Προς το περιεχόμενο

Η δυνατότητα εγγραφής 4K βίντεο στα 60 fps, έρχεται σύντομα στο Pocophone F1

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 ώρες πριν, Istros είπε

Αυτο θα πει υποστήριξη,με προσθήκη σημαντικών λειτουργιών όπως HD Netflix,4k 60fps και 960 slow motion

Αυτο δεν λεγεται υποστηριξη.Αυτο λεγεται ''οτι πληρωνεις παιρνεις''.

Δεν ειναι τυχαιο που σε ολες τις μεγαλες εταιρειες τετοια πραγματα οπως τα παραπανω τα εχεις απο την πρωτη μερα και δεν χρειαζεται να περιμενεις μηνες για αυτα.

Μεχρι και η Oneplus στο 6ρι υποστηριζε απο την πρωτη μερα 4κ 60fps που κοστιζε λιγο παραπανω απο το Pocophone.

• Sad 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Δεν ειναι τυχαιο που σε ολες τις μεγαλες εταιρειες τετοια πραγματα οπως τα παραπανω τα εχεις απο την πρωτη μερα και δεν χρειαζεται να περιμενεις μηνες για αυτα.

Μεχρι και η Oneplus στο 6ρι υποστηριζε απο την πρωτη μερα 4κ 60fps που κοστιζε λιγο παραπανω απο το Pocophone.

? Εγώ γιατί βλέπω το oneplus6 αυτή την στιγμή σκρουτζ 470; λίγο παραπάνω δύο poco? 

Καλά τώρα βρήκες να πεις για το poco "ότι πληρώνεις παίρνεις"; γιατί εγώ με τα ψίχουλα που έδωσα τον Θεό τον ίδιο πήρα. 

Επεξ/σία από ExTaCy1337
  • Like 3
  • Thanks 2

10 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Ναι πολλοί τα είχαν ήδη.Το θέμα είναι πόσοι τα έδωσαν μέρες πριν βγαλουν το 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, ExTaCy1337 είπε

? Εγώ γιατί βλέπω το oneplus6 αυτή την στιγμή σκρουτζ 470; λίγο παραπάνω δύο poco? 

Καλά τώρα βρήκες να πεις για το poco "ότι πληρώνεις παίρνεις"; γιατί εγώ με τα ψίχουλα που έδωσα τον Θεό τον ίδιο πήρα. 

Γιατι το Oneplus το εχει αποσυρει η εταιρεια και στην ουσια απο skroutz που βλεπεις ειναι τιμες Κινας που πουλανε οσο οσο.

Απο Κινα(που πλεον μπορει καποιος να το βρει)εχει παιξει πολλες φορες με κατω απο 400ευρω.

Με βαση τις τιμες του skrouz το Oneplus 5t εχει ακριβοτερα απο το oneplus6....

Δεν βγηκα τωρα να το πω γιατι ειναι λιγο πολυ γνωστο.Απλα εκει που ολες οι αλλες εταιρειες με Snap845 ειχαν 4k 60fps με το καλημερα,ξαφνικα το Poco που δεν το εχει day one αλλα το δινει μετα απο μηνες θεωρειται ''υποστηριξη'' που πρεπει να λεμε μπραβο κιολας.

26 λεπτά πριν, Istros είπε

Ναι πολλοί τα είχαν ήδη.Το θέμα είναι πόσοι τα έδωσαν μέρες πριν βγαλουν το 2

Σου ειπα οι περισσοτεροι ειτε το ειχαν αυτο day one περαν των μεγαλων ονοματων ή το εδωσαν πολυ συντομα οπως η LG.

Δεν λεω απο το τιποτα καλυτερα που το εδωσε η εταιρεια εστω και τωρα γιατι πρεπει να φτιαξουν ενα ονομα,αλλα οχι να τους λεμε και μπραβο για αυτονοητα πραγματα.

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 1
  • Sad 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Σου ειπα οι περισσοτεροι ειτε το ειχαν αυτο day one περαν των μεγαλων ονοματων ή το εδωσαν πολυ συντομα οπως η LG.

Δεν λεω απο το τιποτα καλυτερα που το εδωσε η εταιρεια εστω και τωρα γιατι πρεπει να φτιαξουν ενα ονομα,αλλα οχι να τους λεμε και μπραβο για αυτονοητα πραγματα.

Το αγόρασαν εις γνώσιν τους ότι δεν τα υποστηρίζει και τα δίνει λιγο πριν βγάλει το poco2.Οι περισσότερες εταιρείες δεν θα τα έδιναν λίγο πριν βγαλουν νέο μοντέλο πολύ απλά για να αγοράσεις το καινούργιο.Γιαυτο και μονο τους αξίζει το μπράβο.

Επεξ/σία από Istros
  • Like 3

2 ώρες πριν, Vasilius είπε

εγώ έχω φοβερό πρόβλημα με το keyboard , γράφω messages και έχω ανοίξει 5-10 εφαρμογές .
Πρέπει να γράψω σαν αυστραλοπίθηκος με slow mo για να μην το πάθω.

No time να ασχοληθώ να του φορέσω άλλο keyboard. 

Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με το gboard στο κινητό Mi 8 Lite ! Δεν έχω βρει λύση , πλέον προσπαθώ να πείσω τον εαυτό μου ότι πατάω καταλάθος την άκρη της οθόνης με το χέρι μου καταλάθος.

Νομίζω υπερβάλλετε λίγο.  Άλλο τιμή από Κίνα και άλλο τιμή skroutz. 

Υπήρχε διαφορά στη τιμή όταν ανακοινώθηκαν το Poco και το One+ που για κάποιους δε μπορεί να είναι αμελητέα. 

Προσωπικά βίντεο 4Κ στα 60FPS δε θα τραβούσα για πολλούς και διάφορους λόγους. 

Στα θετικά της εταιρίας είναι ότι το έδωσε πριν ανακοινώσει αντικαταστατη όταν άλλες θα κάνανε στραβά μάτια όπως ανέφερε και κάποιο άλλο παιδί. 

Αναφορικά με το θέμα του πληκτρολογίου,  αναμένεται  να λυθεί στο update που θα κυκλοφορήσει  μέσα στο μήνα. 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μεγάλη επιτυχία και αξίζει με το παραπάνω μπράβο τους που το βελτιώνουν τέτοια Vfm θέλει ο κόσμος,οχι να κρατάνε πίσω features αλλά και hardware,όπως διαβάσαμε πολύ πρόσφατα με τους φακούς που δεν έδινε η "sony" στήν ίδια την "sony",μην τυχών και έχει πολύ καλύτερες φωτό και χάσουν απο αυτό κάποια "άλλα" προιόντα στήν αγορά...

Επεξ/σία από ELMastas
  • Like 1

Πολλά παιδιά μιλάνε για το f2 ότι βγαίνει σύντομα. Από που προκύπτει αυτό? Μια αναφορά που είδα στο gsmarena μιλάει για μετά από 6 μήνες. Υπάρχουν κάποιες πληροφορίες για τεχνικά χαρακτηριστικά και ημερομηνία?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...