kaiser Δημοσ. 9 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2004 Χαιρετώ τα πλήθη...! Δεν ξέρω αν ρωτάω στην σωστή περιοχή,αν οχι Sorry Η ερώτησή μου είναι η εξής:Θέλω να μετατρέψω αρχεία MP3 σε WAV και να τα γράψω σε CD για να παίζουν και στου αυτοκινήτου το ηχοσύστημα,κάτι που παλιά το έκανα με το γνωστό και μη εξεραιτέο winamp,τώρα όμως δεν θυμάμαι πως γίνεται γιατί έχουν περάσει και τα χρονάκια και επίσης δεν θυμάμαι αν ήθελε και κάποιο Plug-in.Anyway αυτό που θέλω να μάθω είναι αν γίνεται ακόμα μέσω winamp και πως ή με τη χρήση κάποιου άλλου προγράμματος! Ευχαριστώ!!!
dim_b Δημοσ. 9 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2004 Πολύ απλά, στο Nero επιλέγεις να γράψεις Audio CD, του βάζεις τα mp3 που θέλεις και αυτό κάνει αυτόματα τη μετατροπή.
kaiser Δημοσ. 9 Μαρτίου 2004 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2004 Σωστός!!Ευχαριστώ φίλε μου τώρα τον θυμηθηκα και αυτόν τον τρόπο... Ξέρει όμως κανείς και μέσω Winamp πως γίνεται,σε περίπτωση που δεν θέλω να τα γράψω σε cd? Λέω μηπως...?
dim_b Δημοσ. 9 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2004 Επιλέγεις σαν output plugin το "Disk Writer Plugin" Η ίδια δουλειά γίνεται και με το Nero (Extras --> Encode Files), αλλά ένα από τα καλύτερα προγράμματα γιά CD ripping και μετατροπή αρχείων ήχου είναι το Easy CD-DA Extractor.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.