SPANK Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Λοιπόν έβαλα hdmi και είναι όλα μια χαρά , οπότε 2 πράγματα συμβαίνουν ή έχει το dp καλώδιο της οθόνης πρόβλημα ( αυτό που έδινε με την οθόνη ) ή έχει πρόβλημα η dp θύρα της οθόνης ...
ZELOMOTH Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Κοίτα να δεις.... Και τελικά ξέρεις που την πατησαμε περισσότερο? Στο οτι ειπες οτι το κάνει σε 2-3 παιχνίδια αρα κατευθειαν αποκλείεις θέμα hardware αφου αν ηταν εκει, θα το έκανε σε όλα!👍 2
SPANK Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Μόλις τώρα, ZELOMOTH είπε Κοίτα να δεις.... Και τελικά ξέρεις που την πατησαμε περισσότερο? Στο οτι ειπες οτι το κάνει σε 2-3 παιχνίδια αρα κατευθειαν αποκλείεις θέμα hardware αφου αν ηταν εκει, θα το έκανε σε όλα!👍 Το έκανε σε 2 3 αλλα τώρα το έκανε και στα υπόλοιπα , καλα ειναι να ειναι το καλώδιο .... η θύρα μην ειναι μονο απο την οθόνη ..... αν και με το hdmi 144 hz μου βγάζει και πάλι
SPANK Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 5 λεπτά πριν, ZELOMOTH είπε Το hdmi τι ver είναι? To dp port της οθόνης υποστηρίζει μεχρι 1.2 ενω της κάρτας γραφικών μεχρι 1.4 , το hdmi της κάρτας γραφικών υποστηρίζει μεχρι 2.0b και της οθόνης 2.0. Τα καλώδια που έχει μέσα δεν ξέρω τι ειναι
ZELOMOTH Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Λεω μηπως είναι 1.4 το καλώδιο γιατι λογικά θα παίζει 144hz σε 1080p... Για δοκίμασε να παιξεις το παιχνίδι σε 1080P /144 να δεις τι θα κάνει.. Βέβαια το DP εχει παρα πάνω ανάλυση κτλ αρα μάλλον μια τρύπα στο νερό είναι κι αυτό.. 1
Stamer Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Ναι ρε παιδιά... το πιο πιθανό είναι οτι θέλει ver 2 για 144!
ZELOMOTH Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Γι αυτο ρωτάω για το καλώδιο... Γιατι για 1440P 144ΗΖ θέλει ver 2.0. Για το hdmi μιλάω πάντα..
SPANK Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δεν ξέρω τι συμβαίνει πραγματικά και με άλλο dp καλώδιο τα ίδια κάνει πάει σε stand by mode , αντίθετα με το hdmi το οποίο πιθανόν να είναι 2.0 δείχνει κανονικά 144hz και 1440 x 2560
SPANK Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Θα το βάλω με hdmi έτσι και αλλιώς το υποστηρίζει κανονικά τώρα τι γίνεται με το dp τώρα τι γίνεται δεν ξέρω
Stamer Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Πάντως να μας πεις έτσι κι αλλιώς τι θα απαντήσει η gigabyte γιατί είμαστε και περίεργοι
SPANK Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Εντάξει αφού και με το hdmi υποστηρίζεται κανονικά η ανάλυση και τα hz ( εμένα αυτό ήταν το θέμα μου ) όλα καλά , αν και για το display port εξακολουθώ να πιστεύω ότι κάτι δεν αρέσει στα windows Ευχαριστώ για την βοήθεια
adi32 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Είναι θέμα refresh rate της οθόνης. Είχα ψάξει άπειρες ώρες για να κάνω κάποια παιχνίδια όπως το fifa να παίζουν σε ορισμένα hz και κανείς δεν ήξερε ούτε η ea sports. Τελικά βρήκα λύση. Πρέπει να κάνεις μια custom ανάλυση πχ 1921*1082 και να ορίσεις τα hz που παίζει η οθόνη σου και μετά αυτή η ανάλυση εμφανίζεται στο παιχνίδι που θέλεις
SPANK Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 59 λεπτά πριν, adi32 είπε Είναι θέμα refresh rate της οθόνης. Είχα ψάξει άπειρες ώρες για να κάνω κάποια παιχνίδια όπως το fifa να παίζουν σε ορισμένα hz και κανείς δεν ήξερε ούτε η ea sports. Τελικά βρήκα λύση. Πρέπει να κάνεις μια custom ανάλυση πχ 1921*1082 και να ορίσεις τα hz που παίζει η οθόνη σου και μετά αυτή η ανάλυση εμφανίζεται στο παιχνίδι που θέλεις Δεν ξέρω αν είναι το ίδιο θέμα πάντως με hdmi είναι κομπλέ τώρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα