Επισκέπτης Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 21 λεπτά πριν, coffeex είπε Η κάμερα είναι η παρακάτω και δες τι προστασία και θωράκιση έχει, δεν είναι απλά τα πράγματα. Αμα είχαν βάλει κάμερα από κανένα iphone θα έπαιζε καλύτερα , θα είχε και τα εφφέ του, το icloud του και το σελφομπαστουνο του.😂
MAFAKA Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 2 λεπτά πριν, trelaras52 είπε αυτό είναι θέμα με ζουμί, για πάμε λίγο να ξεσκονίζονται τα phd απ'το google University of Greece.... Έχεις να προσθέτεις κάτι;
macpol Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Τους.ξυνεται ο κολος να.μας φερουν κανα εξωγηινο οργανισμο να μας ....γαμη..ει τα πρεκια ...
MAFAKA Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 16 λεπτά πριν, coffeex είπε Μικρόφωνο στο διάστημα;;;;; 🌚 😉 1 1
zodiacskipper Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Θα ξεκινήσουν τα αστειακια για μηχανές σε λίγο .. 1
koutport Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Και αυτό είναι μια ακόμα χολυγουντιανη παραγωγή για ορισμένους! Ήμαρτον! Η γνώση περισσεύει σε τούτη τη χώρα!!!!!
ZELOMOTH Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Εγω θα ήθελα να δειξει περισσοτερη ωρα παντως.. Και απο οταν πλησιάζει τον μετεωρίτη, αλλά και όταν απομακρυνεται στο τελος ωστε να τον δουμε ολοκληρο.. Επίσης εχω την απορια, εφοσον δεν νομιζω να γυρισει ποτε το σκατουλακι αυτό στην γη, γιατί δεν το προσγειώσανε εντελως και να συλλεγουν συνεχεια στοιχεία?(πραγματικη απορια..) Σιγουρα υπαρχουν 1000 πράγματα πανω στο θέμα τα οποία δεν ξέρω.. 3
GrandGamer Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 5 ώρες πριν, coffeex είπε Η κάμερα είναι η παρακάτω και δες τι προστασία και θωράκιση έχει, δεν είναι απλά τα πράγματα. Απαπα! Να την πετάξουν και να βάλουν RED! Καθόλου καλή επιλογή! Είναι και κιτς.
gianniskou Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 6 ώρες πριν, ZELOMOTH είπε Εγω θα ήθελα να δειξει περισσοτερη ωρα παντως.. Και απο οταν πλησιάζει τον μετεωρίτη, αλλά και όταν απομακρυνεται στο τελος ωστε να τον δουμε ολοκληρο.. Επίσης εχω την απορια, εφοσον δεν νομιζω να γυρισει ποτε το σκατουλακι αυτό στην γη, γιατί δεν το προσγειώσανε εντελως και να συλλεγουν συνεχεια στοιχεία?(πραγματικη απορια..) Σιγουρα υπαρχουν 1000 πράγματα πανω στο θέμα τα οποία δεν ξέρω.. Actually θα γυρίσει στην Γη ώστε να μελετηθεί το δείγμα.Όπως σωστά όμως υπέθεσες στις αποστολές αυτές στέλνουν μηχανήματα ανάλυσης στην επιφάνεια του σώματος που εξετάζουν λεπτομερώς την σύσταση του εδάφους. Όσο για την ανάλυση της εικόνας...οι επιστήμονες δεν ενδιαφέρονται ιδιαίτερα για φωτογραφίες και πραγματοποιούνται συνήθως για τα μάτια του κόσμου.Ακόμα και την περιγραφή του βίντεο να διαβάσετε θα δείτε πως η κάμερα εγκαταστάθηκε έπειτα από δωρεές του κοινού.Η αποστολή βίντεο από τέτοιες αποστάσεις είναι ιδιαίτερα δύσκολη,κοστοβόρα και με ταχύτητες προηγούμενων δεκαετιών.Προφανώς στάλθηκαν κάποια συγκεκριμένα καρέ ,ίσως και σε χαμηλότερη ανάλυση ώστε να περιοριστεί ο όγκος του αρχείου.Ολόκληρο το βίντεο υπάρχει μέσα στον σκληρό της κάμερας το οποίο θα το έχουμε-ή έχουνε- στα χέρια μας όταν το όχημα γυρίσει σπίτι 🤗 3
themis_17 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Είχανε συμφωνήσει λέει να βάλουν την κάμερα από το ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9 αλλά τελικά δεν προχώρησε η συνεργασία. Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2019 από themis_17
ZELOMOTH Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 9 ώρες πριν, gianniskou είπε Actually θα γυρίσει στην Γη ώστε να μελετηθεί το δείγμα.Όπως σωστά όμως υπέθεσες στις αποστολές αυτές στέλνουν μηχανήματα ανάλυσης στην επιφάνεια του σώματος που εξετάζουν λεπτομερώς την σύσταση του εδάφους. Όσο για την ανάλυση της εικόνας...οι επιστήμονες δεν ενδιαφέρονται ιδιαίτερα για φωτογραφίες και πραγματοποιούνται συνήθως για τα μάτια του κόσμου.Ακόμα και την περιγραφή του βίντεο να διαβάσετε θα δείτε πως η κάμερα εγκαταστάθηκε έπειτα από δωρεές του κοινού.Η αποστολή βίντεο από τέτοιες αποστάσεις είναι ιδιαίτερα δύσκολη,κοστοβόρα και με ταχύτητες προηγούμενων δεκαετιών.Προφανώς στάλθηκαν κάποια συγκεκριμένα καρέ ,ίσως και σε χαμηλότερη ανάλυση ώστε να περιοριστεί ο όγκος του αρχείου.Ολόκληρο το βίντεο υπάρχει μέσα στον σκληρό της κάμερας το οποίο θα το έχουμε-ή έχουνε- στα χέρια μας όταν το όχημα γυρίσει σπίτι 🤗 Αααααα... Αρα γι αυτό δεν έκατσε μόνιμα εκει επειδή θα γυρίσει.. Ετσι οπως το είδα να απομακρύνεται, φαινότανε η σκια του και ειχε τα κλασσικά "φτερά" δορυφόρου αλλά λογικά όταν θα είναι να γυρίσει πίσω, πριν μπει στην ατμόσφαιρα, θα αποκολληθούν ωστε να πέσει σαν κάψουλα..(Νομίζω δηλαδή..)🙂 1
Friksoulas Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 21 ώρες πριν, ELMastas είπε Στα πόσα Fps είναι το video ? (και τι ανάλυση είναι αυτή?)παράξενα μου φαίνονται ορισμένα πράγματα...νομίζω πως χρειάζονται "χθές" αναβάθμιση οι κάμερες τους,γιατί την 10ετία του 70-80 καλύτερη ποιότητα βλέπαμε.. Βρε εδώ έχουμε κινητά με 16 κάμερες και με τα 48mp και αυτοί που δεν μπορούν να βάλουνε σε διαστημικό όχημα,μια κάμερα της προκοπής ? Τσιγκουνεύτηκαν φαίνεται... Είπαν να κάνουν σκόντο. Πέραν από την ποιότητα του εξοπλισμού, αυτό που παίζει επίσης ρόλο είναι η απόσταση στην οποία θα πρέπει να ταξιδέψει η πληροφορία. Όταν αυτή μεταφέρεται ως "κύμα", φθίνει με την απόσταση. Ακόμα και αν ταξιδεύει με τη μορφή φωτός συμβαίνει αυτό, αν και η απώλεια είναι μικρότερη. Ένα φυσικός είναι σε θέση να το εξηγήσει καλύτερα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα