Hal9000 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Το Pocophone F1 της Xiaomi αποτέλεσε μια από τις πιο ενδιαφέρουσες και συμφέρουσες αγορές smartphone την περσινή χρονιά, διαθέτοντας κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά αλλά και μοναδική τιμή. Η κινεζική εταιρεία δείχνει πάντως κάθε διάθεση να συνεχίζει να προσθέτει λειτουργίες στη συσκευή, φέρνοντας στις αρχές του χρόνου τη δυνατότητα εγγραφής πολύ αργού βίντεο, στα 960 καρέ το δευτερόλεπτο, αλλά και την υποστήριξη Widevine L1 τον περασμένο μήνα. Πλέον όσοι συμμετέχουν στο δοκιμαστικά προγράμματα των MIUI και Poco, θα δουν άλλη μια πολύ σημαντική λειτουργία στη συσκευή τους, αυτή της εγγραφής βίντεο στην 4K ανάλυση αλλά και στα 60 καρέ το δευτερόλεπτο έναντι 30 που υποστηριζόταν μέχρι σήμερα. Σύμφωνα με μηχανικό της εταιρείας, μόλις ολοκληρωθούν οι δοκιμές, η Xiaomi θα είναι έτοιμη να κυκλοφορήσει μια νέα αναβάθμιση για τους κατόχους του Pocophone F1 η οποία και θα ενσωματώνει στη σχετική δυνατότητα, χωρίς όμως να δίνονται περισσότερες πληροφορίες. Twitter Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JcD Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Άψογα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Istros Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Αυτο θα πει υποστήριξη,με προσθήκη σημαντικών λειτουργιών όπως HD Netflix,4k 60fps και 960 slow motion Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2019 από Istros 6 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Καλά νέα. Δεν έχουν μείνει παραπονεμενοι οι κάτοχοι του Poco. Αν εδινε camera2api σε όλα τα κινητά της, δεν θα υπήρχε ανταγωνισμός. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosss23 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 οτι πιο vfm κυκλοφορεί εκει εξω. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zodiacskipper Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Ακόμα Poco έχω .. αυτό το ηλίθιο notch να μην είχε .... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
music_lover Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Ναι αλλά δεν κάνει καφέ..🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisxpap Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Mi 8 πάντως ακόμα 4κ30 είναι με OTA 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilius Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 εγώ έχω φοβερό πρόβλημα με το keyboard , γράφω messages και έχω ανοίξει 5-10 εφαρμογές . Πρέπει να γράψω σαν αυστραλοπίθηκος με slow mo για να μην το πάθω. No time να ασχοληθώ να του φορέσω άλλο keyboard. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ExTaCy1337 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Εγω παντως που το αγορασα νιωθω οτι τους εκλεψα, φερτε μου τον CEO να του δωσω κατι παραπανω για τον κοπο του! Ανα 2-3 μερες το φορτιζω, οτι θελω κανω, δεν ζεστενεται, μια χαρα φωτογραφιες, τι αλλο να θελω. Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2019 από ExTaCy1337 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stoliver Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Poco...το κινητό που η τιμή του είναι τόσο καλή που νομίζεις ότι τους κλέβεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
laradoomed123 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Καλό νέο για όσους το έχουν αλλά ας δούμε και κάποια δείγματα πρώτα γιατί το ποκο δεν φημίζεται για τις επιδόσεις του στο βίντεο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chris_g92 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 59 λεπτά πριν, chrisxpap είπε Mi 8 πάντως ακόμα 4κ30 είναι με OTA Έχει βγει στο beta και στο poco και στο mi8 . Μέσα στον Μάρτιο θα είναι και στις stable των συσκευών αυτών . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris Andriopoulos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Αξιζει τωρα η αγορα του η να περιμενω το F2? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Istros Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 1 λεπτό πριν, Chris Andriopoulos είπε Αξιζει τωρα η αγορα του η να περιμενω το F2? Περίμενε το 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα