haris013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Καλησπέρα, έχω ένα site σε wp cms στημένο και έχω το εξής πρόβλημα. Στο θέμα χρησιμοποιείται bootstrap για το responsiveness αλλά σε mobile/tablet view το nav menu γίνεται όπως στην φωτό παρακάτω. Κάνοντας κλικ στις 3 γραμμές πάνω δεξιά ανοίγει το μενού αλλά αμα κάνω κλικ σε κάποιο λινκ μέσα στο μενού, αυτό δεν κλείνει με αποτέλεσμα να εμποδίζει. Θέλω λοιπόν το μενού να κλείνει σε κάθε κλικ οποιδήποτε στειχείου μέσα έτσι ώστε να μην χαλάει το user experience. Επειδή δεν έχω εμπειρία σε wp development μπορεί να με βοήθησει κάποιος πως θα το υλοποιήσω; Φαντάζομαι η ποιο απλή λύση είναι με JS σωστά;
trib Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Αυτό συμβαίνει λόγω των anchors (τις διέσεις που scroll-άρουν προς τα κάτω). Δοκίμασε να βάλεις μέσα στο Head tag το παρακάτω <script type="text/javascript"> jQuery( document ).ready(function() { jQuery('.navbar-collapse a').click(function(){ jQuery('.navbar-collapse').css('height', '0'); jQuery('.navbar-collapse').removeClass('in'); }); }); </script> Το δοκίμασα από το Console στο site σου και είδα πως λειτουργεί. Για δες το και εσύ. 1
haris013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 4 ώρες πριν, trib είπε Αυτό συμβαίνει λόγω των anchors (τις διέσεις που scroll-άρουν προς τα κάτω). Δοκίμασε να βάλεις μέσα στο Head tag το παρακάτω <script type="text/javascript"> jQuery( document ).ready(function() { jQuery('.navbar-collapse a').click(function(){ jQuery('.navbar-collapse').css('height', '0'); jQuery('.navbar-collapse').removeClass('in'); }); }); </script> Το δοκίμασα από το Console στο site σου και είδα πως λειτουργεί. Για δες το και εσύ. Worked like a charm! σε ευχαριστώ πολύ! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα