Προς το περιεχόμενο

Η δυνατότητα εγγραφής 4K βίντεο στα 60 fps, έρχεται σύντομα στο Pocophone F1

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το Pocophone F1 της Xiaomi αποτέλεσε μια από τις πιο ενδιαφέρουσες και συμφέρουσες αγορές smartphone την περσινή χρονιά, διαθέτοντας κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά αλλά και μοναδική τιμή.

Η κινεζική εταιρεία δείχνει πάντως κάθε διάθεση να συνεχίζει να προσθέτει λειτουργίες στη συσκευή, φέρνοντας στις αρχές του χρόνου τη δυνατότητα εγγραφής πολύ αργού βίντεο, στα 960 καρέ το δευτερόλεπτο, αλλά και την υποστήριξη Widevine L1 τον περασμένο μήνα. Πλέον όσοι συμμετέχουν στο δοκιμαστικά προγράμματα των MIUI και Poco, θα δουν άλλη μια πολύ σημαντική λειτουργία στη συσκευή τους, αυτή της εγγραφής βίντεο στην 4K ανάλυση αλλά και στα 60 καρέ το δευτερόλεπτο έναντι 30 που υποστηριζόταν μέχρι σήμερα.

Σύμφωνα με μηχανικό της εταιρείας, μόλις ολοκληρωθούν οι δοκιμές, η Xiaomi θα είναι έτοιμη να κυκλοφορήσει μια νέα αναβάθμιση για τους κατόχους του Pocophone F1 η οποία και θα ενσωματώνει στη σχετική δυνατότητα, χωρίς όμως να δίνονται περισσότερες πληροφορίες. 

Twitter

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εγώ έχω φοβερό πρόβλημα με το keyboard , γράφω messages και έχω ανοίξει 5-10 εφαρμογές .
Πρέπει να γράψω σαν αυστραλοπίθηκος με slow mo για να μην το πάθω.

No time να ασχοληθώ να του φορέσω άλλο keyboard. 

• Sad 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω παντως που το αγορασα νιωθω οτι τους εκλεψα, φερτε μου τον CEO να του δωσω κατι παραπανω για τον κοπο του!

Ανα 2-3 μερες το φορτιζω, οτι θελω κανω, δεν ζεστενεται, μια χαρα φωτογραφιες, τι αλλο να θελω.

Επεξ/σία από ExTaCy1337

59 λεπτά πριν, chrisxpap είπε

Mi 8 πάντως ακόμα 4κ30 είναι με OTA 

Έχει βγει στο beta και στο poco και στο mi8 . Μέσα στον Μάρτιο θα είναι και στις stable των συσκευών αυτών .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...