Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν έβαλα hdmi και είναι όλα μια χαρά , οπότε 2 πράγματα συμβαίνουν ή έχει το dp καλώδιο της οθόνης πρόβλημα ( αυτό που έδινε με την οθόνη ) ή έχει πρόβλημα η dp θύρα της οθόνης ...

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Κοίτα να δεις.... Και τελικά ξέρεις που την πατησαμε περισσότερο? Στο οτι ειπες οτι το κάνει σε 2-3 παιχνίδια αρα κατευθειαν αποκλείεις θέμα hardware αφου αν ηταν εκει, θα το έκανε σε όλα!👍

• Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, ZELOMOTH είπε

Κοίτα να δεις.... Και τελικά ξέρεις που την πατησαμε περισσότερο? Στο οτι ειπες οτι το κάνει σε 2-3 παιχνίδια αρα κατευθειαν αποκλείεις θέμα hardware αφου αν ηταν εκει, θα το έκανε σε όλα!👍

Το έκανε σε 2 3 αλλα τώρα το έκανε και στα υπόλοιπα , καλα ειναι να ειναι το καλώδιο .... η θύρα μην ειναι μονο απο την οθόνη ..... αν και με το hdmi 144 hz μου βγάζει και πάλι

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, ZELOMOTH είπε

Το hdmi τι ver είναι?

To dp port της οθόνης υποστηρίζει μεχρι 1.2 ενω της κάρτας γραφικών μεχρι 1.4 , το hdmi της κάρτας γραφικών υποστηρίζει μεχρι 2.0b και της οθόνης 2.0.

Τα καλώδια που έχει μέσα δεν ξέρω τι ειναι

Δημοσ.

Λεω μηπως είναι 1.4 το καλώδιο γιατι λογικά θα παίζει  144hz σε 1080p...

Για δοκίμασε να παιξεις το παιχνίδι σε 1080P /144 να δεις τι θα κάνει.. Βέβαια  το DP εχει παρα πάνω ανάλυση κτλ αρα μάλλον μια τρύπα στο νερό είναι κι αυτό..

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ξέρω τι συμβαίνει πραγματικά και με άλλο dp καλώδιο τα ίδια κάνει πάει σε stand by mode , αντίθετα με το hdmi το οποίο πιθανόν να είναι 2.0 δείχνει κανονικά 144hz και 1440 x 2560

Δημοσ.

Θα το βάλω με hdmi έτσι και αλλιώς το υποστηρίζει κανονικά τώρα τι γίνεται με το dp τώρα τι γίνεται δεν ξέρω

Δημοσ.

Εντάξει αφού και με το hdmi υποστηρίζεται κανονικά η ανάλυση και τα hz ( εμένα αυτό ήταν το θέμα μου ) όλα καλά , αν και για το display port εξακολουθώ να πιστεύω ότι κάτι δεν αρέσει στα windows

Ευχαριστώ για την βοήθεια

Δημοσ.

Είναι θέμα refresh rate της οθόνης. Είχα ψάξει άπειρες ώρες για να κάνω κάποια παιχνίδια όπως το fifa να παίζουν σε ορισμένα hz και κανείς δεν ήξερε ούτε η ea sports. 

Τελικά βρήκα λύση. 

Πρέπει να κάνεις μια custom ανάλυση πχ 1921*1082   και να ορίσεις τα hz που παίζει η οθόνη σου και μετά αυτή η ανάλυση εμφανίζεται στο παιχνίδι που θέλεις 

Δημοσ.
59 λεπτά πριν, adi32 είπε

Είναι θέμα refresh rate της οθόνης. Είχα ψάξει άπειρες ώρες για να κάνω κάποια παιχνίδια όπως το fifa να παίζουν σε ορισμένα hz και κανείς δεν ήξερε ούτε η ea sports. 

Τελικά βρήκα λύση. 

Πρέπει να κάνεις μια custom ανάλυση πχ 1921*1082   και να ορίσεις τα hz που παίζει η οθόνη σου και μετά αυτή η ανάλυση εμφανίζεται στο παιχνίδι που θέλεις 

Δεν ξέρω αν είναι το ίδιο θέμα πάντως με hdmi είναι κομπλέ τώρα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...