Jts Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 3 ώρες πριν, mourouzis2005 είπε Αγαπητέ τσέκαρε πόσες φορές τη μέρα ξεκλειδώνεις το κινητό. Αν εξαιρέσεις τη μια ή δυο που θέλεις να βγάλεις μια φωτό στα γρήγορα και τις 5-10 που κοιτάς την ώρα, όλες οι άλλες θα απαιτούν δίπλωμα-ξεδίπλωμα της οθόνης. 13 είναι πολύ λίγες, εγώ προσωπικά το κάνω πάνω από 30-40 φορές την ημέρα και πιστεύω ότι κινούμαι στο μέσο όρο. Υποτίθεται όμως ότι θα το ξεδιπλώνεις μόνο όταν θες να το χρησιμοποιήσεις σαν τάμπλετ, πιο σπάνια δηλαδή, αφού έχει εξωτερική οθόνη, αλλιώς ποιο το νόημα ύπαρξης τέτοιας συσκευής. 2 1
dimitrisdim14 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 11 ώρες πριν, alexis67676767 είπε Αναμένεται στις 10.000 αναδιπλώσεις να εμφανίσει προβλημα η οθόνη, αλλα υπόσχεται αντοχή στις 200.000 αναδιπλώσεις.....και ποιός θέλει να πάρει συσκευή που θα πρέπει να του αλλάξουν την οθόνη (έστω και δωρεάν) σε σχετικά σύντομο διάστημα (στον 1,5 χρόνο θα έχει καλύψει τις 10.000 αναδιπλώσεις). Θέλει ακόμα δουλειά αυτή η κατηγορία συσκευών. Να δούμε και την προταση της corning στις εύκαμπτες οθόνες. Δεν λέει πρόβλημα ... Λέει τσακιση. Εγώ καταλαβαίνω ότι θα τσακίζει αλλά θα λειτουργεί κανονικά. Όπως και οι amoled παθαίνουν burn in στο χρόνο πάνω αλλά δουλεύουν γιαν10 χρόνια ακόμα και καμένες ... Αλλά στο burn in στο αλλάζει εντός εγγύησης κανονικά . 11 ώρες πριν, Talepwros είπε Βγαλτε πραγμα και οποιο πιάσει! Αυτα για όσους λένε οτι η Samsung ξερει ακριβως πιο είναι το σωστο γιατι κανει καλο R&D Γελοια επιλογης φωτογραφιας για το αρθρο, δυστυχως το εχουμε δει το κινητο! Το τι είναι καλύτερο είναι θεμα του καθένα ... Η αυτό θα βγάλει 2 3 μοντέλο Για να καλύψει κάθε ανάγκη ας πούμε ..
funbreaker Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 9 hours ago, Talepwros said: το κινητο μου λεει μεσο ορο 160 φορες. Που το λέει;
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 1 λεπτό πριν, funbreaker είπε Που το λέει; Settings - > Digital Balance - > more απο κατω λεει Unlock Frequency (ειναι honor play)
alexis67676767 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 32 λεπτά πριν, dimitrisdim14 είπε Δεν λέει πρόβλημα ... Λέει τσακιση. Εγώ καταλαβαίνω ότι θα τσακίζει αλλά θα λειτουργεί κανονικά. Όπως και οι amoled παθαίνουν burn in στο χρόνο πάνω αλλά δουλεύουν γιαν10 χρόνια ακόμα και καμένες ... Αλλά στο burn in στο αλλάζει εντός εγγύησης κανονικά . Το τι είναι καλύτερο είναι θεμα του καθένα ... Η αυτό θα βγάλει 2 3 μοντέλο Για να καλύψει κάθε ανάγκη ας πούμε .. Εεεε το burn in είναι πρόβλημα. Εάν είναι έντονο δεν μπορείς να χρησιμοποιείς την οθόνη παρά μόνο σε συγκεκριμένες συνθήκες φωτός και αν. Και όταν δώσει ο άλλος 2000 δεν θέλει να τσακίζει η οθόνη μετά από 10.000 αναδιπλωσεις, απο τη στιγμή που η εταιρία διαβεβαίωνε ότι το έχει τεστάρει στις 200.000 αναδιπλωσεις. Και σκέψου και το άλλο. Όταν του αντικαταστήσουν την οθόνη θα έχει άλλες 10.000 αναδίπλωσεις πριν του ξανασυμβεί. Αν δεν σε πειράζει βέβαια μπορείς να το πάρεις, δεν σε εμποδίζει κανένας.
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Το 70% των σχολιαστων παιζει να μην εχουν καν πιασει samsung στα χερια ουτε σε εκθεση. Βασικα παιζει να μην καν κινητο.
Plapoutas Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 12 ώρες πριν, Istros είπε "η εταιρία ετοιμάζει άλλους δύο συνεχιστές του Galaxy Fold, μία συσκευή με σχήμα clamshell, και άλλη μία η οποία θα διπλώνει στο στιλ του Mate X της Huawei" Θα ζήσουμε σκηνές απείρου κάλους μέχρι να καταλήξουμε στη σωστή υλοποιηση Θα ζήσουμε εποχές Oldschool Nokia, το ένα τερατούργημα μετά το άλλο
Fmtrx Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, Jts είπε Υποτίθεται όμως ότι θα το ξεδιπλώνεις μόνο όταν θες να το χρησιμοποιήσεις σαν τάμπλετ, πιο σπάνια δηλαδή, αφού έχει εξωτερική οθόνη, αλλιώς ποιο το νόημα ύπαρξης τέτοιας συσκευής. και εκεί είναι το πρόβλημα του παρόντος κινητού: αν το χρησιμοποιώ κατα βάση διπλωμένο, τότε περιορίζομαι σε οθόνη 4,6 ιντσών. Απο την στιγμή που έχω το s8 plus με τις 6.2 ίντσες πραγματικά δεν βρίσκω λόγο να πάω σε τέτοιο κινητό αν είναι να ΜΗΝ το ξεδιπλώνω. Γιατί να πάω σε μικρότερη οθόνη; Άρα καταλήγουμε ότι για να το χαρείς το κινητό (πιο πολύ από ένα s8+ s9+) θα πρέπει να το ξεδιπλώνεις κάθε φορά. Προσωπική μου άποψη; Περιμένουμε για το foldable το οποίο διπλωμένο θα έχει φτάσει διαγώνιο 6.2 ίντσες και ξεδίπλωτο ίσως και 9 ίντσες ώστε να κάνεις άνετα την δουλίτσα σου διπλωμένο, και άμα γουστάρεις κάτι "βαρύ" το μετατρέπεις σε τάμπλετ. Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2019 από Fmtrx 1
JcD Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Ότι βολεύει τον καθένα παλικάρια, εγώ με note 9 είμαι αλλά μια χαρά θα κάνω την δουλειά μου με την 4.6 οθόνη και δεν νομίζω να το ξεδιπλωνω συχνά. Πάρα ταύτα το δέκα χιλιάδες είναι deal breaker για μένα γιατί θα χάνει πολύ στην μεταπώληση αφου ο αλλος δεν μπορεί να γνωρίζει πόσο το ανοιγοκλεισες.! Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2019 από JcD 1
alexis67676767 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 17 λεπτά πριν, JcD είπε Ότι βολεύει τον καθένα παλικάρια, εγώ με note 9 είμαι αλλά μια χαρά θα κάνω την δουλειά μου με την 4.6 οθόνη και δεν νομίζω να το ξεδιπλωνω συχνά. Πάρα ταύτα το δέκα χιλιάδες είναι deal breaker για μένα γιατί θα χάνει πολύ στην μεταπώληση αφου ο αλλος δεν μπορεί να γνωρίζει πόσο το ανοιγοκλεισες.! Φαντάζεσαι να εχουμε διαλόγους πωλητή-αγοραστή όπως με τις φωτογραφικές; 'μάλιστα ωραία φαίνεται η μηχανή φίλε και πόσα κλικ έχει;' 'ωραία και προσεγμένη η συσκευή, πόσες αναδιπλωσεις εχει;' 1
JcD Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 12 λεπτά πριν, alexis67676767 είπε Φαντάζεσαι να εχουμε διαλόγους πωλητή-αγοραστή όπως με τις φωτογραφικές; 'μάλιστα ωραία φαίνεται η μηχανή φίλε και πόσα κλικ έχει;' 'ωραία και προσεγμένη η συσκευή, πόσες αναδιπλωσεις εχει;' Εγω ειλικρινα ημουν πολυ "ζεσταμενος"- έτοιμος να το τιμήσω αλλά αν όντως ισχύει το δέκα χιλιάδες θα πάω για το επόμενο note. 1
funbreaker Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 2 hours ago, Talepwros said: Settings - > Digital Balance - > more απο κατω λεει Unlock Frequency (ειναι honor play) Στα υπόλοιπα κινητά υπάρχουν κάπου αντίστοιχα στατιστικά;
billxl Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, JcD είπε Εγω ειλικρινα ημουν πολυ "ζεσταμενος"- έτοιμος να το τιμήσω αλλά αν όντως ισχύει το δέκα χιλιάδες θα πάω για το επόμενο note. Μάλλον θα είναι foldable το επόμενο note. Αν όχι το μεθεπόμενο σίγουρα!
Jts Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 2 ώρες πριν, Fmtrx είπε και εκεί είναι το πρόβλημα του παρόντος κινητού: αν το χρησιμοποιώ κατα βάση διπλωμένο, τότε περιορίζομαι σε οθόνη 4,6 ιντσών. Απο την στιγμή που έχω το s8 plus με τις 6.2 ίντσες πραγματικά δεν βρίσκω λόγο να πάω σε τέτοιο κινητό αν είναι να ΜΗΝ το ξεδιπλώνω. Γιατί να πάω σε μικρότερη οθόνη; Άρα καταλήγουμε ότι για να το χαρείς το κινητό (πιο πολύ από ένα s8+ s9+) θα πρέπει να το ξεδιπλώνεις κάθε φορά. Προσωπική μου άποψη; Περιμένουμε για το foldable το οποίο διπλωμένο θα έχει φτάσει διαγώνιο 6.2 ίντσες και ξεδίπλωτο ίσως και 9 ίντσες ώστε να κάνεις άνετα την δουλίτσα σου διπλωμένο, και άμα γουστάρεις κάτι "βαρύ" το μετατρέπεις σε τάμπλετ. Γι'αυτό τον λόγο πιστεύω η υλοποίηση της Huawei είναι καλύτερη με κύρια οθόνη 6,6" οπότε σπάνια χρειάζεται να την ξεδιπλώσει κάποιος, ανάλογα με τις ανάγκες βέβαια. Τώρα αν θα γρατζουνιέται εύκολα κλπ αναμένεται να δούμε.
SpirtouLisS Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Θα βάλουν μετρητή ανοιγοκλεισιματων όπως έχουν οι καλές dslr ώστε όταν τις μεταπουλας να ξέρει ο αγοραστής πόσο ζωή έχει ακόμα το κλείστρο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα