Thanasis Kon Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Εδω και 1 μιση βδομαδα κατω δεξια μου βγαζει το μηνυμα οτι τα windows (10) δεν ειναι ενεργοποιημενα και μου λεει να παω στις ρυθμισεις οπου πατωντας αντιμετωπιση προβληματων το προβλημα λυνεται αλλα προσωρινα! Μετα την επιλογη της αντιμετωπισης προβληματων μου εμφανιζει το μηνυμα "ενεργοποιησαμε αυτο το αντιγραφο των windows". Το μηνυμα ομως οτι τα windows δεν ειναι ενεργοποιημενα εμφανιζεται μετα απο ενα χρονικο διαστημα και παλι με την ιδια διαδικασια φευγει. Τι μπορει να συμβαινει; Μετα απο μια αναζητηση καποιοι ελεγαν να γραψεις στο cmd αυτες τις εντολες ( slmgr.vbs/dlv) το οποιο μου εμφανισε αυτο το μηνυμα http://prntscr.com/mumdd9 ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billiboo Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Βασικα τα windows ειναι αυθεντικα ή απτο θειο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanasis Kon Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 2 ώρες πριν, billiboo είπε Βασικα τα windows ειναι αυθεντικα ή απτο θειο? Τα windows ηταν προεγκατεστημενα οταν αγορασα το λαπτοπ απο Πλαισιο το 2016. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, Thanasis Kon είπε Τα windows ηταν προεγκατεστημενα οταν αγορασα το λαπτοπ απο Πλαισιο το 2016. Turbo X? Δεν έχει καρτελάκι με τον αριθμό κλειδιού; Δοκίμασε την τελευταία μέθοδο εδώ https://www.howtogeek.com/206329/how-to-find-your-lost-windows-or-office-product-keys/ Το δοκίμασα μόλις και λειτουργεί. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanasis Kon Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 11 λεπτά πριν, Doubt είπε Turbo X? Δεν έχει καρτελάκι με τον αριθμό κλειδιού; Δοκίμασε την τελευταία μέθοδο εδώ https://www.howtogeek.com/206329/how-to-find-your-lost-windows-or-office-product-keys/ Το δοκίμασα μόλις και λειτουργεί. DELL. Φιλε βρηκα τον αριθμο κλειδιου, τον εβαλα και μου λεει οτι ενεργοποιηθηκαν, μενει να δουμε αν σε καμια ωρα θα μου ξανα βγαλει μηνυμα ενεργοποιησης. Χιλια ευχαριστω!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanasis Kon Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 well.. Ενεργοποιηστε τα Windows και παλι.. Η μονη λυση πλεον ειναι να το πεταξω απο το παραθυρο 😥 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crybal Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 Οταν το πηρες ειχε τα 10 ή τα 7? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 19 ώρες πριν, Thanasis Kon είπε well.. Ενεργοποιηστε τα Windows και παλι.. Η μονη λυση πλεον ειναι να το πεταξω απο το παραθυρο 😥 Ψάξιμο θέλει. Χωρίς να ξέρω καν το μοντέλο σου βρήκα αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanasis Kon Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 6 ώρες πριν, Crybal είπε Οταν το πηρες ειχε τα 10 ή τα 7? Τα 10 ειχε. 2 ώρες πριν, Doubt είπε Ψάξιμο θέλει. Χωρίς να ξέρω καν το μοντέλο σου βρήκα αυτό. Φιλε αυτος απλα παταει Αντιμετωπιση προβληματων. Και εμενα φτιαχνεται αλλα προσωρινα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 https://www.dell.gr/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kokorikoue Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Καλησπερα μου εχει εμφανισει και εμενα το ιδιο προβλημα εδω και αρκετες μερες. Μονο που εμενα τα windows (10) ειναι απο τον "θειο" οπως ειπε και ενας παραπανω. Να αγορασω λετε ενα key και να το βαλω ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr_Terror Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Κλειδακι απο ebay με 3-4 ευρω και εισαι αρχοντας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ankarage Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε Κλειδακι απο ebay με 3-4 ευρω και εισαι αρχοντας. Εννοείς νεα εγκατάσταση. Για να γίνει ενεργοποίηση χρειάζεται retail έκδοση(που να καλύπτει την εγκατεστημένη εκδοσή ),που συνήθως δεν βρίσκεις εύκολα και κοστίζει περίπου 15€.Αρα η καλύτερη λύση ειναι η αγορά retail.Δοκιμή ενεργοποίησης και αν δεν γίνει τότε χρηση του κλειδιού για αρχική εγκατάσταση.Αλλιώς 3-4€ και αρχική εγκατάσταση. Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2019 από ankarage Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr_Terror Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Ευκολα βρισκεις κλειδακια απο ebay.Κατεβαζεις τα δεκαρια απο το σιτε της ms, και ενεργοποιουνται με το αγορασμενο κλειδι απο ebay.Ετσι ειναι και τα δικα μου ενεργοποιημενα. Δεν ξερω στην δικη σου περιπτωση που λες οτι ειναι απο το θειο τα win.Aν ειναι κατεβασμενα απο microsoft και τα ενεργοποιησες με καποιο crack, λογικα θα περασει το key απο ebay. Aν ειναι σπασμενη ετοιμη εκδοση, δεν δεχεται το κλειδακι. Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2019 από Mr_Terror Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 5 ώρες πριν, kokorikoue είπε Καλησπερα μου εχει εμφανισει και εμενα το ιδιο προβλημα εδω και αρκετες μερες. Μονο που εμενα τα windows (10) ειναι απο τον "θειο" οπως ειπε και ενας παραπανω. Να αγορασω λετε ενα key και να το βαλω ? Με τιμή 3-4 ευρώ δεν υπάρχει κανένας λόγος να μείνεις "πειρατής". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα