Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν είναι μόνο η ανικανότητα στο software αλλά και η επιμονή χρόνια τώρα στον imx300 που είχε το z5ακι μου.

Έναν αισθητήρα που μπήκε από τα z5 μέχρι πρόσφατα σε πολλά της σειράς x .

Ήταν ένας 23αρης με μικρά πίξελ που έβγαζε πολύ καλά μόνο ημέρα σε ύπαιθρο,σε ότι πιο λίγο φως ξεκίναγε ο πόνος και με έλειψε πάντα ois.

Το τωρινό μου xz1 φέρει τον imx400 έναν πολύ καλό 19αρη που πάλι χωρίς ois θα μείνει πίσω σε σκοτεινά περιβάλλοντα σε σχεση με κατά την γνώμη μου τους σωστούς φακούς των 12mp με μεγάλο pixel και ois.

Δηλαδή τους φακούς που βγάζανε αποτέλεσμα με βάση την φυσική την ίδια τους 12αρηδες με σωστά πίξελ δε τους έβαλε ποτέ αλλά μόνο τους πούλησε.

Η αναφυλαξία απέναντι στο ois που είχαν μα και μ@λ@κι@ στην μη υποστήριξη φουλ camera 2api έφερε το αναμενόμενο.

Ήρθε και το software της Google με την πολύ καλή υλοποίηση της Huawei στο pixel binning και ΜΠΟΥΜ!!!!!!γεια σας τα λέγαμε!!!!!! 

• Like 2
  • Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Χαζομαρούλες! Να λέμε για να λέμε....

Ουτε καν τους καλούς της αισθητήρες δεν βάζει στα τηλέφωνά της. Και σε αυτο φταινε οι αλλοι;

Ας το πουνε απλα. Δεν μας ενδιαφερει. Προτιμαμε να πουλαμε hardware σε αλλους.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα "καλά" του sub-contracting. Τα κινητά "Sony" δεν έχουν τίποτα Sony μέσα, κινεζιές είναι που απλά η Sony δίνει στον κατασκευαστή license να κολλάει πάνω το λογότυπο της. Για να μην αρχίσουν να ψυρίζουν μερικοί, οκ μπορεί να δίνει 1-2 τεχνολογίες software όπως Bravia Engine φίλτρα για τον video player και κάνα equalizer, αλλά στην πλειονότητα του το κινητό είναι κινεζιά.

Τα ίδια κάνει και στις τηλεοράσεις στη χαμηλή κατηγορία.

Τα κέρδη από τέτοιου είδους συσκευές είναι μεγάλα, αλλά ο καταναλωτής δεν είναι τόσο χαζός όσο νομίζουν μερικοί marketers.

Επεξ/σία από kurkosdr
  • Thanks 2
  • Sad 1
Δημοσ.

εχε γουστο να το κανουν επιτηδες γιατι βγαζουν τ αντερα τους απο την πωληση αισθητηρων οπως καναν με την πωληση του design στο iPhone 4 :P

Δημοσ.

Αυτό που μερικοί ξέρετε τα πάντα με ξεπερνάει, ξέρετε πως λειτουργεί η εταιρεία, τι θέλει, τι δε θέλει κλπ. 

Πουθενά στον κόσμο δεν υπάρχει εταιρεία που θέλει να μην πηγαίνει καλά σε οποιαδήποτε δραστηριότητα της. Η HTC δηλαδή που πάει άπατη έχει έσοδα από αλλού και δεν την νοιάζει ? 

Απλή ανικανοτητα είναι από κακες αποφάσεις και τίποτα άλλο. Αν ήθελε να κερδίζει μόνο από αισθητήρες γιατί να βγάζει κινητά ? Για ποιο prestige?  Είναι prestige να πηγαίνεις χάλια και τα κινητά σου να είναι μέτρια ?

Ρε σεις έλεος, είπαμε να λέμε την άποψή μας αλλά όχι και κοτσάνες

Δημοσ.

Tετοιες δικαιολογίες ούτε εδώ στο Insomnia δεν γράφονται ...

Μήπως οι διευθυντές της Sony είναι μέλη ?

Tετοιες δικαιολογίες ούτε εδώ στο Insomnia δεν γράφονται ...

Μήπως οι διευθυντές της Sony είναι μέλη ?

Δημοσ.

Παντως εγω με το XZ1 Compact δεν εχω κανενα θεμα με τις καμερες μπρος - πισω... Η πισω μια χαρα φωτογραφιες βγαζει ακομα και την νυχτα αν αλλαξεις λιγο την ταχυτητα κλειστρου... Η μπροστα ειναι τοσο wide που οταν βγαζω selfie με την παρεα φαινονται ολοι οπου και να καθονται... Επισης stereo ηχεια δεξια αριστερα να παιζεις το pubg σου σαν ανθρωπος και φυσικα sd 835 σε μεγεθος iphone 5s... Τι αλλο να ζητησει κανεις;;;

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...