πει από την αρχή μεν η Revolut για την virtual ότι δέχεται μόνο online payments. Στην κανονική είναι οκ αλλά πρέπει να περιμένω Όχι και με την κανονική δεν μου την δέχεται.
vagstef Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 2 ώρες πριν, spartan613 είπε Εννοείς σαν virtual card ή physical? Ναι σαν visual ούτε εμένα την δέχθηκε 😕 οπότε απλά θα παραγγείλω μία να έρθει εδώ και βλέπουμε. Διότι το είχε πει από την αρχή μεν η Revolut για την virtual ότι δέχεται μόνο online payments. Στην κανονική είναι οκ αλλά πρέπει να περιμένω Αυτή τη στιγμή οι Revolut κάρτες που υποστηρίζονται στο Google Pay (μπορούν να ρυθμιστούν για ανέπαφες πληρωμές σε καταστήματα) είναι - Mastercard φυσικές - Mastercard virtual όμως ισχύουν περιορισμοί χώρας. Έχει ειπωθεί πως κάποιες παίζουν Ελλάδα, ίσως είναι πιο παλιές. Κοιτάξτε το 2ο 4ψήφιο νούμερο της κάρτας σας και κάντε έναν έλεγχο στο https://binlist.net/ για να δείτε τι χώρας είναι, αν είναι GR δεν μπορεί να ρυθμιστεί για ανέπαφες σε καταστήματα μέχρι να έρθει επίσημα το Google Pay Ελλάδα και να το υποστηρίζει και η τράπεζ, στην περίπτωσή μας η Revolut. Γενικότερα εννοείται πως το google pay παίζει και Ελλάδα με κάρτα αλλοδαπής τράπεζας που το υποστηρίζει και παντού όπου υπάρχει το σήμα της ανέπαφης και υποστηρίζεται ο οργανισμός (Visa, Mastercard, Maestro κτλ...)!
spartan613 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 9 ώρες πριν, vagstef είπε Αυτή τη στιγμή οι Revolut κάρτες που υποστηρίζονται στο Google Pay (μπορούν να ρυθμιστούν για ανέπαφες πληρωμές σε καταστήματα) είναι - Mastercard φυσικές - Mastercard virtual όμως ισχύουν περιορισμοί χώρας. Έχει ειπωθεί πως κάποιες παίζουν Ελλάδα, ίσως είναι πιο παλιές. Κοιτάξτε το 2ο 4ψήφιο νούμερο της κάρτας σας και κάντε έναν έλεγχο στο https://binlist.net/ για να δείτε τι χώρας είναι, αν είναι GR δεν μπορεί να ρυθμιστεί για ανέπαφες σε καταστήματα μέχρι να έρθει επίσημα το Google Pay Ελλάδα και να το υποστηρίζει και η τράπεζ, στην περίπτωσή μας η Revolut. Γενικότερα εννοείται πως το google pay παίζει και Ελλάδα με κάρτα αλλοδαπής τράπεζας που το υποστηρίζει και παντού όπου υπάρχει το σήμα της ανέπαφης και υποστηρίζεται ο οργανισμός (Visa, Mastercard, Maestro κτλ...)! Είχες δίκιο. Σε GR μου το έχει οπότε τι λύση υπάρχει χωρίς να θέλουμε να περιμένουμε ένα 8μηνο στο νερό?
vagstef Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 20 λεπτά πριν, spartan613 είπε Είχες δίκιο. Σε GR μου το έχει οπότε τι λύση υπάρχει χωρίς να θέλουμε να περιμένουμε ένα 8μηνο στο νερό? Ποιος ξέρει, όλο soon για όλους τους χρήστες λέει. Νομίζω ότι η google θέτει κάποιες προϋποθέσεις για να ξεκινήσει σε μια χώρα το gPay. Έτσι λένε τουλάχιστον τα άρθρα εδώ στην Ελλάδα, πχ θέλουν ένα ποσοστό τραπεζών να συνεργαστέι για να έρθει. Τώρα δεν ξέρω αν σε κάποια χώρα ξεκίνησε με κάποια από τις N26, Revolut κτλ μόνο και μετά προστέθηκαν κανονικές τράπεζες, θα το ψάξω. Σε ένα 8μηνο μπορεί να ξεκινήσει και καμια τράπεζά μας γιατί λένε για τέλη του 2019 ή και πιο μετά. Το σίγουρο έιναι πως γίνονται εργασίες από τις τράπεζες για να μπουν στο παιχνίδι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα