Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, ang3lch1ld είπε

Φιλε SPANK ριξε μια ματια εδω https://www.nvidia.com/object/nv-uefi-update-x64.html

Παίζει να λειτουργεί αυτό δεν το ήξερα αν και βλέπω όμως ότι δεν είναι για την RTX που έχω εγώ , όπως και να έχει πάντως με hdmi είμαι κομπλέ οπότε δεν το ψάχνω παραπάνω , καλό είναι όμως αυτό που έβαλες μπορεί να χρειαστεί σε κάποιον άλλο

Δημοσ.

Είχα θέμα παλιά και εγώ με παιχνίδια που έσβηνε ξαφνικά, οθόνη που δεν άναβε όταν ξεκίναγε ο υπολογιστής και τέτοια. Δοκίμασε όταν στο κάνει να κουνήσεις το καλώδιο λίγο και να το βάλεις-βγάλεις μήπως δείξει.

Σύμφωνα με την εμπειρία μου έχει χαλασμένη θύρα displayport.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Silverage είπε

Είχα θέμα παλιά και εγώ με παιχνίδια που έσβηνε ξαφνικά, οθόνη που δεν άναβε όταν ξεκίναγε ο υπολογιστής και τέτοια. Δοκίμασε όταν στο κάνει να κουνήσεις το καλώδιο λίγο και να το βάλεις-βγάλεις μήπως δείξει.

Σύμφωνα με την εμπειρία μου έχει χαλασμένη θύρα displayport.

Δεν ήταν αυτό το θέμα μια χαρά λειτουργούσε το display port μόνο όταν πήγαινε στα παιχνίδια σε full screen πήγαινε σε stand by mode και με κόλπο μετά λειτουργούσε κανονικά , όπως είπα έβαλα το hdmi και δεν ξανά ασχολούμαι , απλά για την ιστορία διάβασε από την αρχή ακριβώς τι μου έκανε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...