Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα σε όλους!

Ψάχνουμε για εταιρεία διαχείρισης και έκδοσης κοινοχρήστων (Αθήνα).

Τι πρέπει να προσέξουμε κατά την επιλογή; Έχετε να προτείνετε κάποια καλή και σοβαρή εταιρεία χωρίς φυσικά να είναι πανάκριβη;

Είμαστε 3 οροφοδιαμερίσματα και έχουμε πρόβλημα με τις καθαριότητες καθώς οι άλλοι δεν ασχολούνται καθόλου. Επίσης με λογαριασμούς που μένουν απλήρωτοι (ΕΥΔΑΠ). Πληρώνουν μόνο την ΔΕΗ για να έχουν το ασανσέρ. Στους πυροσβεστήρες δεν έχει γίνει αναγόμωση εδώ και 6 χρόνια (ακόμα και του λεβητοστασίου).

Για την ακρίβεια το κτίριο είναι του 2007 όπου μένω από Γενάρη του 2008. Ο ιδιοκτήτης του δευτέρου ορόφου το νοίκιασε πριν 1 χρόνο , ενώ ο ιδιοκτήτης του τρίτου πριν 1 εβδομάδα. Μέχρι τότε ήταν κλειστά και ποτέ δεν συμμετείχαν σε τίποτα. (ο ιδιοκτήτης του δευτέρου το είχε ενοικιάσει και παλαιότερα δύο φορές αλλά και τότε η συμμετοχή ήταν ελάχιστη και μόνο στο ρεύμα κοινοχρήστων)

Το ασανσέρ δεν έχει πιστοποιητικό αλλά παρόλα αυτά γίνεται κανονικά χρήση τον τελευταία χρόνο (εγώ το έχω κλείσει στον όροφό μου). Έχουν φέρει έναν συντηρητή δικό τους. Εγώ δεν είδα ποτέ συμβόλαια, όρους ασφάλισης κ.τλ. και μου ζητάνε να πληρώσω κιόλας χωρίς καν να μου φέρουν μια απόδειξη.

Δεν έχουμε καν βιβλίο συνελεύσεων για να καταλάβετε. Που να τους πω και για ασφάλεια αστικής ευθύνης.

Το μόνο που καταφέραμε να συμφωνήσουμε (προφορικά) είναι να μπει εταιρεία διαχείρισης.

Επεξ/σία από Camal
Δημοσ.

Τι θ΄αλλάξει με την εταιρεία; Θα ξεκινήσουν να πληρώνουν; Μήπως αποκτήσετε ακόμη ένα έξοδο για να γκρινιάζετε;

Δημοσ.

Αυτό που λέει ο απο πάνω....

Και αντε και βάζετε εταιρία.. εαν σας πεί παρτε καινούργιους πυροσβεστήρες , φτιάξτε το ασανσέρ και διορθώστε και άλλα κουσούρια , θα τα πληρώσετε ή οχι ?? γιατι εαν δεν υπάρχει διάθεση (ή χρήμα) για τέτοιες διορθώσεις , καλύτερα μην πάτε

Δημοσ.

Πιστεύω ότι αν αναλάβει μια εταιρεία και κάνει και τη διαχείριση, ίσως να είναι πιο συνεπείς.

Φυσικά να ζητήσει και τα προβλεπόμενα. Εάν κάποιος αρνηθεί να πληρώσει κάτι που είναι υποχρεωτικό τότε του κάνεις και καταγγελία.

Κι εμένα με ενοχλεί που θα πληρώνω άλλους να κάνουν τα αυτονόητα και τα προβλεπόμενα.

Δημοσ.

Θα παρετε μια προσφορα απο μια εταιρεια να ειναι κοντα στην περιοχη σας ή να δραστηριοποιειται εκει τελος παντων,

μετα θα πρεπει να γινει συνελευση οπου θα ειναι ολοι παροντες και θα συμφωνησουν ομοφωνα και γραπτα να αναθεσουν την διαχειριση στην εταιρεια αυτη

Οι πυροσβεστηρες καθε 10-15 χρονια θελουν αλλαγμα,η αναγομωση ειναι ανευ νοηματος 

ΥΓ:Κακως δεν πληρωνεις ασανσερ,η συμπεριφορα σου δειχνει κακο πνευμα συνεργασιας,αμα το κανουν ολοι για ολα αυτο, στο τελος η πολυκατοικια θα πεσει πανω στο κεφαλι σας

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εταιρια που να ασχοληθει για πολυκατοικια που δεν εχει  κεντρικη θερμανση (βγαζουν απο το πετρελαιο πιστεψε με) με τι να ασχοληθει ?

Να σου φορτωσει ενα συνεργειο καθαρισμου αφου κανεις δεν καθαριζει ? + 50€ το μηνα τουλαχιστον.

Να σου κανει εκδοση κοινοχρηστων? +2-3€ ανα διαμερισμα

Να αναλαβει πυροσβεστηρες ασανσερ ? Θα φερει λογικα δικους του.

Δεν χρειαζεστε για αρχη εταιρια κοινοχρηστων, μια καλη συνελευση να συννενοηθητε χρειαζεστε..  

ΥΓ. Αυτο με το ασανσερ δεν στεκει...

Υπηρχε οροφοδιαμερισμα σε διπλανη πολυκατοικια που δεν πληρωνε φραγκο πολλους μηνες και εβαλε ο διαχειριστης και το κλεισαν να μην σταματαει στον οροφο του.

Εκανε αγωγη και την κερδισε οσο και αν σας φαινεται περιεργο...

Επεξ/σία από k_w_t
Δημοσ.

Ξερω απο κτηριο γραφειων.Αν δεν πληρωνεις κοινοχρηστα γινεται αγωγη,γιατι παραγραφονται μετα καποιο καιρο .Αν δεν γινει θεωρουν του τα χαρισες και ζητα τα ρεστα  αυτος που χρωστα για οτιδηποτε.Οι εταιριες κοινοχρηστων ζητανε και αποθεματικο για καποια εξοδα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...