Προς το περιεχόμενο

Η δυνατότητα εγγραφής 4K βίντεο στα 60 fps, έρχεται σύντομα στο Pocophone F1

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Fulgore είπε

Αυτο δεν λεγεται υποστηριξη.Αυτο λεγεται ''οτι πληρωνεις παιρνεις''.

Δεν ειναι τυχαιο που σε ολες τις μεγαλες εταιρειες τετοια πραγματα οπως τα παραπανω τα εχεις απο την πρωτη μερα και δεν χρειαζεται να περιμενεις μηνες για αυτα.

Μεχρι και η Oneplus στο 6ρι υποστηριζε απο την πρωτη μερα 4κ 60fps που κοστιζε λιγο παραπανω απο το Pocophone.

Είχε τα διπλάσια χρήματα όμως. Πάτα φρένο. 

Αλλού είναι το πρόβλημα όμως. Κάπου διάβασα ότι για 60fps 4k recording πρέπει εκτός του επεξεργαστή να έχει και ο αισθητήρας ένα τσιπακι προσωρινής μνήμης για να αποθηκεύει τα καρέ προτού τα στείλει για εγγραφή στον χώρο αποθήκευσης. Και καθότι ξέρω ούτε το ποκο έχει ούτε το μι8. Οπότε πως θα το κάνουν? Θα γράφει την προσωρινή αποθήκευση στην ραμ? Για πόση ώρα θα μπορεί να γράφει έτσι δίχως να αρχίσει τα drop frames? Γιατί αν είναι να γράφει για 3 λεπτά μόνο θα είναι άσχημο. 

Για να δούμε. Είμαι περίεργος. 

Επεξ/σία από nero62
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδή μπήκε το OP6 στην κουβέντα . Έχει καμία σχέση η μπαταρία του poco.που βγάζει μίνιμουμ 7:30 ώρες με του one plus ;; Επειδή στην τιμή αυτή δεν υπάρχει κάτι άλλο που.να έχει σούπερ απόδοση πολύ καλή κάμερα ειδικά με gcam και μπαταρία που βάζει κάτω στην κατηγορία αυτή ότι υπάρχει

Επεξ/σία από vargas

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

3:30 το απογευμα φευγει το λεωφοριο απο την Γαστουνη για το Συνταγμα. Οποιος αργησει δεν θα ειναι παρων στους πανυγηρισμους στο Συνταγμα, για το νεο υπερ feature.

* θα υπαρχει γουρουνοπούλα και δωρεαν μπυρα.🤣

Επεξ/σία από Επισκέπτης

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μαρέσει που η Xiaomi το παρουσιάζουν λες και κάνανε ένα θαύμα ενώ να πούμε είναι ένα ρημαδοsoftware που κανονικά ήδη αυτή η συσκευή υποστηρίζει 4K/60fps αλλά η Xiaomi κλασικά στο software είναι απαράδεχτοι (ειδικά στην καταγραφή ήχου που έχει το σπαστικό noise canceling + τα λίγα bitrate)

Επεξ/σία από KnightRider
  • Thanks 1

14 ώρες πριν, efstratios1982 είπε

Νομίζω υπερβάλλετε λίγο.  Άλλο τιμή από Κίνα και άλλο τιμή skroutz. 

Υπήρχε διαφορά στη τιμή όταν ανακοινώθηκαν το Poco και το One+ που για κάποιους δε μπορεί να είναι αμελητέα. 

Προσωπικά βίντεο 4Κ στα 60FPS δε θα τραβούσα για πολλούς και διάφορους λόγους. 

Στα θετικά της εταιρίας είναι ότι το έδωσε πριν ανακοινώσει αντικαταστατη όταν άλλες θα κάνανε στραβά μάτια όπως ανέφερε και κάποιο άλλο παιδί. 

Αναφορικά με το θέμα του πληκτρολογίου,  αναμένεται  να λυθεί στο update που θα κυκλοφορήσει  μέσα στο μήνα. 

Το 4κ 60fps δεν το θες, για να καθεσαι να βλεπεις 4κ video. 

To θες γιατι στην επεξεργασία μπορείς να κάνεις fade in 4 φορες, και slow 1/2 και να πάρεις ενα full hd video στα 30 fps. Αρα είναι ΠΑΑΑΑΡΑ πολυ χρήσιμο να υπάρχει. (για να μην πω απαραίτητο). 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 minutes ago, omrtlegol said:

Το 4κ 60fps δεν το θες, για να καθεσαι να βλεπεις 4κ video. 

To θες γιατι στην επεξεργασία μπορείς να κάνεις fade in 4 φορες, και slow 1/2 και να πάρεις ενα full hd video στα 30 fps. Αρα είναι ΠΑΑΑΑΡΑ πολυ χρήσιμο να υπάρχει. (για να μην πω απαραίτητο). 

Εννοείς zoom in x2 φορές (200%). Επίσης θα ήθελα να ξέρω πόσο ανεβάζει το bitrate στα 60fps, γιατί αν είναι ίδιο με τα 30, όταν κάνεις τα 60>30 για slowmotion θα έχεις διπλάσια συμπίεση. Φαντάσου τώρα να κάνεις και 200% zoom...

Επεξ/σία από CheOnWeb

1 ώρα πριν, KnightRider είπε

Μαρέσει που η Xiaomi το παρουσιάζουν λες και κάνανε ένα θαύμα ενώ να πούμε είναι ένα ρημαδοsoftware που κανονικά ήδη αυτή η συσκευή υποστηρίζει 4K/60fps αλλά η Xiaomi κλασικά στο software είναι απαράδεχτοι (ειδικά στην καταγραφή ήχου που έχει το σπαστικό noise canceling + τα λίγα bitrate)

3 ώρες πριν, fg9000 είπε

3:30 το απογευμα φευγει το λεωφοριο απο την Γαστουνη για το Συνταγμα. Οποιος αργησει δεν θα ειναι παρων στους πανυγηρισμους στο Συνταγμα, για το νεο υπερ feature.

* θα υπαρχει γουρουνοπούλα και δωρεαν μπυρα.🤣

Όσο και να φαίνεται αστείο αν το καταφέρουν δίχως hardware να κάνει απεριόριστο recording και δίχως framedrop θα είναι πραγματικό επίτευγμα!

16 ώρες πριν, Chrisnikgr είπε

Το mi8 εχει παρει ηδη απο την Δευτερα 60fps σε 4k, 1080p

Αν θα μπορούσες να ανεβάσεις ένα δείγμα στο Youtube να δούμε θα σου ήμουν ευγνώμων. Όχι 1080 αλλά 4Κ. Σου έχει απεριόριστο recording 4k 60fps? Κάνει framedrops συχνά/καθόλου?

15 ώρες πριν, Istros είπε

Σίγουρα θα είναι με 855

Από έγκυρο ινδικό σάιτ και από κάποια άλλα που είχα διαβάσει πριν μερικές μέρες μίλαγαν με σιγουριά για 845. Τώρα διαβάζω ότι θα έχει τον 855. Για να δούμε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 ώρες πριν, Fulgore είπε

Γιατι το Oneplus το εχει αποσυρει η εταιρεια και στην ουσια απο skroutz που βλεπεις ειναι τιμες Κινας που πουλανε οσο οσο.

Απο Κινα(που πλεον μπορει καποιος να το βρει)εχει παιξει πολλες φορες με κατω απο 400ευρω.

Με βαση τις τιμες του skrouz το Oneplus 5t εχει ακριβοτερα απο το oneplus6....

Δεν βγηκα τωρα να το πω γιατι ειναι λιγο πολυ γνωστο.Απλα εκει που ολες οι αλλες εταιρειες με Snap845 ειχαν 4k 60fps με το καλημερα,ξαφνικα το Poco που δεν το εχει day one αλλα το δινει μετα απο μηνες θεωρειται ''υποστηριξη'' που πρεπει να λεμε μπραβο κιολας.

Σου ειπα οι περισσοτεροι ειτε το ειχαν αυτο day one περαν των μεγαλων ονοματων ή το εδωσαν πολυ συντομα οπως η LG.

Δεν λεω απο το τιποτα καλυτερα που το εδωσε η εταιρεια εστω και τωρα γιατι πρεπει να φτιαξουν ενα ονομα,αλλα οχι να τους λεμε και μπραβο για αυτονοητα πραγματα.

Ποια αλλη συσκευη ειχε 845 με 2,5 κατοσταρικα για να πω ευχαριστω στους day 1 κατσαπλιαδες;

ε ενταξει εκοψε κανα 2 μεροκοματα μεχρι να λασκαρει, κλαιν μαιν, εγω πηρα το κινητο 250 με  845 αυτο ξερω... ηξερα οτι δεν επερνα 4k 60fps, τωρα που το πηρα δεν θα πω και ευχαριστω; εγω ημουν φουλ ικανοποιημενος και σε vfm χωρις το 4k60fps

Οσο για την Oneplus καλη και αυτη δεν αντιλεγω, ηθελα καποια στιγμη να παρω, τοτε που ητανε με τα invite στην αρχη, αλλα τελικα κατεληξα και ειμαι 6 χρονια σε xiaomi (3ο κινητο ειναι το poco, 3 χρονια Redmi Red Rice, 3 χρονια Redmi note 3 mediatek τα οποια πουληθηκαν, δεν χαλασαν..!). Δεν με συγκινει η διαφορα τιμης για να γυρισω σε One+. Αλλα ναι κατω απο 4 κατοσταρικα στην Κινα κτλ κτλ, ε και το Mi8 σε καποια φαση ειχε για τους 5 πρωτους στο gearbest για 99$ και το One+6 καπου στα 150$. Αλλα και παλι μαλλον ξεχνας οτι τα συγκρινεις με 250€ απο σκρουτζ σταθερο, οχι να περιμενεις κουπονι στα 10 κινητα στα λιγο πιο κατω απο 400. Επισης απο Ελλαδα να τωρα το αφεντικο μου πριν 3-4 μερες το πηρε το poco, χωρις ΦΠΑ με αυτον τον νομο στα 200ευρω, που δεν μπορεις να το κανεις στην Κινα. Εγω το πηρα 256 τελικη τιμη απο banggood τον Δεκεμβρη.

Επεξ/σία από ExTaCy1337

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, KnightRider είπε

Συμφωνω 100% ο λογος που δεν το καμουν ειναι οικονομικος. Πρεπει να πληρωσουν δικαιωματα και api.

Βγαζουν δλδ σε κυκλοφορια ενα κινητο και αν περπατηση τοτε κανουν upgrades.

4 ώρες πριν, nero62 είπε

Όσο και να φαίνεται αστείο αν το καταφέρουν δίχως hardware να κάνει απεριόριστο recording και δίχως framedrop θα είναι πραγματικό επίτευγμα!

Αν θα μπορούσες να ανεβάσεις ένα δείγμα στο Youtube να δούμε θα σου ήμουν ευγνώμων. Όχι 1080 αλλά 4Κ. Σου έχει απεριόριστο recording 4k 60fps? Κάνει framedrops συχνά/καθόλου?

Από έγκυρο ινδικό σάιτ και από κάποια άλλα που είχα διαβάσει πριν μερικές μέρες μίλαγαν με σιγουριά για 845. Τώρα διαβάζω ότι θα έχει τον 855. Για να δούμε.

Ναι , 2 ειναι τα επιτεγματα του ανθρωπου. 1. Πατησε στο φεγγαρι 2. Η ξιαομι εβαλε ρεκορντινγκ στο ποκο λοκο

Επεξ/σία από Επισκέπτης

1 αγοράζοντας το κινητό το ξέραμε τι έχει και δεν έχει. Καλό είναι που το δινουν όταν άλλες εταιρίες θα κάνανε τη πάπια,  και με ακριβότερα τηλέφωνα.... 

2 το update θα δοθεί τέλη του μηνός οπότε υπομονή. 

3 αν θες να κάνεις τόσες επεξεργασίες στο βίντεο  πάρε μια βιντεοκάμερα  και όχι κινητό. Οποίο κινητό και να πάρεις το αποτελέσμα δεν νομίζω να είναι καλύτερο από μια βιντεοκάμερα η DSLR.  

4 νομίζεις θα καθίσουν πολλοί να κάνουν video editing  όπως εσύ η θα τραβήξουν βίντεο 4Κ στα 60fps? 

28 λεπτά πριν, fg9000 είπε

Αν είναι να αγοράζουμε κινητά πόκο πόκο F1 και "να" περιμένουμε features τότε βράσε όριζα.

Βάλε εσύ το πόκο φρόκο να γράφει unlimited για να πάρεις τον επεξεργαστή στα χέρια.

Μερικοί δεν έχετε πραγματικά ιδέα από τεχνολογία και χαίρεστε με τα καθρεφτάκια ιθαγενών.

...η για κλάματα...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

6 ώρες πριν, nero62 είπε

Φιλαράκι καλή είναι αλλά όχι όσο το Poco ;)... έχει περιορισμό και το Oneplus σε 60fps 4k τα γνωστά 5 λεπτά που έχουν όλοι ~!!! Ενώ το ποκο δεν έχει κανέναν περιορισμό.  Οπότε... δεν είναι και τόσο καλή τελικά ακόμη και η Oneplus. Όσο τι γράφουν οι άσχετοι μην δίνεις σημασία και κοίτα να χαρείς το κινητό σου.

Μια χαρα το χαιρομαι και στο αφεντικο μου που του ειπα να το παρει και αυτος χαζεψε. Ναι μωρε ειδα τιμες απο Oneplus και ξενερωσα, για κανενα λογο! Δοκιμαζα να παρω το One+6 απο gearbest που το ειχε καπου κοντα στο black friday της πρωτες 5 συσκευες 150$, αλλα σιγα που θα προλαβαινα, και ουτε ασχοληθηκα παραπανω, ημουν αναμεσα σε redmi note 5 ή 6 pro, εκατσαν λιγα λεφτα και αποφασισα να κανω καλο δωρακι στον εαυτο μου (250$ χαχαχα 😛). 

31 λεπτά πριν, fg9000 είπε

Αν είναι να αγοράζουμε κινητά πόκο πόκο F1 και "να" περιμένουμε features τότε βράσε όριζα.

Βάλε εσύ το πόκο φρόκο να γράφει unlimited για να πάρεις τον επεξεργαστή στα χέρια.

Μερικοί δεν έχετε πραγματικά ιδέα από τεχνολογία και χαίρεστε με τα καθρεφτάκια ιθαγενών.

Γκαρνταση σε πληρωνουν για να λες αυτα τα Αζερμπαιτζανιστικα που ουτε νοημα βγαζουν ή σε ποναει που εδωσες 4x λεφτα για οποιο κινητο εχεις (δε γνωριζω) και τρως λιλι απο το ποκο στα παντα; Επεξεργαστη στα χερια, μαλιστα, που το κινητο παιζεις game στον φορτιστη και ουτε συγκινειται, που ειχα Redmi note 3 MEDIATEK παρακαλω china version μετα απο 3 χρονια χρησης στον φορτιστη να παιζει Lineage 2 revolution και κοιμομουν πανω στο κινητο!!!(Τωρα το χαιρεται η μητερα μου, δεν χαλασε!) Που τα iPhone στο 8ωρο σερι στο γραφειο τα εκαιγε!! χαχαχα

Επεξ/σία από ExTaCy1337
  • Confused 1

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, ExTaCy1337 είπε

Μια χαρα το χαιρομαι και στο αφεντικο μου που του ειπα να το παρει και αυτος χαζεψε. Ναι μωρε ειδα τιμες απο Oneplus και ξενερωσα, για κανενα λογο! Δοκιμαζα να παρω το One+6 απο gearbest που το ειχε καπου κοντα στο black friday της πρωτες 5 συσκευες 150$, αλλα σιγα που θα προλαβαινα, και ουτε ασχοληθηκα παραπανω, ημουν αναμεσα σε redmi note 5 ή 6 pro, εκατσαν λιγα λεφτα και αποφασισα να κανω καλο δωρακι στον εαυτο μου (250$ χαχαχα 😛). 

Γκαρνταση σε πληρωνουν για να λες αυτα τα Αζερμπαιτζανιστικα που ουτε νοημα βγαζουν ή σε ποναει που εδωσες 4x λεφτα για οποιο κινητο εχεις (δε γνωριζω) και τρως λιλι απο το ποκο στα παντα; Επεξεργαστη στα χερια, μαλιστα, που το κινητο παιζεις game στον φορτιστη και ουτε συγκινειται, που ειχα Redmi note 3 MEDIATEK παρακαλω china version μετα απο 3 χρονια χρησης στον φορτιστη να παιζει Lineage 2 revolution και κοιμομουν πανω στο κινητο!!!(Τωρα το χαιρεται η μητερα μου, δεν χαλασε!) Που τα iPhone στο 8ωρο σερι στο γραφειο τα εκαιγε!! χαχαχα

Συγκρινετε τα ποκο τσόκο και με τα iphone τωρα; 🤡

χαχαχαχα γελαει και το Σινικο τειχος

Επεξ/σία από Επισκέπτης

1 λεπτό πριν, fg9000 είπε

Συγκρινετε τα ποκο τσόκο και με τα iphone τωρα; 🤡

χαχαχαχα γελαει και το Σινικο τειχος

Δε το συνεχιζω γιατι μια φορα που εκραζα iphone με αποδειξεις και με βιντεακια με τα υπολειτουργικα συστηματα που εβγαζαν εφαγα warning για troll.

Εδω μονο xiaomi μπορεις να κραζεις χωρις ban, καλη σου μερα.

Επισκέπτης
1 λεπτό πριν, ExTaCy1337 είπε

Δε το συνεχιζω γιατι μια φορα που εκραζα iphone με αποδειξεις και με βιντεακια με τα υπολειτουργικα συστηματα που εβγαζαν εφαγα warning για troll.

Εδω μονο xiaomi μπορεις να κραζεις χωρις ban, καλη σου μερα.

Εκραξε κανεις τα χιαομι; Συζητηση κανουμε τα υπερ και τα κατα τους καλημερα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...