Προς το περιεχόμενο

σελίδα σχετικά με ρυθμίσεις για adsl και modem.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα σας.

Θα ήθελα την βοήθεια σας σχετικά στο αν υπάρχει καμιά σελίδα που να εξηγεί τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνουμε στα πρωτόκολλα για adsl και πως πρέπει να της βάζουμε της ρυθμίσεις αυτές στο pc.

σήμερα παρέλαβα ένα modem από τον οτε,(ADSL MODEM ALCATEL SPEEDTOUCH 510 MultiUser

)αλλά δυστυχώς ακόμα δεν μπορώ να το κάνω να λειτουργήσει.

Ούτε καν το βλέπει το σύστημα.

Και ας πούμε έχω μπλέξει λίγο τα μπούτια μου εδώ.

Πιστεύω να υπάρχει κάποια σχετική σελίδα που να βοηθάει λίγο την κατάσταση.

Η αν έχει κανείς από εσάς το ίδιο modem θα βοηθούσε αρκετά την κατάσταση αν μπορούσε να μου πει τη ακριβώς πρέπει να κάνω.

Ευχαριστώ

Δημήτρης.

Δημοσ.

Για το συγκεκριμένο Modem πας 10.0.0.138 βάζεις Username και Password και είσαι έτοιμος.

Δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτε άλλο.

Δημοσ.

Φίλε mindtrapper όταν λες πας στην σελίδα 10.0.0138 και βάζεις Username και Password τι εννοείς ?

τον κωδικό που σου έχει δώσει η otenet για την σύνδεση στο ιντερνετ, η δικό σου ότι θες ?

Δηλαδή αυτό που λεει στην σελίδα otenet δεν χρειάζεται να το φτιάξουμε ?

Οδηγίες Παραμετροποίησης του Speed Touch Home

(Eπισκεφθείτε τώρα, τη διεύθυνση http://10.0.0.138 για να παραμετροποιήσετε την συσκευή. Στην πραγματικότητα, η διεύθυνση αυτή είναι η διεύθυνση ενός μικρού web server που βρίσκεται μέσα στην συσκευή.

Για την Web παραμετροποίηση του Alcatel Speed Touch Home, δεν θα πρέπει έχετε ενεργοποιήσει την χρήση Proxy Server στον browser σας).

Αν όχι ευτυχώς γιατί δεν μπορώ να βρω πως να απενεργοποιήσω Proxy Server.

Σας ευχαριστώ όλους για της απαντήσεις σας.

Δημήτρης

Δημοσ.

Λοιπόν για πιο ευκολία πάνε στο http://10.0.0.138/ewizard.htm

Εκεί θα σου ζητήσει ένα Password και ένα username το οποίο είναι για το Modem μόνο.

Βάλε οτιδήποτε θέλεις αλλά φρόντισε να μην τα ξεχάσεις γιατί δεν θα μπορείς στο μέλλον μα μπεις στην διαχείριση του Modem.

Μετά θα σου ζήτηση Username και Password για την σύνδεση του ISP. Εκεί θα βάλεις το Username και το Password που σου έδωσε η Otenet με την μορφή Username = [email protected] (Αντικαθιστάς το name με το Username που σου έχει δώσει η Otenet) και είσαι έτοιμος.

Α και το Username μου είναι Tipos….. :wink:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...