Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σιγά μη κάνει φορματ για ψήλου πήδημα, ΑΝ υπάρχει λύση (πολλές φορές μιλάμε απλά για compatibilities και πάμε παρακάτω), βρίσκεται και χωρίς φορματ! Τους drivers της οθόνης τους έχεις περάσει αλήθεια? Φαντάζομαι πως ναι.

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Stamer είπε

Σιγά μη κάνει φορματ για ψήλου πήδημα, ΑΝ υπάρχει λύση (πολλές φορές μιλάμε απλά για compatibilities και πάμε παρακάτω), βρίσκεται και χωρίς φορματ! Τους drivers της οθόνης τους έχεις περάσει αλήθεια? Φαντάζομαι πως ναι.

Οπως είπα και πιο πισω, κι εγω κατα του φορματ είμαι με το παραμικρο που λέμε αλλά, αν δει οτι τελικα δεν βρίσκει άκρη και θέλει οπωσδήποτε να είναι ολα όπως πρέπει, τότε ίσως είναι η τελευταία λύση.. Και πάλι επαναλαμβάνω οτι ΙΣΩΣ να είναι η τελευταία λύση...

Για τους drivers της οθονης του είπα κι εγω πιο πριν φίλε μου..

Στην τελική, αμα θέλει να παίξει αυτα τα 2-3 παιχνίδια, αφου έχει βρει ήδη την πατέντα, το κάνει κι έτσι...

Δηλαδή οταν είναι να παιξει, βάζει την οθόνη απο windows στα 60hz~ και κάνει την δουλεία του.. 2 κλικ είναι ετσι κι αλλιώς..🙂

Δημοσ.

Προφανώς και έχουν περαστεί όλοι oi drivers με ddu κτλπ , αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι για κάποιο λόγο όταν πάει στο παιχνίδι σε ανάλυση 120 η 144 hz για κάποιο λόγο το monitor νομίζει ότι δεν υπάρχουν windows και σήμα γενικά που θέλει να πάρει και παει σε sleep , οταν πατήσω ένα κουμπί να βγει στα windows επανέρχεται , αν όμως του βάλω 60hz στο παιχνίδι και στα windows ειναι 144 είναι κομπλέ , και το αντίθετο αν βάλω 60 hz στα windows και 144 στο παιχνίδι και πάλι είναι κομπλέ.

Αυτό που κάνω είναι μπαίνω στο παιχνίδι το κατεβάζω σε 120 hz σβήνει μετά ξανά πατάω μπαίνω στιγμιαία μέσα βάζω 144 hz και μένει εκεί , αν όμως για οποιοδήποτε λόγω βγω στα windows ή πεταχτεί κάποιο pop up από τα windows αυτόματα μετά υπάρχει πάλι το ίδιο θέμα

2 λεπτά πριν, ZELOMOTH είπε

Οπως είπα και πιο πισω, κι εγω κατα του φορματ είμαι με το παραμικρο που λέμε αλλά, αν δει οτι τελικα δεν βρίσκει άκρη και θέλει οπωσδήποτε να είναι ολα όπως πρέπει, τότε ίσως είναι η τελευταία λύση.. Και πάλι επαναλαμβάνω οτι ΙΣΩΣ να είναι η τελευταία λύση...

Για τους drivers της οθονης του είπα κι εγω πιο πριν φίλε μου..

Στην τελική, αμα θέλει να παίξει αυτα τα 2-3 παιχνίδια, αφου έχει βρει ήδη την πατέντα, το κάνει κι έτσι...

Δηλαδή οταν είναι να παιξει, βάζει την οθόνη απο windows στα 60hz~ και κάνει την δουλεία του.. 2 κλικ είναι ετσι κι αλλιώς..🙂

Η οθόνη δεν έχει drivers ( ειναι και 2 μηνών το μοντέλο ) μήπως ορισμένα app για την οθόνη , αλλα drivers δεν έχει λέει δηλαδή generic pnp monitor , βασικά δείτε την εικόνα

1.png

Δημοσ.

Ε πήγαινε τότε στο sleep mode της οθόνης και απενεργοποίησέ το.🙂

Εχει ενα νεο firmware για την οθονη στο site της και κάποιο app και utility.. Τα εχεις βάλει αυτά να δεις τι ρυθμίσεις έχουν μέσα?

Δημοσ.

@ZELOMOTH Δεν είχα δει οτι του είπες για drivers οθόνης (δεν το πρόσεξα)

1 λεπτό πριν, ZELOMOTH είπε

Εχει ενα νεο firmware για την οθονη στο site της και κάποιο app και utility.. Τα εχεις βάλει αυτά να δεις τι ρυθμίσεις έχουν μέσα?

Αυτό πήγα να του γραψω κι εγώ...
https://www.aorus.com/AD27QD#pd_download έχει διάφορα, δεν ξέρω

• Like 1
Δημοσ.

Μόλις κοίταξα στο δικό μου και έχει κανονικά το μοντέλο της οθόνης στις ιδιότητες, εκει που εσένα δεν την έχει, αρα μάλλον στην αναγνώριση της κατι παίζει απο τα windows οσον αφορα κάποιον οδηγό..

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, ZELOMOTH είπε

Ε πήγαινε τότε στο sleep mode της οθόνης και απενεργοποίησέ το.🙂

Το ίδιο έχει και απο την μάνα της δεν έχει βγει καινούργιο , το sleep ειναι στο off

10 λεπτά πριν, ZELOMOTH είπε

Μόλις κοίταξα στο δικό μου και έχει κανονικά το μοντέλο της οθόνης στις ιδιότητες, εκει που εσένα δεν την έχει, αρα μάλλον στην αναγνώριση της κατι παίζει απο τα windows οσον αφορα κάποιον οδηγό..

Ίσως επειδή ειναι καινούργια ακόμη δεν την βλέπει σωστά ίσως ...

Δημοσ.
Μόλις τώρα, ZELOMOTH είπε

Εκει στο generic PnP monitor, πηγες ιδιότητες και να πατήσεις στην ενημέρωση οδηγού μπας και κάνει τίποτα?

Ναι δεν βρίσκει κάτι , έστειλα ενα mail στην gigabyte να δούμε

Δημοσ.

Ε ναι... Την καλύτερη δουλειά έκανες.. Αναμένουμε απάντηση να δούμε τι σκατά παίζεται.. Πάντως  εκει νομιζω οτι ειναι το θέμα.. Που δεν βλέπει όπως θα έπρεπε την οθόνη το σύστημα..

Δεν είπες, τα προγραμματακια τα εγκατέστησες που είναι στο site?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, ZELOMOTH είπε

Ε ναι... Την καλύτερη δουλειά έκανες.. Αναμένουμε απάντηση να δούμε τι σκατά παίζεται.. Πάντως  εκει νομιζω οτι ειναι το θέμα.. Που δεν βλέπει όπως θα έπρεπε την οθόνη το σύστημα..

Δεν είπες, τα προγραμματακια τα εγκατέστησες που είναι στο site?

Τα έχω βάλει και

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, SPANK είπε

Τα έχω βάλει και

Επειδή δίαβασα όλα τα πόστ θα ρωτήσω τα εξής:

1)  Τα τρέχεις όλα τα games με δικαιώματα διαχειριστή?

2)  Combatibility mode δοκίμασες να τα τρέξεις?

3)  Μιλάμε για crack  η γνήσια?

4) Έχεις κάνει όλα τα w/u?? (windows updates)?

5) Στο dxdiag στο tab της οθόνης κάτω κάτω σου βγάζει κάποιο πρόβλημα εκεί που λέει σημειώσεις??? 

33 λεπτά πριν, SPANK είπε

Τα έχω βάλει και

Επίσης τσέκαρε και αυτό που βρήκα:  

Hotkey functions that ensure an uninterrupted gaming experience

Have a setting you need to toggle on and off quickly? No problem! You can customize the functions with a quick hotkey for precision when you need it most. OSD Sidekick allows you to assign specific hotkeys to adjust the monitor and activate the selected function (such as crosshair, counters, timers, etc) at any time. With other standard monitors, players will have to reach for buttons on the monitor in the middle of the game or pause the game to access specific menus to make such adjustments, which can be quite a hassle.

pic10.jpg

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, nightwalker1990 είπε

Επειδή δίαβασα όλα τα πόστ θα ρωτήσω τα εξής:

1)  Τα τρέχεις όλα τα games με δικαιώματα διαχειριστή?

2)  Combatibility mode δοκίμασες να τα τρέξεις?

3)  Μιλάμε για crack  η γνήσια?

4) Έχεις κάνει όλα τα w/u?? (windows updates)?

5) Στο dxdiag στο tab της οθόνης κάτω κάτω σου βγάζει κάποιο πρόβλημα εκεί που λέει σημειώσεις??? 

Επίσης τσέκαρε και αυτό που βρήκα:  

Hotkey functions that ensure an uninterrupted gaming experience

Have a setting you need to toggle on and off quickly? No problem! You can customize the functions with a quick hotkey for precision when you need it most. OSD Sidekick allows you to assign specific hotkeys to adjust the monitor and activate the selected function (such as crosshair, counters, timers, etc) at any time. With other standard monitors, players will have to reach for buttons on the monitor in the middle of the game or pause the game to access specific menus to make such adjustments, which can be quite a hassle.

pic10.jpg

1 . Είτε σαν Admin ή οχι δεν έχει διαφορά

2. Ναι αλλα πάλι δεν έχει διαφορά

3. Μόνο γνήσια παιχνίδια

4. Ολα ναι

5 . Κανένα πρόβλημα

Όσο για το παραπάνω πρόγραμμα το έχω δοκιμάσω να μην το έχω εγκαταστήσει καθόλου και πάλι τα ίδια κάνει , με το που πάει σε full screen ή γενικά σε 2 3 συγκεκριμένα παιχνίδια γίνεται πορτοκαλί το λαμπάκι της οθόνης και λεει No signal ενω το παιχνίδι παίζει απο πίσω , μόλις πατήσω κάποιο πλήκτρο να μπεί στo dekstop επανέρχεται

Edit : Το κάνει σε ολα τα παιχνίδια τώρα αρχίζω με αλλαγή καλωδίων και βλέπουμε

• Like 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, SPANK είπε

1 . Είτε σαν Admin ή οχι δεν έχει διαφορά

2. Ναι αλλα πάλι δεν έχει διαφορά

3. Μόνο γνήσια παιχνίδια

4. Ολα ναι

5 . Κανένα πρόβλημα

Όσο για το παραπάνω πρόγραμμα το έχω δοκιμάσω να μην το έχω εγκαταστήσει καθόλου και πάλι τα ίδια κάνει , με το που πάει σε full screen ή γενικά σε 2 3 συγκεκριμένα παιχνίδια γίνεται πορτοκαλί το λαμπάκι της οθόνης και λεει No signal ενω το παιχνίδι παίζει απο πίσω , μόλις πατήσω κάποιο πλήκτρο να μπεί στo dekstop επανέρχεται

Edit : Το κάνει σε ολα τα παιχνίδια τώρα αρχίζω με αλλαγή καλωδίων και βλέπουμε

τα .ini των games δεν είναι δύσκολο να βρεθούν, άλλαξες τα hz σε κάποιο για να κάνεις δοκιμή?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...